MA / PgD / PgC Keramiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

The MA Ceramics

Het houdt studenten ook bezig met de belangrijkste theorieën en hedendaagse debatten, en bevordert zo hun begrip van de manieren waarop deze de ontwikkeling, expressie en communicatie van hun ideeën beïnvloeden, wat een impact zal hebben op het succes van hun toekomstige praktijk als kunstenaars, makers of academici.

Keramiek is een medium waarin de beoefenaar zeer uiteenlopende posities inneemt en vaak tegengestelde prioriteiten en waarden heeft uit eerdere persoonlijke ervaringen, technische bekwaamheid en stilzwijgende kennis.

The MA Ceramics

Met het MA-programma kan elke student:

  • Ontwikkel hun auteurschap van geavanceerd studiowerk
  • Wees analytisch rigoureus
  • Ontwikkel een groter reflectievermogen

Studenten worden aangemoedigd om normen en conventies uit te dagen door materialisme en concept te combineren. Deze benadering wordt ondersteund door een kritisch en historisch benaderingsdiscours - een kritische taal voor zowel fijne als toegepaste kunst en design.

Aan het leren

De MA wordt gegeven door middel van een lezing en een seminar met geïndividualiseerde toezichtsvergaderingen om een leercontract te ontwikkelen (onderdeel van het vroege proces voor persoonlijke ontwikkelingplanning [PDP]) en een geïndividualiseerd programma van leren en geïndividualiseerd toezicht op een creatief onderzoeksresultaat, gedefinieerd en gemonitord door het ontwikkelen van PDP.

Onze benadering van leren en onderwijzen is gebaseerd op onderhandeling en dialoog, en moedigt studenten aan om hun eigen, op zichzelf gerichte project te ontwikkelen tot een professionele standaard binnen een rigoureuze maar toch ondersteunende academische omgeving. Om dit te ondersteunen, krijgt elke student een persoonlijke docent en een extra vakspecialist (academische tutor) toegewezen vanuit de ontwerpdeskundigheid in een respectieve ontwerpafdeling.

Samen vormen ze het team van toezichthouders. Het CSAD-webapplicatieformulier bevat een persoonlijke verklaring en een overzicht van het professionele of onderzoeksproject dat de student wenst na te streven op Masters-niveau. Dit informeert over de toewijzing van persoonlijke tutor en vakspecialist van academisch personeel (academische tutor) met wie het leercontract is vastgelegd, dat op zijn beurt de basis vormt voor het persoonlijke plan van de student, weergegeven in het doorlopende POP-proces.

employability

De MA Keramiek

De MA Keramiek

Toelatingseisen

Studenten hebben normaal een eerste klasse of tweede klasse hogere divisie eerste graad (1e of 2.1 graad classificatie) behaald in een passend onderwerp, en / of gelijkwaardige professionele reputatie of ervaring in Keramiek of andere disciplines, bijv. Beeldende kunst, ontwerp of aanverwante geesteswetenschappen programma's van studie (op basis van beoordeeld geaccrediteerd eerder leren of beoordeeld geaccrediteerd eerder ervaren leren), of een discipline die verband houdt met hun studieprogramma.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder