MA / PgD / PgC Engelse literatuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Engelstalige Engelstalige literatuur is een lonende onderwijstitel en biedt een opwindende analyse van de Engelse literatuur met teksten uit de 'lange negentiende eeuw' tot de dag van vandaag.

De opleiding concentreert zich op historische en hedendaagse tekstuele representaties van plaats, theorie van culturele representaties en praktijken van genre, ruimte, geschiedenis, tekstualiteit, gender en seksualiteit en het effect hiervan op constructies van identiteit.

De MA wordt gegeven door gepubliceerde onderzoekers en schrijvers. De cursus is bedoeld om je te ondersteunen terwijl je je kritische schrijf- en onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en aanscherpt, met name in relatie tot literatuur over genre, gender en seksualiteit, geschiedenis, plaats en ruimte. U kunt onze MA gebruiken voor professionele ontwikkelingsdoeleinden, om uw loopbaan te verbeteren en uw inzetbaarheid in de kunst- en erfgoedsector te vergroten. De MA zal je ook helpen specialiseren op het gebied van hedendaagse en historische literatuur met betrekking tot het effenen van de weg voor doctoraatsstudie.

We hebben expertise op een aantal gebieden en onze academische gemeenschap is levendig en dynamisch met sterke branchelinks.

Een van de grote troeven van het programma is de flexibiliteit. MA Engelse literatuur kan volledig of in deeltijd worden bestudeerd. Modules kunnen afzonderlijk worden genomen, zodat u het tempo en de diepgang van uw postdoctorale studie kunt bepalen. Het programma wordt verbeterd door de inzet van de universiteit voor e-learning.

Aan het leren

De meeste modules worden gegeven via groepsworkshops, seminars en online levering. Sommige modules bevatten ook afzonderlijke zelfstudies en de proefschriftmodule wordt volledig geleverd door één-op-één zelfstudies met uw supervisor.

In workshops en seminars wordt volledig gebruik gemaakt van universitaire technologie en cursusmateriaal wordt geleverd en opgeslagen via onze virtuele leeromgeving. U kunt op afstand toegang krijgen tot de virtuele leeromgeving en u wordt aangemoedigd om dit te doen.

Alle modules zijn 30 credits afgezien van het proefschrift dat 60 studiepunten waard is.

In een module met 30 studiepunten ontvangt u 33 uur aan onderwijs op vaste tijdstippen en wordt van u verwacht dat u 267 uur aan onafhankelijke studie doet. Het proefschrift met 60 credits wordt voornamelijk met onafhankelijke studie uitgevoerd. U ontvangt 6 uur tutorialbegeleiding (inclusief supervisors die uw werk doornemen) en er wordt van u verwacht dat u 594 uur zelfstudie uitvoert.

Elke student wordt aangesteld als persoonlijke privéleraar die beschikbaar is voor academisch advies, pastorale ondersteuning en persoonlijke ontwikkelingsplanning. Docenten hebben ook wekelijkse spreekuren.

Een kritische maar ondersteunende omgeving wordt bereikt door een combinatie van workshops, onderzoeksseminars en e-learning. U maakt kennis met de praktische aspecten van het voorbereiden en indienen van uw werk voor mogelijke publicatie.

employability

De MA is ook een uitstekende keuze voor diegenen die hun werkgelegenheid en professionele kansen in de kunst- of erfgoedsector willen vergroten. Het programma is geschikt voor diegenen die leraren Engelse literatuur zijn op 'A'-niveau of GCSE en die hun expertise willen verbeteren voor professionele ontwikkelingsdoeleinden.

De cursus bereidt je ook voor op verdere studie op PhD-niveau aan Cardiff Metropolitan University en daarbuiten.

Deze graad moedigt je aan om de waardevolle overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen van autonomie, effectieve samenwerking, zelfsturing, organisatie, initiatief en aanpassingsvermogen die hoog aangeschreven staan op de werkplek. Een master in Engelse literatuur kan leiden tot een verscheidenheid aan loopbanen, waaronder de bijzonder relevante gebieden van onderwijs, onderzoek, journalistiek, public relations, de overheidsdienst, publicaties, de media en werkgelegenheid in de publieke of vrijwillige sectoren.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten meestal een eerste of bovenste tweedeklas graad in een relevant onderwerp hebben. Studenten die aan de criteria voldoen, worden uitgenodigd voor interviews.

Selectie procedure:
Aanvraagformulier, CV, indiening van een schrijfportfolio met een voorbeeld van uw kritische schrijven (zoals een niet-uitgewerkt essay) en een interview (het interview kan worden afgenomen via Skype of telefonisch).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder