MA / PgD / PgC Creatief schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

MA Creative Writing is een lonende vakopleiding die wordt gegeven door gepubliceerde schrijvers en onderzoekers. De cursus is bedoeld om je te ondersteunen terwijl je je creatieve en kritische schrijfvaardigheden ontwikkelt en verfijnt op het gebied van fictie, creatieve non-fictie, script en poëzie. U kunt onze MA gebruiken voor professionele ontwikkelingsdoeleinden, om uw carrière te verbeteren en uw schrijven voor publicatie voor te bereiden. De MA helpt je ook specialiseren op het gebied van creatieve praktijken om de weg vrij te maken voor een doctoraatsstudie.

We hebben expertise op een aantal gebieden en onze academische gemeenschap is levendig en dynamisch met sterke branchelinks.

Een van de grote troeven van het programma is de flexibiliteit. MA Creative Writing kan zowel voltijds als parttime worden bestudeerd. Modules kunnen afzonderlijk worden genomen, zodat u het tempo en de diepgang van uw postdoctorale studie kunt bepalen. Het programma wordt verbeterd door de inzet van de universiteit voor e-learning.

Aan het leren

De meeste modules worden gegeven via groepsworkshops, seminars en online levering. Sommige modules bevatten ook afzonderlijke zelfstudies en de proefschriftmodule wordt volledig geleverd door één-op-één zelfstudies met uw supervisor.

In workshops en seminars wordt er volledig gebruik gemaakt van universitaire technologie en worden cursusmaterialen geleverd en opgeslagen via onze virtuele leeromgeving. U kunt op afstand toegang krijgen tot de virtuele leeromgeving en u wordt aangemoedigd om dit te doen.

Alle modules zijn 30 credits afgezien van het proefschrift dat 60 studiepunten waard is.

In een module met 30 studiepunten ontvangt u 33 uur aan onderwijs op vaste tijdstippen en wordt van u verwacht dat u 267 uur aan onafhankelijke studie doet. Het proefschrift met 60 credits wordt voornamelijk met onafhankelijke studie uitgevoerd. U ontvangt 6 uur tutorialbegeleiding (inclusief supervisors die uw werk doornemen) en er wordt van u verwacht dat u 594 uur zelfstudie uitvoert.

Elke student wordt aangesteld als persoonlijke privéleraar die beschikbaar is voor academisch advies, pastorale ondersteuning en persoonlijke ontwikkelingsplanning. Docenten hebben ook wekelijkse spreekuren.

Een kritische maar ondersteunende omgeving wordt bereikt door een combinatie van workshops, onderzoeksseminars en e-learning. U maakt kennis met de praktische aspecten van het voorbereiden en indienen van uw werk voor mogelijke publicatie.

employability

Veel van onze studenten gebruiken de cursus om hun eigen teksten te genereren en aan te passen voor publicatie. Onze creatieve oefenmodules zijn ontworpen met het oog op de uiteindelijke publicatie. Onze beoordelingen zijn gebaseerd op publicatie, prestaties en / of productie. Verschillende van onze studenten hebben publicatie en succes in de industrie gehad (zie hieronder).

De MA is ook een uitstekende keuze voor diegenen die hun werk en professionele kansen willen verbeteren in redactionele en publicerende carrières. Het programma is geschikt voor diegenen die graag leraren Engels literatuur en creatief schrijven willen worden, evenals degenen die al leraren zijn. Bijvoorbeeld, docenten Engels op 'A'-niveau en GCSE vinden de cursus vaak geschikt voor professionele ontwikkelingsdoeleinden, waardoor ze vaardigheden krijgen om hun onderwijs in creatieve literatuur over Engelse literatuur te verbeteren in hun huidige curricula.

Onze MA is geschikt voor diegenen die graag een loopbaan willen in gemeenschapsgericht onderwijs en in de praktijk. De cursus bereidt je ook voor op verdere studie op PhD-niveau aan Cardiff Metropolitan University en daarbuiten.

Deze graad moedigt je aan om de waardevolle overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen van autonomie, effectieve samenwerking, zelfsturing, organisatie, initiatief en aanpassingsvermogen die hoog aangeschreven staan op de werkplek.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten meestal een eerste of bovenste tweedeklas graad in een relevant onderwerp hebben. Studenten die aan de criteria voldoen, worden uitgenodigd voor interviews.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder