MA Onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

MA Education is een flexibel programma voor diegenen die hun kennis en begrip van de huidige onderwijspraktijken, hedendaagse debatkwesties in de onderwijswereld en belangrijke kwesties met betrekking tot onderwijspraktijk willen uitbreiden.

De nadruk in het hele MA-programma ligt op het ontwikkelen van uw onafhankelijke kritisch denken en het oplossen van problemen. Met behulp van een op onderzoek gebaseerde benadering is het programma ontworpen om u ruimte te bieden om onderwerpen die voor u van bijzonder belang zijn in detail te onderzoeken.

MA Education kan worden bestudeerd over een jaar fulltime of twee jaar parttime. Het helpt leraren om de educatieve kennis, analytische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om de ontwikkeling en prestaties van leerlingen op scholen te verbeteren.

Dit programma biedt je de mogelijkheid om meer te leren over curriculum, schoolmanagement en leiderschap, evenals informatietechnologie en onderzoeksmethoden.

MA Education is ook geschikt voor internationale studenten die hun kennis en begrip van verschillende aspecten van onderwijstheorie en -praktijk willen verbreden.

We hebben dit programma ontworpen om de professionele ontwikkeling van ervaren leraren te ondersteunen in de context en sfeer van het nieuwste onderzoek in het onderwijs. Met een breed scala aan gespecialiseerde module-onderwerpen kunt u het programma aanpassen aan uw eigen specifieke behoeften.

Wat ga je studeren

Je hebt de mogelijkheid om het programma te verlaten aan het einde van fase 1 met een Postgraduate Certificate in Education of aan het einde van fase 2 met een Postgraduate Diploma in Education zolang je voldoende credits hebt verdiend.

Sommige modules worden ondersteund door gastsprekers en lokale school- en onderwijsgerelateerde bezoeken.

Kernmodules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Hedendaagse en kritische perspectieven in het onderwijs
  • Onderzoeksmethoden in het onderwijs
  • Internationale en interculturele perspectieven op onderwijs
  • Proefschrift

Kies er een uit

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Inclusief en speciaal onderwijs: debatten, theorieën en implicaties voor de praktijk
  • Digitale technologieën en onderwijs: kernpunten en uitdagingen
  • Vroege kinderjaren
  • Leiderschap

122473_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Uw toekomstperspectieven

De studenten van onze master verkennen een reeks huidige onderwijspraktijken, waarbij ze naar belangrijke kwesties en beleid kijken.

Afgestudeerden vertrekken met reflecterende en praktische vaardigheden en de kennis die ze nodig hebben om bij te dragen aan hun gekozen leergemeenschap.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/education-teaching-and-childhood-studies

Toelatingseisen

Over het algemeen is een minimum van 2.2 Honours degree (of een internationaal equivalent) vereist of wordt er rekening gehouden met passende beroepservaring. Als je diploma zich niet in een gerelateerd vakgebied bevindt, verwelkomen we je aanmelding nog steeds.

Deze graad is voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwijs in de breedste zin van het woord; het zal je niet kwalificeren om te onderwijzen.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder