MA Onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma breidt de kennis, inzicht en vaardigheden van professionals in het onderwijs die een verbintenis tot de voortzetting van hun professionele ontwikkeling en verbetering van de praktijk. Het voldoet ook aan de behoeften van de deelnemers die wensen om hun studie van onderwijs te bevorderen als een academische discipline, en wordt gezien als een vooruitgang op weg naar het doctoraat in het onderwijs binnen de School of Education.

Deelnemers bouwen hun programma door het combineren van kernvakken, optie cursussen en een educatief project. Op deze wijze is het mogelijk op een gewaarmerkt MA gericht op een vakgebied bijzonder professionele en / of academische relevantie voor een persoon of orgaan bereikt. Het programma biedt op dit moment de volgende vermeldingen: Leiderschap en Management, e-learning, Hoger Onderwijs, Geletterdheid, Internationaal, Special Educational Needs, Jeugd en Gemeenschap, Vroege jaren en Childhood.

Het programma is gericht op:

Zorg voor de huidige en aspirant-onderwijs huisartsen en instellingen met een flexibele masteropleiding waarin kennis en praktijk strekt zich uit door middel van studie en onderzoek Ondersteuning verdere professionele ontwikkeling, de progressie van huisartsen en instellingen te vergemakkelijken en bij te dragen aan de persoonlijke en institutionele effectiviteit Zorg voor mensen met een achtergrond en / of sterke interesse in het onderwijs met een strenge en boeiende kennismaking met het bestuderen van het onderwijs als een academisch onderwerp op postdoctoraal niveau.

Inhoud

Onderzoek vaardigheden en onderzoek (30 studiepunten) Aanvraag Project (60 studiepunten) 30-kredietmogelijkheden uit een reeks, waaronder: Organisatorische Leiderschap en Management; Persoonlijk Leiderschap; Literacy (Exploring teksten for Learning); Geletterdheid en Leren (Verrijking Practice); Het kind woonde Experience (Developing Vertrouwen leerlingen); Leiderschap en Management in Early Years; Belangrijke thema's en debatten in Childhood; Kritische benaderingen tot het onderzoek in Childhood; Principles and Practice van Jeugd en Agogisch Werk; De beroepspraktijk van Jeugd en Agogisch Werk; Beleid en praktijk in Technology Enhanced Learning; 21st Century Technologies en onderwijs; Kritieke problemen in SEN en Disability (Pedagogiek en Practice); Kritieke problemen in SEN en Disability (Discourse en Beleid); Vergelijkende Onderwijs; Onderhandeld Independent Study (90 studiepunten)

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: een bachelordiploma op 2,1 of hoger of een bachelordiploma op 2,2 en een beroepskwalificatie in bijvoorbeeld onderwijs, gezondheidszorg orthe hulpdiensten.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder