Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Of je nu werkt op een school, ziekenhuis, voor een lokale overheid of op een ander gebied waar lesgeven deel uitmaakt van je rol, deze cursus zal je kennis van het huidige onderzoek, beleid en de praktijk in het onderwijs aanzienlijk vergroten.

Je onderzoekt de invloeden die het moderne onderwijs hebben gevormd, van de filosofie achter lesmethoden tot overheidsbeleid dat educatieve praktijken leidt in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten het klaslokaal. We zullen u een sterke basis geven op deze gebieden, zodat u meer inzicht krijgt in hoe mensen leren en hoe zij effectief les kunnen geven en beoordelen.

Je zult je leren relateren aan je eigen ervaringen en je zult in staat zijn om de cursus af te stemmen op je loopbaanbehoeften en interesses door te kiezen uit een reeks optiemodules. Aangeboden als Pathway modules, zou je je kunnen specialiseren in een van de vier gebieden: Inclusion

Voordelen van de cursus

Bij Leeds Beckett zijn we gepassioneerd door onderwijs en de expertise van ons team weerspiegelt onze toewijding om u de tools aan te reiken om verbeteringen aan te brengen in uw werkomgeving.

De expertise van ons docententeam is breed en omvat vele aspecten van het onderwijs, van onderwijsfilosofie tot de ontwikkeling van kinderen en taalverwerving tot speciale behoeften. Ons team bevat ook experts in professionele en culturele identiteit in onderwijs, leiderschap en management in het onderwijs en op vele andere gebieden.

Je studeert naast studenten van verschillende achtergronden en educatieve omgevingen, waardoor je de kans krijgt om je ervaringen te delen en van elkaars lesmethoden te leren.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede-graads honours degree, een professionele of beroepskwalificatie in het onderwijs hebben die gelijkwaardig is aan niveau 6-studie of gelijkwaardige ervaring of training hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Of u nu uw werkmethoden wilt verbeteren, uw carrière wilt verbeteren of gewoon uw kennis van het onderwijs wilt verfijnen, wij hebben deze cursus ontworpen om uw loopbaanontwikkeling te ondersteunen. U krijgt ook de gelegenheid om deel te nemen aan verder diepgaand onderzoek door door te gaan naar onze Professional Doctorate in Education.

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Proefschrift

Optiemodules

  • Educatieve voorziening
  • coaching
  • Nadenken over professionele praktijken
  • Sociale geschiedenis van het onderwijs
  • Leiderschap
  • Inclusion
  • Onafhankelijke studie A
  • Onafhankelijke studie B
  • Leren van professionele ontwikkeling 1
  • Leren van professionele ontwikkeling 2

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Educatieve middelen

We bieden een School Practice Collection, een toegewijde Academic Librarian om u te helpen bij het navigeren door onze onderwijs- en leermiddelen en lesruimten met de apparatuur die u in uw eigen klas kunt gebruiken.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 - 36 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 11500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019