MA Onderwijs

Leeds Beckett University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MA Onderwijs

Leeds Beckett University

Of u nu in een school, ziekenhuis, voor een gemeente of op een ander gebied, waar onderwijs is een onderdeel van je rol, zal deze cursus aanzienlijk uit te breiden je kennis van het huidige onderzoek, beleid en praktijk in het onderwijs.

U vindt de invloeden die het moderne onderwijs hebben gevormd, van de filosofie achter lesmethoden overheidsbeleid dat de directe onderwijspraktijk in een verscheidenheid van instellingen, zowel binnen als buiten het klaslokaal te onderzoeken. Wij geven u een sterke basis te geven in deze gebieden, zodat u een beter begrip van hoe mensen leren en hoe te onderwijzen en effectief te beoordelen krijgen.

U zult uw leren betrekking hebben op uw eigen ervaringen en je in staat bent om de cursus af te stemmen op uw carrière behoeften en belangen door het selecteren uit een scala aan optionele modules zal zijn. U kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in een van de vier thema's: integratie; leiderschap en management; onderwijs voor sociale verandering; en het beleid, praktijk en onderwijs.

TOELATINGSEISEN

Aanvragers moeten ofwel ten minste een tweede klasse graad, een professional of beroepskwalificatie in het onderwijs gelijkwaardig is aan niveau 6 studiepunten, of gelijkwaardig door ervaring of opleiding, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle aanvragen moeten worden ondersteund door een verwijzing, ofwel academische of professionele.

IELTS 6.0 met geen enkele vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt een uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die nodig kunnen zijn om extra taalcursussen Engels ondernemen.

RIJP AANVRAGERS

Onze universiteit is verheugd over de aanvragen van volwassen aanvragers die wetenschappelijk potentieel te tonen. We meestal vereisen een bewijs van recente academische studie, bijvoorbeeld de voltooiing van een access Natuurlijk kan echter recent relevante werkervaring ook worden overwogen. Houdt u er rekening mee dat voor een aantal van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten de opgegeven toelatingscriteria voldoen en in deze gevallen werken ervaring kan niet worden beschouwd in de plaats.

Als u wenst te passen door middel van deze route moet u verwijzen naar onze universiteit Erkenning van Verworven Competenties beleid die beschikbaar is op onze website.

Houdt u er rekening mee dat alle aanvragers op onze universiteit zijn verplicht om onze standaard Engels taal eis van GCSE rang C of gelijkwaardig te voldoen, zullen variaties op dit vermeld worden op de individuele cursus toelatingseisen.

CURSUS VOORDELEN

Bij Leeds Beckett we zijn over het onderwijs gepassioneerd en de expertise van onze koers team weerspiegelt onze toewijding om u te voorzien van de middelen om verbeteringen in uw werkomgeving te maken.

De expertise van ons onderwijs team is breed en omvat vele aspecten van het onderwijs van onderwijsfilosofie de ontwikkeling van kinderen en taalverwerving aan speciale behoeften. Ons team bestaat ook experts in de professionele en culturele identiteit in het onderwijs, leiderschap en management in het onderwijs en vele andere gebieden.

Je gaat studeren samen met studenten uit een scala van verschillende achtergronden en educatieve omgevingen geven u de mogelijkheid om uw ervaringen te delen en te leren van elkaars onderwijsmethoden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
12 - 36 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Leeds, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 10.300 per jaar.