MA Ondernemerschap: mode en creatieve industrieën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries biedt een unieke leeromgeving voor studenten en introduceert ondernemerschap en zakelijk denken dat specifiek is voor mode en de creatieve industrie.

Het programma biedt studenten met verschillende achtergronden en disciplines de mogelijkheid om kennis te maken met onderwerpen zoals; branding, marketing, bedrijfstheorie en -praktijk, bedrijfsplanning en financiën op postdoctoraal niveau. Deze master maakt gebruik van en verbetert alle bestaande overdraagbare vaardigheden, terwijl ook waardevolle kennis van de zaken van de mode en de creatieve industrieën wordt ontwikkeld.

De cursus zal een beroep doen op de expertise van Condé Nast Publications en zijn bredere netwerk van industriële partners in mode en de creatieve industrie. Je wordt ondersteund in het contact maken met relevante professionals en organisaties. De cursus combineert onafhankelijk onderzoek met academische inhoud, naast gesprekken en masterclasses van toonaangevende professionals uit de industrie.

Er wordt technische ondersteuning geboden om vaardigheden in Adobe Creative Suite te ondersteunen en te ontwikkelen, professionele creatieve communicatievaardigheden te verbeteren en ideeën uit te wisselen.

Het Condé Nast College of Fashion & Design heeft een sterke focus op voorbereiding op de industrie. De cursus onderzoekt verschillende kansen voor startende bedrijven binnen de ondernemende mode- en creatieve organisaties, die een scala aan studenten met verschillende achtergronden aanspreken.

Deze MA is een internationaal erkende kwalificatie die is gevalideerd door de University of Buckingham en 180 credits waard is op QCF-niveau 7.

123295_SuzyMenkeswiththestudents.jpg

Cursusstructuur

Dit op de industrie gerichte programma is erop gericht om u te ondersteunen en te machtigen om het vertrouwen te hebben om uw eigen startende onderneming te plannen, te ontwikkelen en te starten tegen de tijd dat u de cursus voltooit. Je zult worden uitgerust met de relevante overdraagbare professionele vaardigheden en in staat zijn om geschikte bedrijfsproposities te produceren.

Dit is een breed en vooruitstrevend programma dat een aantal gebieden binnen de mode- en de creatieve industrie onderzoekt. U wordt aangemoedigd om kansen in de markt te identificeren en uw eigen bedrijfsoplossingen voor te stellen met behulp van relevante innovatieve en traditionele opstartmodellen en -methoden voor bedrijven.

De nadruk zal liggen op het ontwikkelen van de juiste branchekennis en zeer praktische zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor het opzetten en ontwikkelen van een duurzaam, eigentijds, creatief bedrijf.

Je wordt ondersteund bij de ontwikkeling van een effectieve overgang van student naar bedrijfseigenaar (of werk), waarbij theoretische onderwerpen, bedrijfsmodellen, academische studie en bedrijfsdenken duidelijk worden verbonden met de hedendaagse bedrijfswereld en ondernemerschap in de creatieve industrie. U zult vertrouwd raken met levenslange leerbenaderingen waarmee u uw kennis en begrip kunt blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op een hoog niveau kunt ontwikkelen bij het afstuderen.

Hoogtepunten van de cursus

 • Toegang tot professionele mentoren, zowel van Condé Nast als de bredere mode-industrie
 • Toegang tot professionele mentoren, zowel van Condé Nast als de bredere mode-industrie
 • Optie om uw eigen bedrijf te starten voordat u de cursus voltooit
 • Leer hoe u uw bedrijf kunt opzetten of ontwikkelen met behulp van hedendaagse methoden die theorie en praktische professionele vaardigheden combineren
 • Uitstekende brancheluidsprekers
 • Carriere advies

Cursus data

28 september - 04 september 2021

Modules over het MA Ondernemerschap

Merkcommunicatie en marketingstrategie

Deze module introduceert de hedendaagse communicatiemethoden die worden gebruikt in de mode en de creatieve industrie om merkattributen over te brengen. Je onderzoekt succesvolle communicatiestrategieën die worden gebruikt door merken en onderzoek de verschillende formaten, technologieën en thema's die door merken worden gebruikt om positieve ervaringen te produceren voor het beoogde publiek. Deze module biedt ook mogelijkheden voor u om visuele communicatie en de softwarevaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om merkcommunicatie-outputs tot een hoog niveau te brengen.

Creatief ondernemerschap

Deze opwindende module introduceert je in de wereld van het ondernemerschap en onderzoekt belangrijke overwegingen en uitdagingen in de mode- en creatieve industrie. Je zult ook een reeks zakelijke bedrijfsmodellen en theorieën verkennen. Tijdens deze module krijgt u de kans om te evalueren en na te denken over de kenmerken en kwaliteiten, evenals strategieën, die worden gebruikt door succesvolle ondernemers en hun waarde binnen wereldwijde economieën. Tijdens het leren herkennen van marktkansen in de mode en de creatieve industrie, past u modellen van reflectieve oefeningen toe om u aan te moedigen uw eigen persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten, vaardigheden en kennis te herkennen.

Kritisch onderzoek: Fashion Markets & Creative Industries

Tijdens het bestuderen van deze module maak je kennis met een reeks onderzoeksmethoden, -technieken en -hulpmiddelen die worden gebruikt om kritisch denken en analyseren te verbeteren om je eigen persoonlijke mening te koesteren. Deze introductie van de belangrijkste theorieën, samen met het academische discours, is essentieel om je te ondersteunen bij het ondersteunen van je creatieve praktijk met behoud van een academische focus.

Zakelijke en financiële modellen voor creatieve industrieën

Deze module is bedoeld om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van een effectief en weloverwogen businessplan dat financiering / investeringen van geschikte potentiële belanghebbenden zal aantrekken en zal dienen als een leidraad voor het lanceren van een nieuwe onderneming. De planning die in deze fase wordt uitgevoerd, zal het definitieve ondernemerschapsproject ondersteunen, wanneer het concept verder zal worden ontwikkeld, klaar om gelanceerd te worden.

Final Entrepreneurship Project & Business Launch

Deze module biedt je de mogelijkheid om theorie en praktijk te combineren door alle kennis die je tijdens de cursus hebt opgedaan, samen te brengen en praktisch toe te passen op de lancering van een nieuw bedrijf. Door je verder te ontwikkelen en klaar te maken om je eigen mode / creatieve industrieën te lanceren, bouw je aanzienlijk op de zakelijke ideeën, marktonderzoek, branding en financiële planning die tijdens de cursus werden geïdentificeerd / uitgevoerd of gecreëerd. Daarnaast ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van projectmanagement en leiderschap.

Tijdens deze module, zal je je eigen individuele briefing ontwikkelen en duidelijk je projectdoelen en -doelstellingen uiteenzetten. U kunt ervoor kiezen om in overleg met een externe zakenpartner of medewerker te werken waarvoor u de afspraken duidelijk in overeenstemming met project- / moduletoezichthouders zult bepalen. Alle studenten krijgen de mogelijkheid om een industriële mentor te hebben gedurende deze module.

123283_2E104868-394B-4930-9976-AF4D3EBBDFA3.jpg

Toelating en toelatingseisen

Toelatingseisen

De standaard toelatingseisen voor deze cursus zijn:

 • Een graad van eer, bij voorkeur van 2: 1 of hoger, of een gelijkwaardige EU / internationale kwalificatie.
 • Bedenk een algemeen idee voor een bedrijfsconcept dat in de toekomst zal worden ontwikkeld tijdens de cursus en de lancering
 • Aanvragers moeten op de eerste dag van de cursus 18 jaar of ouder zijn

Accreditatie van Prior Experiential Learning (APEL)

Aanvragen zijn welkom bij mensen die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen als ze uitgebreid kunnen aantonen welke vaardigheden en capaciteit nodig zijn voor academische studie op postdoctoraal niveau. Relevant leren dat heeft plaatsgevonden via een reeks ervaringen, vaak ongestructureerd, persoonlijk en onbewust verkregen, kan gelijk zijn aan het leren van studenten die traditionele cursussen volgen via formeel onderwijs. Uitzonderlijke aanvragers die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen nog steeds via APEL worden behandeld. De opnames en academische teams houden rekening met elke aanvraag met uitzonderlijke sterke punten en alternatieve bewijzen, waaronder:

 • Werkervaring
 • Niet-geaccrediteerde cursussen
 • Uitgebreide lectuur en onderzoek
 • De kwaliteit, relevantie en geloofwaardigheid van de persoonlijke verklaring
 • Een uitzonderlijk sterke academische of professionele referentie
 • OF een combinatie hiervan

Elke aanvraag wordt op zijn eigen verdienste behandeld, maar we kunnen in beide gevallen geen aanbieding garanderen.

Engelse Taalvereisten

 • IELTS level 6.5 of hoger of gelijkwaardige Secure English Language Test (SELT)
 • Volledige informatie is te vinden op onze internationale studenten webpagina.

Selectiecriteria

We selecteren aanvragers op basis van potentiële en huidige vaardigheden in de volgende gebieden:

 • Kan een sterke persoonlijke identiteit tonen
 • Toont potentieel om van de cursus te profiteren
 • Heeft uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Toont motivatie en betrokkenheid

Hoe u een MA-programma voor ondernemerschap kunt aanvragen

Alle aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen met de knop Nu toepassen.

Om deel te nemen aan de cursus, bent u niet verplicht om een volledig gevormd bedrijfsidee te hebben - een deel van de cursus is onderzoek en ontwikkeling van een idee voor nieuwe bedrijven.

Als u echter al een zakelijk idee hebt, geef dan een basisoverzicht van het concept als onderdeel van uw aanvraag.

Succesvolle aanvragers worden uitgenodigd voor een interview met een lid van het academische team.

Ga voor uitgebreide informatie naar de website van het college.

Carrière en professionele ontwikkeling

Hoewel de focus van de MA ligt op ondernemerschap en studenten aanmoedigt om een eigen bedrijf te starten, zijn de overdraagbare vaardigheden die zullen worden opgedaan ook zeer relevant voor een steeds breder scala aan banen, aangedreven door een snel veranderende markt op beide manieren. en de bredere creatieve industrieën. Veel werkgevers waarderen ondernemerskenmerken bij het werven van personeel voor deze zeer creatieve en visionaire industrieën.

Mogelijke carrièremogelijkheden naast het starten van een eigen bedrijf zijn:

 • Zakelijk directeur
 • Bedrijfsmanagement
 • afzet
 • branding
 • Buying
 • merchandising
 • Retail Management

De unieke positionering van het college en het scala aan contacten binnen de sector bieden kansen om stages en stages in relevante loopbaangebieden na te streven. De loopbaanadviseurs van het College staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij uw ambities tijdens en na de cursus. Het College heeft niet alleen contacten binnen de Condé Nast Publications en Condé Nast International-netwerken, maar ook met belangrijke modehuizen en andere vooraanstaande lifestyle- en creatieve bedrijven.

123222_2N5A2896-2_568x379.jpg

Vergoedingen en financiering

£ 28,368 (inclusief BTW)

De cursuskosten betalen:

 • Om een plaats op deze cursus te bevestigen en te beveiligen, zullen studenten worden gevraagd om een aanbetaling ter waarde van £ 1.200 te betalen op het moment dat ze een aanbieding van ons ontvangen.
 • UK / EU studenten kunnen het collegegeld het hele jaar door in termijnen betalen.
 • Internationale studenten zullen gevraagd worden hun cursusgeld volledig te betalen voordat ze aankomen bij The College en voorafgaand aan de uitgifte van CAS.

Beurzen en alternatieve financiering:

 • Er zijn momenteel geen beurzen of financieringsopties beschikbaar voor deze cursus.

Extra cursuskosten:

 • Er is een optionele studiereis naar het buitenland die niet door het cursusgeld wordt gedekt. Dit gebeurt in het voorjaar en aan het begin van de cursus wordt nadere informatie verstrekt.

Studeren en wonen in Londen

 • Voor informatie over studeren in Londen en wat dit zou kunnen kosten, bezoek dan onze Living in Londen-webpagina.
 • Voor informatie over accommodatie terwijl je studeert aan het Condé Nast College, ga je naar onze accommodatie-webpagina.

Waarom studeren met Condé Nast College?

Je studeert deze cursus met de enige Britse modedeveloper die opereert vanuit de mode-industrie. Deze unieke omgeving biedt u een inside-out perspectief op het leren opzetten van een bedrijf, hoe bedrijven in de mode en de creatieve industrie werken, evenals toegang hebben tot een reeks experts op hun vakgebied.

Met wekelijkse gastsprekers die een breed scala aan beroepen vertegenwoordigen in de mode- en creatieve industrie, zul je direct leren van zeer ervaren academici en beoefenaars.

Jouw campus

Condé Nast College is gevestigd in een hypermodern gebouw in het hart van het creatieve en culturele centrum Soho in Londen. Omringd door tal van film-, mode- en mediabureaus biedt het studenten ongeëvenaarde mogelijkheden voor professioneel netwerken en culturele ervaringen. Het College ligt op slechts 10 minuten lopen van het hoofdkantoor van Condé Nast International, evenals het iconische Vogue House, dat onze studenten bezoeken als onderdeel van hun blootstelling aan de professionele wereld.

Wie geeft les aan Condé Nast College of Fashion?

Het academische team van Condé Nast College biedt een gevarieerde achtergrond en kennisbasis van de bredere mode-industrie. Individuele links en voortgezet onderzoek bieden constante updates vanuit de sector van de mode-industrie en daarbuiten. De cultuur en stijl van lesgeven zijn ontworpen om persoonlijke perspectieven op de mode-industrie te verbeteren en modecommunicatie, de methoden en toekomst ervan in vraag te stellen en individuele vaardigheden en stijlen te ondersteunen en te ontwikkelen.

Tijdens je cursus word je ook les gegeven door een reeks van onze academische staf, maar ook door industriegasten en gastdocenten.

Enkele van onze vorige sprekers uit de industrie waren: Tommy Hilfiger, Tory Burch en Victoria Beckham om maar een handvol te noemen.

123292_StudentexperienceforKeystone.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lees meer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Lees Minder