MA Museumstudies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Museum Studies-programma van GW combineert traditionele academische training in academische onderwerpen met museumpraktijken en praktische museumervaring - een combinatie die nodig is om een succesvolle museumcarrière te beginnen.

Plaats

Dankzij de locatie in Washington, DC, de museumhoofdstad van de wereld, kunnen studenten praktische werkervaring opdoen via de aansluiting van het programma bij meer dan 60 musea en culturele organisaties.

Kwaliteit

De reputatie van het programma voor excellentie is gebaseerd op een uitzonderlijke faculteit, een veeleisend academisch curriculum en een sterk stageprogramma. Meer dan 800 alumni werken in musea, historische locaties en huizen, federale agentschappen en gerelateerde non-profit organisaties over de hele wereld.

professioneel

De faculteit is afkomstig uit een pool van praktiserende museumprofessionals die in de omgeving van Washington, DC werken. Elk lid van de faculteit heeft jarenlange ervaring in alle aspecten van museumactiviteiten. Ze leren wat ze oefenen, vaak op locatie in het museum waar ze werken.

Mogelijkheid

Het Museum Studies-programma biedt een vriendelijke omgeving waar studenten worden ondersteund, aangemoedigd en individuele aandacht krijgen. Doe mee met het programma en bereid je voor op een lonende museumcarrière!

The Columbian College Experience van GW Arts

Toelatingseisen

Studenten die zich kandidaat stellen voor een masteropleiding in het Museumstudiesprogramma moeten voldoen aan alle algemene vereisten voor toelating tot het Columbian College of Arts and Sciences en moeten een bachelordiploma hebben met een major of een equivalent daarvan in een academisch onderwerp met betrekking tot museumcollecties. Enkele veel voorkomende majors zijn antropologie, Amerikaanse studies, geschiedenis en biologie, maar andere majors worden ook geaccepteerd.

academici

Het Museum Studies Graduate Program biedt de training en ervaring die nodig zijn om een succesvolle museumcarrière te beginnen. Het programma staat bekend om zijn academische excellentie, sterke faculteit- en stagemogelijkheden in veel van de beste musea ter wereld.

  • 42 totale credit-uren werk in een museum, academische en stagecursussen (één cursus = 3 credit-uren);
  • 24 credit-uren van cursussen museumstudies;
  • 12 credit-uren van inhoud gebied cursussen;
  • 6 credit-uren stage-opleiding;
  • Bevredigende afronding van de uitgebreide examens van Museum Studies - Bevredigende vervulling van de vereiste voor het schrijven van afgestudeerden.

Tijdsbeperking

Het Museum Studies-programma houdt zich aan de richtlijnen voor tijdslimieten die zijn opgesteld door het Columbian College of Arts

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder