Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus biedt mogelijkheden om te werken aan live bedrijfsprojecten, om vrijwilligerswerk te doen, stage te lopen, op veldbezoek te gaan en te worden ondersteund door professionele mentors.

Museum and Heritage Development is een progressieve, interdisciplinaire cursus die de academische ondervraging van musea en erfgoed combineert als ideeën, organisaties en ervaringen met creatieve, praktijkgerichte benaderingen van hun voortdurende ontwikkeling in de 21e eeuw.

Deze cursus is ontworpen en wordt geleverd in samenwerking met het museum en de erfgoedsector en in samenwerking met een aantal instellingen, locaties en agentschappen die de diversiteit van de sector reflecteren, waaronder: Museum Development East Midlands, East Midlands Museums Service, Nottingham City Museums and Galleries , Museum van het Mercian-regiment, het erfgoedcentrum, het National Justice Museum, de National Videogame Arcade en Barker Langham.

De cursus stimuleert en ondersteunt u om musea en erfgoed te herdenken en opnieuw te benaderen door middel van kritische betrokkenheid en reflectie en experiment en creatieve praktijk; het vertrouwen en de moed ontwikkelen om jezelf te zien als een wetenschapsbeoefenaar die het veld leidt. Daarbij integreert de cursus de academische en professionele praktijk van wat een steeds internationaler, interdisciplinair veld is met de bedoeling om een ​​nieuwe benchmark in te stellen voor postuniversitaire voorzieningen.

Wat ga je studeren

Speciale functies

De cursus wordt ontwikkeld en geleverd door samenwerking en betrokkenheid met toonaangevende organisaties in de stad, de regio, het VK en internationaal. Je werkt aan live-projecten doorheen de geleerde onderdelen van de cursus als het belangrijkste onderdeel van je academische en professionele ontwikkeling. Dit wordt verder ondersteund door gastsprekers, gastprofessoren, veldbezoeken en professionele studentmentoren van organisaties in de hele regio.

Een sterke internationale dimensie voor het begrijpen van musea en erfgoed loopt door de cursus heen en wordt ondersteund door een facultatief niet-voor-krediet internationaal veldbezoek, naast casestudies en literatuur die in de klas worden aangetroffen. Museum en Erfgoedontwikkeling laten studenten kennismaken met de realiteit van de beroepspraktijk en bieden tegelijkertijd mogelijkheden om te speculeren over de toekomst van het vakgebied.

Werken met Barker Langham, een toonaangevend internationaal museum en erfgoedadvies, culmineert elk academisch jaar met een Degree Show; een tentoonstelling in Nottingham gebaseerd op de ideeën en het werk die studenten hebben ontwikkeld tijdens de lesonderdelen van de cursus.

Hoe je het geleerd hebt

Beoordeling

Beoordeling omvat creatief, praktijkgericht werk zoals fotografie, film, tentoonstellingen, programma's en evenementen, live projecten, presentaties, een professioneel portfolio, essays, rapporten en een proefschrift dat de professionele expertise in het veld reflecteert. Er zijn geen schriftelijke examens.

Middelen en faciliteiten:

 • speciale seminarruimte;
 • extra computerfaciliteiten; en
 • online hulp.

Onderzoeksmogelijkheden

De MA biedt de mogelijkheid om een ​​geschreven proefschrift of een stuk praktijkgericht onderzoek uit te voeren.

Stage

De voltooiing van een geschikte stage en rapport zijn verplichte elementen van de module voor professionele ontwikkeling van het programma. De plaatsing in een museum, landhuis, historische site of andere erfgoedorganisatie is een aanvulling op doorlopend vrijwilligerswerk en duurt ongeveer 20 dagen (vier weken equivalent). Het plaatsende blok is normaal na de paasvakantie elk jaar.

De universiteit heeft een lange staat van dienst in het faciliteren van stages in de erfgoedsector, die succesvol zijn voor zowel studenten als hostings. Sommige studenten hebben een baan bij hun gastheren gevonden en veel van die studenten, die vervolgens in dienst zijn, gaan door met het aanbieden van stages aan studenten op hun werkplek. Onze wetenschappelijke staf zal tijdens de cursus uw behoeften bespreken en u helpen om een ​​plaats van voordeel voor u te verkrijgen.

Je kunt ook een dag per week gedurende de cursus vrijwilligerswerk doen bij een lokale erfgoedorganisatie.

Rollen en activiteiten

Er is geen vastgesteld patroon voor plaatsing. Verleden rollen (zie hieronder) zijn net zo divers als de gastorganisaties zelf. Of de plaatsing nu duidelijk omschreven doelstellingen en taken heeft, of dat er een open opdracht is om te helpen met veel activiteiten, de nadruk ligt op flexibiliteit, professionaliteit en goede communicatie. Er is de mogelijkheid voor gastheren om commentaar te leveren op de plaatsing via een evaluatieformulier. Een plaatsingsbezoek door een medewerker is ook gepland, waar mogelijk.

Het plaatsingsrapport is formeel gestructureerd. Het weerspiegelt de ervaringen van de student tijdens de stage en moet informatie, bewijsmateriaal en evaluatie bevatten met betrekking tot de beoordelingscriteria:

 • aangetoond dat hij in het museum en de erfgoedsector kan werken door met succes een werkgerelateerde plaatsing in een erfgoedorganisatie af te ronden
 • presentatie, beoordeling en evaluatie van doelstellingen voor plaatsing en voor professionele ontwikkeling
 • onderzoek en evaluatie van de gastinstelling
 • aangetoond het vermogen om theoretische en onderbouwende kennis toe te passen op de stage-ervaring
 • documenteer en bespreek de ondernomen activiteiten en ondersteunend bewijsmateriaal
 • kern overdraagbare en professionele vaardigheden worden geïdentificeerd en geëvalueerd en ondersteunend bewijsmateriaal wordt verstrekt
 • specifieke uitdagingen voor het individu worden geïdentificeerd en geëvalueerd en ondersteunend bewijsmateriaal wordt verstrekt
 • beoordelen van de impact op de toekomstige strategie voor loopbaanontwikkeling
 • gezondheids- en veiligheidskwesties worden besproken en geëvalueerd.

Carrière en inzetbaarheid

De cursus, je stages en live projecten zullen je ervaring en vaardigheden geven die zeer gewaardeerd worden door musea en de bredere werkgevers in de erfgoedindustrie.

Pas afgestudeerden (van onze vorige cursus, MA Museum en Heritage Management) zijn gaan werken voor een breed scala aan musea en autoriteiten, waaronder:

 • The National Trust;
 • Engels erfgoed;
 • Musea, bibliotheken en archievenraad;
 • Museum database software leveranciers;
 • Heritage Lottery Fund; en
 • lokale autoriteiten en onafhankelijke musea.

Toelatingseisen

UK

Je zal nodig hebben:

 • een UK honours (minimum 2.2) degree of equivalent en
 • recente praktische ervaring met een professioneel beheerde erfgoedsite of -organisatie.

Aanvragen van kandidaten met niet-standaard startkwalificaties worden op individuele basis behandeld als ze substantiële relevante professionele ervaring kunnen aantonen.

Internationale

We accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze cursussen. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Pre-masters of Foundation-cursussen

Als je een basiscursus moet volgen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, ga dan naar onze pagina voor pre-masters en basiscursussen .

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

Foto door Igor Miske / Unsplash
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,800 GBP
£ 7,800 Home / EU voltijds; £ 3,900 Home / EU parttime; £ 13,250 Internationale fulltime
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019