MA Management en leiderschap

Algemeen

5 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MA in management en leiderschap curriculum stelt studenten bloot aan de instrumenten van management en leiderschap en biedt ervaring in besluitvormingsituaties. Studenten verwerven vertrouwdheid met de analytische technieken van management en ontwikkelen het vermogen om deze technieken toe te passen bij het effectief oplossen van problemen in een bedrijfs-, overheids- of non-profitomgeving.

Er wordt veel gebruik gemaakt van case-analyse en praktische toepassingen. Teamwork is een essentieel onderdeel van elke cursus en studenten zullen leren om de presentatie- en communicatievaardigheden te verbeteren die nodig zijn om vandaag succesvol te zijn in het zakendoen.

De MA in Management en Leiderschap is een uitstekende studie om je emotionele intelligentie, communicatievaardigheden, kennis van budgettering en leiderschapskwaliteiten te verbeteren.

Het programma wordt gegeven op meer dan 50 Amerikaanse campuslocaties in grote steden en militaire bases, op internationale campussen in Genève, Zwitserland; Leiden, Nederland; Londen, Verenigd Koninkrijk; Wenen, Oostenrijk; en online.

De meester in management

Punten van onderscheiding

 • Walker School of Business
 • Webster is de enige Tier 1, private, non-profit Amerikaanse universiteit die een netwerk van internationale residentiële campussen biedt in Genève, Zwitserland; Leiden, Nederland; Londen, Verenigd Koninkrijk; Wenen, Oostenrijk; Thailand en China.
 • Faculteiten die in het veld oefenen, stellen u in staat om uw klaservaring op te doen en toe te passen in echte werksituaties.

Leerresultaten

 • Studenten zullen in staat zijn om de belangrijke terminologie, concepten, principes, analytische technieken en theorieën gebruikt in management en leiderschap uit te leggen.
 • Studenten zullen in staat zijn om belangrijke terminologie, concepten, principes, analytische technieken en theorieën die worden gebruikt in management en leiderschap effectief toe te passen bij het analyseren van situaties.
 • Studenten zullen in staat zijn om op effectieve wijze belangrijke concepten, principes en theorieën te integreren die management en leiderschap hebben gebruikt bij het ontwikkelen van oplossingen voor veelzijdige problemen in complexe situaties

Programma Curriculum

De 36 vereiste kredieturen van de MA in Management

8 kerncursussen:

 • MNGT 5000 Management (verplichte cursus) (3 uur)
 • MNGT 5590 Organisatiegedrag (3 uur)
 • HRMG 5000 Human Resources beheren (3 uur)
 • BUSN 5200 Basic Finance for Managers (3 uur)
 • MNGT 5650 Management en Strategie (3 uur)
 • MNGT 5670 Managerial Leadership (3 uur)
 • HRDV 5630 Organisatieontwikkeling en verandering (3 uur)
 • MNGT 6000 Integrated Studies in Management (3 uur)

Bovendien kiest de student 4 keuzevakken aangeboden in deze major en / of uit de programma-curricula van andere George Herbert Walker School of Business

Toelatingseisen

Bij Webster University zoeken we naar high potentials met een wereldwijde mindset, die niet alleen gemotiveerd zijn om academisch te slagen, maar ook om te gedijen in de maatschappij. We zijn trots studenten uit verschillende landen en achtergronden welkom te heten met de overtuiging dat het omarmen van dergelijke diversiteit alleen kan bijdragen aan hun algemene ontwikkeling en hun ervaringen zowel binnen als buiten het klaslokaal kan verbeteren. De toelatingscommissie beoordeelt elke aanvraag zorgvuldig om te beslissen aan wie een plaatsing wordt aangeboden.

Afgestudeerde aanvragers

Aanmeldingsformulier: het proces begint met het indienen van uw online aanvraagformulier en het betalen van de aanvraagkosten. De aanvraagkosten kunnen met een creditcard worden betaald. Aanvragers moeten een aantal aanvullende items uploaden om hun aanvraag te ondersteunen. Deze staan hieronder vermeld.

Aanvullende items: na ontvangst van uw aanvraagformulier kunt u de volgende resterende documenten in uw toepassing uploaden:

 • Kopie van een recent CV of CV
 • Motivatiebrief (één pagina) waarin staat waarom u het programma wilt volgen en hoe het aansluit op uw huidige carrière of toekomstige professionele doelen
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Gecertificeerde kopieën van uw transcripten
 • TOEFL 550/80 of IETLS 6.5 scores indien van toepassing. Als u een TOEFL-test buiten Webster zult nemen en u wilt dat uw resultaten automatisch naar ons worden verzonden, gebruik dan de volgende code: 0548.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Lees Minder
Leiden , Sjanghai , Genève , Beijing , Londen + 4 Meer Minder