MA / MSc Innovation Design Engineering (met Imperial College London)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Innovation Design Engineering (IDE) is een uniek dubbel masterprogramma dat al meer dan 39 jaar samen met Imperial College London wordt uitgevoerd. Je profiteert van de vaardigheden en culturen van twee zeer verschillende organisaties. Het resultaat is de strengheid en precisie van wetenschap, technologie en engineering in combinatie met de inspirerende en creatieve aspecten van ontwerp.

Onze interdisciplinaire aanpak is gericht op de verkenning en ontwikkeling van impactvolle innovatie door kritische observatie, disruptief ontwerpdenken, experimenten, verkenning van opkomende technologieën, geavanceerde engineering en bedrijfsactiviteiten.

We willen studenten die klaar staan om te worden blootgesteld aan meerdere perspectieven en expertise. Mensen die het heden kritisch kunnen betwisten om nieuwe menselijke ervaringen te creëren, systeemgebaseerde dynamieken die gedragsverandering bevorderen en culturele, economische en maatschappelijke waarde genereren.

Re:flex - a novel shape memory composite material

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

We accepteren een multidisciplinair aanbod van kandidaten - we willen diversiteit van expertise, cultuur en ervaring. We zijn geïnteresseerd in ingenieurs en technologen, we zijn op zoek naar ontwerpers uit alle aspecten van het vakgebied en we verwelkomen sollicitanten uit andere uiteenlopende vakgebieden, zoals het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen en de kunsten. Succesvolle IDE-aanvragers kunnen in feite uit vele vakgebieden komen: iedereen met uitstekende vaardigheden in zijn huidige activiteiten die een uitstekende aanleg voor innovatie en teamwerk heeft en een fundamentele overtuiging heeft dat ontwerp een directe bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven. Ingenieurs, ontwerpers, wetenschappers, technologen, kunstenaars, sociale wetenschappers, zakenmensen, als u intelligentie, nieuwsgierigheid, passie en een drive hebt om de wereld te verbeteren, dan is IDE in u geïnteresseerd.

IDE is een dubbele masteropleiding die samen met Imperial College London wordt gegeven, en bijgevolg moeten aanvragers een graad hebben op niveau 2: 1 of hoger (of het equivalent). In uitzonderlijke omstandigheden worden kandidaten zonder deze kwalificatie in aanmerking genomen (bijvoorbeeld uitstekende professionele ervaring of uitstekende creatieve of technische vaardigheden).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder