MA / MFA in theatereducatie en toegepast theater

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

Als onderdeel van het MA en MFA-programma kunnen studenten in beide trajecten in Massachusetts een eerste licentie verdienen als theaterdocent voor Pre-K tot en met Grade 12. Als onderdeel van het MFA-programma kunnen studenten lesgeven aan het college. niveau.

Afgestudeerden van onze MA / MFA in Theatereducatie en Applied Theatre gaan door naar:

  • Leer theater op alle niveaus, inclusief het universitaire / universitaire niveau
  • Werk als leskunstenaar of onderwijsdirecteur
  • Voortzetting van het verdere doctoraatswerk in theater, onderwijs en andere aanverwante gebieden
  • Gebruik theater voor community-based sociale rechtvaardigheidswerk als gemeenschapsactivisten, maatschappelijk werkers, recreatieleiders en meer

Kunst van het onderwijzen

Het aanbieden van twee studiestromen voor studenten, het theateronderwijs

Meer informatie over onze programmavereisten en ons curriculum voor theateronderwijs »

Distinguished Faculty als Mentors

Terwijl je je eigen talent cultiveert, word je vergezeld door wereldberoemde Emerson-docenten, producers, schrijvers, acteurs, uitvoerende artiesten en docenten met nationale en internationale ervaring. Je krijgt de kans om hand in hand met deze professionals te werken; De leden van de faculteit van Emerson dienen niet alleen als uw leraren, maar ook als uw mentoren en collega's.

Maak kennis met onze faculteit »

Uitzonderlijke voorzieningen

Emerson's campus ligt in het hart van het theaterdistrict van Boston en biedt :

  • het gerestaureerde Cutler Majestic Theatre
  • het 11 verdiepingen tellende, ultramoderne prestatie- en productiecentrum van Tufte
  • het onlangs geopende Paramount Center , dat een gerenoveerd art deco hoofdtheater met 590 zitplaatsen, het Jackie Liebergott Black Box Theatre met 150 zitplaatsen, een soundstage, de Bright Family Screening Room, een scene / prop-productiewinkel en repetitiestudio's omvat

Met de toevoeging van het Paramount Center en zijn theaters bezit Emerson nu meer prestatieruimten dan enige andere instelling in Boston.

Lees meer over onze theaters en productieruimten »

Breng het podium naar de wereld

Emerson Theatre Afgestudeerden van opleidingen zijn landelijk in trek. Een grote meerderheid van onze afgestudeerden die werk zoeken als theaterdocenten, vinden binnen enkele maanden na voltooiing van het programma posities, worden theaterdocenten in openbare en privéscholen en middelbare scholen, directeuren en producenten van gemeenschapstheater en coördinatoren van educatieve hulpverleningsprogramma's. Afgestudeerden op zoek naar een MFA of Ph.D. hebben ook een hoge acceptatiegraad in de verdere educatieve studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Lees Minder