MA / MDes in grafisch ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA en MDes cursussen bieden een stimulerende en creatieve omgeving waarin studenten worden aangemoedigd om conceptuele en theoretische kwesties te verkennen. Voor de MA is dit door op onderzoek gebaseerde vragen, terwijl de MDes een professionele nadruk heeft. Studenten voegen zich aanvankelijk als een MA-student, maar hebben de mogelijkheid om zich als MDes-kandidaat te registreren naarmate de cursus vordert.

We zien ontwerpdenken en onderzoek als de kern van ontwerpinnovatie. Als ontwerper kan het leren omgaan met complexe ideeën de sleutel zijn tot het vinden van oplossingen en het ontwikkelen van strategieën die kunnen worden toegepast in verschillende disciplines.

Voortbouwend op uw communicatie- en onderzoeksvaardigheden, helpt de cursus u om ze toe te passen op succesvol oplossen van problemen. Je onderzoekt hedendaagse problemen zoals mondiale trends, ethiek, gender en duurzaamheid door genres te kruisen en nieuwe en opkomende technologieën voor creatie en communicatie te verkennen. Het VK produceert ontwerpers van wereldklasse die internationaal gewild zijn. Onze cursussen MA en MD zijn erop gericht u te helpen uw ambities in een mondiale context te realiseren.

Als je een niet-gegradueerde bent die je studie wil vervolgen - of een professionele ontwerper die je carrière buiten de dag wil verbeteren - zal onze benadering van ruimtelijk, visueel, kinesthetisch en actief leren bijdragen aan de ontwikkeling van jouw benadering van design en de wereld om je heen .

Studiestijl

Als MA of MDes Graphic Design-student werk je aan een reeks project- en onderzoekgerelateerde opdrachten als een gedeelde ervaring tussen de twee programma's. Als u ervoor kiest om de MA-route te volgen, moet u een proefschrift voltooien (60 CATS), terwijl u voor MDes een groot project (60 CATS) voltooit.

Toelatingseisen

  • Ten minste een graad 2.2 graad of equivalent in een ontwerp gerelateerd onderwerp
  • We interviewen meestal en zullen een portfolio van werk willen zien
  • EU- en internationale studenten hebben IELTS 6.0 overall nodig (niet minder dan 5,5 in elke band) of gelijkwaardig.

Careers

  • Creatief directeur
  • Creatieve strateeg
  • Ontwerp consultant
  • Ontwerpstrateeg
  • Opvoeder
  • Onderzoeksadviseur
  • PhD-onderzoeker
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?.

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?. Lees Minder
Cheltenham , Gloucester + 1 Meer Minder