MA Luxury Brand Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma heeft tot doel een innovatieve benadering te ontwikkelen voor het professionele beheer van luxemerken van luxe verbruiksartikelen (auto's, cosmetica, drankjes, mode, geuren, handtassen, juwelen, bagage, jachten en horloges). Het programma biedt u de kritische kennis en het bewustzijn van de complexe problemen in de sector luxe verbruiksgoederen in de 21ste eeuw, en werkt aan concepten en platforms zoals merkbeheer, marketing, reclame en sociale media.

Leer methodes

Je krijgt les in een mix van lezingen en seminars. Er zijn ook mogelijkheden voor industriële bezoeken en discussies met vakmensen uit de sector via het live-industrieproject.

Beoordeling is gebaseerd op cursussen. Dit omvat presentaties, portfolios, rapporten en casestudy's, die u meerdere methoden geven om uw begrip van de cursus materia te tonen

Wat zal ik bestuderen?

Door een combinatie van op onderzoek gebaseerd onderwijs en leren, krijgt u inzicht in de productie, distributie en consumptie van luxegoederen met betrekking tot de circulaire economie, allemaal gezien door de afhankelijke rol van de luxe merkmanager. Het programma omvat ook ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondernemerschap en leiderschap, waardoor u beschikt over een reeks vaardigheden waarmee u zowel creatieve als managementfuncties in de luxegoederenindustrie kunt opnemen.

Het programma wordt geleverd door personeel van de faculteit met directe ervaring in de sector. De cursus past academische theorie toe op een reeks wereldwijde problemen in de luxebranche, en biedt u de vaardigheden en het zelfvertrouwen om effectief te werken aan het leveren van verandering als professionals die werken in de sector van luxegoederen. Deze expliciete focus op de industrie maximaliseert de inzetbaarheid voor afgestudeerden in alle aspecten van de sector luxegoederen.

Standaard toegangseisen

Een eerste graad, gelijk aan een 2: 2 (tweede klas) graad van eer van een erkende universiteit of een equivalent daarvan, voor elk onderwerp.

Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Carrières en verdere studie

Het programma is ontworpen om vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid te vergroten door het verwerven van kennis, en het aanmoedigen van de ontwikkeling van ondernemersgedrag om succes te boeken in uw loopbaanambities. Sommige afgestudeerden kunnen streven naar wereldwijde luxe merkmanagers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder