MA Law - Part-time

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MA Law - Part-time

Onze MA Law Part-time cursus is bedoeld voor niet-afgestudeerden die een juridische kwalificatie op masterniveau willen behalen. Dit is een online cursus met de mogelijkheid om meer dan een of twee jaar te studeren. Je leert praktische juridische vaardigheden zoals analyse en kritische evaluatie, naast een reeks overdraagbare kenmerken zoals onderzoeks- en presentatievaardigheden.

Onze gestructureerde cursus wordt online gegeven door gekwalificeerde advocaten met uitgebreide praktijkervaring.

Na afloop van de cursus heb je de mogelijkheid om je studie te vervolgen om een ​​advocaat of advocaat in het VK te worden, terwijl je een Master's Award krijgt, die zeer aantrekkelijk zal zijn voor werkgevers in verschillende disciplines. Deze cursus is de perfecte keuze als je online wilt studeren en je carrièreopties open wilt houden.

U hebt toegang tot onze bekroonde Employability Service om u te helpen bij het vinden van een baan vanaf het moment dat u uw plaats accepteert. Het heeft een uitstekende staat van dienst om studenten het juiste loopbaantraject te vinden dat bij hen past, zowel in de juridische sector als in de bredere zakenwereld.

*Onder voorbehoud van goedkeuring.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten beschikken over een undergraduate-diploma (of equivalent) van 2: 1 of hoger in elke discipline.

Buitenlandse afgestudeerden en volwassen niet-afgestudeerden:

  • Stuur je kwalificaties naar het toelatings-team dat je kan adviseren over je geschiktheid voor de cursus
  • Als u besluit om door te gaan naar de BPTC, vraagt ​​u een certificaat van academische standing aan bij de Bar Standards Board (BSB).

Als je een diploma hebt behaald buiten het Verenigd Koninkrijk en je komt niet uit een Engelssprekende meerderheid:

  • Een gewaarmerkte kopie van elk document dat bewijst dat u gekwalificeerd bent in het Engels op CEFR-niveau B2 of hoger in elk van de vier componenten van het leren van talen.

Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

We bieden ook een pre-sessiecursus Engels aan voor studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren om te voldoen aan de IELTS-vereisten voor deelname aan de cursus.

Looptijd

24 maanden (januari), 21 maanden (september)

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Lees meer

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Lees Minder
Londen , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , Londen , UK Online , Madrid , Lezing , Londen , Wenen , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich , Sheffield + 18 Meer Minder