MA Landschapsarchitectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

In het verstedelijkte landschap dat we bewonen, is elk deel ontworpen of op zijn minst beïnvloed door menselijke wezens. Neem een ​​breed beeld of kijk in detail en je zult een complex levend organisme zien dat het canvas is voor landschapsarchitectuur.

Tijdens deze cursus onderzoek je technieken die je zullen helpen een creatieve en reflecterende ontwerper te worden, klaar om een ​​belonende carrière te beginnen als een gecharterde landschapsarchitect.

Wij zijn experts in landschapsarchitectuur - onze leservaring omvat meer dan 50 jaar. We hebben ook een bewezen staat van dienst om afgestudeerden te helpen bij het vinden van een lonende carrière.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw cursus aan uw behoeften voldoet, zodat u uw studies kunt afstemmen op uw loopbaanambities. Via live projecten en wedstrijden moet je reageren op de vele milieu-uitdagingen waarmee hedendaagse landschapsarchitecten worden geconfronteerd.

Op deze flexibele, op een studio gebaseerde cursus profiteert u van onze multimediastudios die zijn uitgerust met tekentafels, computers en modelbouwfaciliteiten, gespecialiseerde workshops.

Deze cursus is geaccrediteerd door het Landscape Institute. Na succesvolle afronding komt u in aanmerking voor een gradueel lidmaatschap van de organisatie.

Voordelen van de cursus

Uw projecten worden ondersteund door lezingen, gespecialiseerde workshops, seminars voor kleine groepen en één-op-één tutorials, samen met Britse en buitenlandse studiebezoeken. U profiteert van onze multimediastudio's uitgerust met filp-top tekentafels, parallelle motion boards en modelbouwfaciliteiten, een 24/7 bibliotheek, gespecialiseerde workshops en een Sustainable Technology & Landscape Resource Center, dat in 2017 moet worden voltooid.

De virtuele studio (CAGD) biedt een waardevolle leeromgeving, met name voor deeltijdstudenten en studenten die op afstand studeren. De studio biedt een forum voor ondersteuning door docenten en feedback, evenals mogelijkheden voor een creatieve dialoog met collega's. Veel studenten kiezen ervoor om 'live' of praktijkgerichte projecten uit te voeren die werken met lokale gemeenschapsorganisaties of voor klanten zoals de planningsafdeling van Amsterdam en u zult deel gaan uitmaken van een uitgebreid netwerk van landschapsbeoefenaars en onderzoekers.

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door het Landscape Institute, dat de laatste universitaire kwalificatie is waarmee je een afgestudeerd lid van het instituut kunt worden. Een verder onderzoek wordt gedaan na het werken in de beroepspraktijk voordat u een Chartered Landscape Architect wordt.

Toelatingseisen

Aanvragers zouden normaal het Postgraduate Diploma in Landscape Architecture moeten hebben afgerond om toegang te krijgen tot de aanvullende cursus. Als alternatief moeten aanvragers van de volledige MA-cursus ten minste een tweede klasse honours degree hebben, ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp waarvoor wordt aangevraagd, of gelijkwaardige ervaring of training hebben, normaal vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engelse Taal Vereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Onze jarenlange banden met de industrie houden ons op de hoogte van de laatste vacatures. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan gesmeed in particuliere ontwerpadviesbureaus, lokale overheidsinstellingen en milieuorganisaties in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

  • Landschaps architect
  • Landschapstechnicus
  • Stedelijke ontwerper

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Centrum voor duurzame technologie en landschap

In 2016 kregen onze afgestudeerden op het gebied van architectuur en landschap de kans om hun ideeën voor te leggen voor een nieuw resourcecentrum voor duurzame technologie en landschap, een onschatbare bron voor onze studenten landschapsarchitectuur die in 2017 worden geopend.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Zendplaats

Broadcasting Place is een centrum voor creatieve geesten en innovatieve denkers en is de thuisbasis van onze studenten kunst, design en architectuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder