MA Keramiek en glas

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De geest van Keramiek & Glas bij de RCA voort uit een geloof in de transformatieve kracht van materiaaldenken, onderzoek en maken om onze wereld op fantasierijke en zinvolle manieren te verrijken. We omarmen de diversiteit van de hedendaagse praktijk in dit hyperstoffelijke tijdperk.

Aan de hand van de rijke herkomst van materialen, processen en praktijken om een creatieve interface tussen discours en studiopraktijk te informeren, overwegen en stellen we nieuwe scenario's ter discussie om sociale, culturele en materiële vragen te beantwoorden.

Onze dynamische leeromgeving biedt uitzonderlijke kansen binnen en voorbij de tradities van kunst en design, individuele praktijken en industrie. Het programma stelt u in staat om uw verbeelding uit te breiden, uw praktijk te verbeteren en uw professionele stem te vinden, ondersteund door uitstekend personeel, uitstekende faciliteiten en een peer-netwerk die ons leidende onderzoek en internationale reputatie gedurende vele jaren hebben gevormd.

Lace Series, Nico Conti, 2018

Toelatingseisen

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Je moet een goede bachelordiploma in keramiek of glas hebben of een vergelijkbare professionele ervaring. Sollicitaties worden verwelkomd door kandidaten met gerelateerde achtergronden, bijvoorbeeld textiel, beeldhouwkunst, architectuur en industrieel ontwerp. Werkervaring, voor of na een eerste graad, is een groot voordeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder