MA Internationale politieke economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

cursus details

Krijg een alomvattend inzicht in de impact van globalisering en in de uitdagingen die het proces van diepere economische integratie met zich meebrengt.

Je analyseert diverse zaken zoals de veranderende aard van internationale concurrentie, handel, migratie en global governance. Je breidt je kennis van de moderne politieke economie uit en onderzoekt de wereldwijde consumptie als groeimotor. U zult debatteren over de financiële crisis van 2008, bespreken hoe deze is begonnen, de definitie van crisis en hoe de wereld reageerde.

Je krijgt inzicht in hoe de internationale politieke economie verschilt van de economie. Naast het meten van economische groei, begrijpt u ook de verdeling van kosten en baten, samen met de sociale, politieke en milieu-impact.

Dit is een kans voor jou om aspecten van politiek, sociologie, geschiedenis, filosofie en geografie te omarmen en te onderzoeken in relatie tot economische globalisering.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: onze universiteit heeft kracht getoond in vijf nieuwe onderzoeksgebieden die voor het eerst in de beoordeling zijn opgenomen, waaronder sociaal werk en sociaal beleid.

Voordelen van de cursus

Onze cursus is bedoeld voor studenten die al werken of ambities hebben om een loopbaan na te streven bij campagneorganisaties, internationaal georiënteerde niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties en overheidsdepartementen, evenals afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in de verdere academische studie.

Zoals al onze cursussen, omvat onze MA inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit en de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden in al onze modules. U profiteert ook van onze banden met relevante belanghebbenden en werkgevers en krijgt toegang tot het diverse en onderzoeksactieve onderwijsteam van onze hele universiteit.

Toelatingseis

Aanvragers moeten minstens een tweede klasse honours degree hebben in de verwante onderwerpen van Sociologie, Politiek, Economie, Filosofie, Godsdienstwetenschappen, Sociale geografie, Geschiedenis, Bedrijfskunde, Criminologie, Journalistiek, Mediastudies, Antropologie, Onderwijskunde, Vredesstudies, Europese studies, internationale politieke economie, sociaal werk, recht, sociale wetenschappen, sociaal beleid, ontwikkelingsstudies, evenementenbeheer, marketing, veiligheidsstudies of internationale betrekkingen, ten minste een tweede-graads graad in een niet-verwant onderwerp, ondersteund door bewijs van een geschiktheid voor het onderwerp dat wordt aangevraagd, of gelijkwaardige ervaring of training heeft, normaal vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Werkgelegenheid is beschikbaar in het VK en in het buitenland en werkt voor niet-gouvernementele organisaties, de publieke sector, internationale organisaties en de media. Werkgevers waarderen uw vermogen om zelfstandig te denken en te werken en dagen de conventionele wijsheid uit om complexe problemen op te lossen. Onze deskundige medewerkers zijn goed verbonden met veel grote organisaties, wat u ten goede zal komen wanneer u op zoek bent naar een carrière op dit gebied.

  • Adviseur overheidsbeleid
  • Econoom
  • Sociaal onderzoeker

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

EU en UK studenten

Het collegegeld voor het jaar is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds ... Lees meer

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds vormgeeft voor de toekomst. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder