Lees de Officiële Beschrijving

cursus details

Zich bezighouden met mensenrechtenpraktijken door de juridische, theoretische en technische vaardigheden en kennis te koppelen die nodig zijn om te werken voor internationale organisaties die tegen onrechtvaardigheid, onderdrukking en vervolging vechten.

Je bestudeert hedendaagse discussies over mensenrechtenbevordering en -bescherming en onderzoekt verhalen over schendingen, asiel, surveillance, vredeshandhaving en marteling die aan de basis liggen van veel van de nieuwskoppen van dit moment.

Door samen te werken met je docenten en met professionals uit de industrie, ontwikkel je de vaardigheden om claims van mensenrechtenschendingen te onderzoeken, bewijsmateriaal te verzamelen en zaken voor juridische procedures op te stellen.

Je cursus zal ook je onderzoeks- en projectmanagementvaardigheden aanscherpen en je vermogen ontwikkelen om dwingende financieringsaanvragen te schrijven en budgetten te formuleren - essentiële vereisten voor een carrière op dit gebied.

Gemaakt in samenwerking met docenten van de Leeds Law School van de universiteit, je cursus biedt je de expertise en praktische vaardigheden om mensenrechten te helpen beschermen en misbruiken aan te pakken.

Voordelen van de cursus

Je leert van een hooggeschoold en onderzoeksgericht docententeam die experts zijn op het gebied van mensenrechtenwetgeving en -praktijken, veiligheid, vredesonderzoeken, bewijsvergaring en misdaadonderzoek.

Ons team van academici bestaat uit Dr. Steve Wright, een expert op het gebied van martelingstechnologieën en bewaking in dienst van regeringen overal ter wereld, dr. Robin Redhead, een expert op het gebied van inheemse volkeren en vrouwenrechten, professor Eddie Halpin, voorzitter van HURIDOCS, de in Genève gevestigde mensenrechten informatie- en documentatiecentrum en dr. Rachel Julian, die door de internationale NGO Nonviolent Peaceforce was uitgenodigd om hun project in Georgië te evalueren met behulp van ongewapende civiele vredeshandhavers.

Andere docenten hebben nauw samengewerkt met organisaties zoals Amnesty International, CND, de VN en het International Center on Nonviolent Conflict. Gastcolleges bieden u de kans om in contact te komen met professionals die in het veld werkzaam zijn, zodat u zeker weet dat uw cursus toonaangevend is op het gebied van mensenrechten. Recente sprekers zijn Andrew Gilligan, redacteur van Londen van The Sunday Telegraph, Tony Bunyan, directeur van Statewatch en Stephen Bowen, directeur van het British Institute of Human Rights.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ofwel een tweedeklas onderscheiding hebben of gelijkwaardige ervaring of training hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Carrière-opties omvatten werken voor niet-gouvernementele organisaties, juridische en veiligheidsdiensten en internationale organisaties. Werkgevers waarderen uw kritische en analytische vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Onze deskundige medewerkers zijn betrokken bij vele grote organisaties, die u zullen helpen bij het zoeken naar een carrière op dit gebied.

 • Onderzoek
 • Grant schrijver
 • veteraan
 • Human Rights Practitioner

Carrière advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

 • Internationale mensenrechtenwetgeving
 • Ontwikkelen
 • Theorising Human Rights
 • Proefschrift
 • Mensenrechtenonderzoeken
 • Civiele bescherming

Optiemodules

 • Oorlogsmisdaad
 • Beveiligingsparadigma's

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Deeltijdstudie biedt u de flexibiliteit om in uw eigen tempo te leren. Daarom worden onze collegegelden berekend op basis van studiepunten. Elke module die je bestudeert heeft een kredietpuntwaarde. De meeste gediplomeerde postdoctorale modules hebben een studiepuntenwaarde van 20. Het collegegeld voor studenten die in 2018/19 deelnemen aan deze cursus is £ 661 voor elke 20 studiepuntenmodule. Voor modules met een andere kredietpuntwaarde kunnen hun kosten worden berekend door de kredietwaarde van de module te vermenigvuldigen met de kosten per kredietpunt van £ 33,05. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen in lijn met de inflatie.

Internationale studenten

Deeltijdtarieven voor internationale studenten worden niet automatisch weergegeven omdat er specifieke visumvereisten zijn die studenten over het algemeen limiteren om fulltime te studeren in Groot-Brittannië. Mocht u vragen hebben over uw visumstatus, dan kunt u contact opnemen met Tier4 Compliance@leedsbeckett.ac.uk. Als je deeltijds kunt studeren, neem dan contact op met fees@leedsbeckett.ac.uk voor meer informatie over cursusprijzen.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Studiegebieden

Onze sociale leerruimtes omvatten meestal pc's, bureauruimte en zitgedeeltes, zodat u in een ontspannen sfeer kunt studeren en een praatje kunt maken.

Lesruimten

Leeds Beckett University heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria en conferentiefaciliteiten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Laatst bijgewerkt op August 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Sept. 16, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
661 GBP
voor elke module met 20 studiepunten (Britse en EU-studenten). Vraag meer informatie aan voor internationale studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 16, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 27, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Sept. 16, 2019

Jan. 2020

Jan. 27, 2020