MA Internationale communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Word een effectieve communicatiespecialist met de expertise en het vertrouwen om in een internationale setting te werken. Je leert hoe je met klanten kunt samenwerken om praktische communicatie-oplossingen te produceren in de private, publieke en vrijwilligerssector over de hele wereld.

De cursus wordt verzorgd door vier Europese universiteiten? Leeds Beckett University , Hanze University of Applied Sciences in Nederland, IULM in Italië en Vilnius University in Litouwen? die allemaal zijn gespecialiseerd in professionele communicatie en public relations.

Je kiest of je je eerste of tweede semester studeert aan de Leeds Beckett University , waar je baat zult hebben bij een van de meest gevestigde centra voor onderwijs en onderzoek op het gebied van public relations in Europa. Je besteedt je resterende semesters aan een partneruniversiteit, gespecialiseerd in expertisegebieden die specifiek zijn voor die universiteit. Je kunt ook een optionele brancheplaatsing volgen in je laatste semester.

Voordelen van de cursus

De vier partneruniversiteiten formuleren een consortium, genoemd naar prof. Geert Hofstede, een pionier en internationaal toonaangevend onderzoeker op het gebied van internationale communicatie. U zult volledig profiteren van de collectieve expertise van de vier Europese partneruniversiteiten en hun internationale netwerken, zowel in de academische wereld als in de professionele praktijk. Degene die het eerste semester aan onze universiteit volgen, zullen baat hebben bij een Engelse taalcultuur in het grootste en meest prestigieuze centrum voor PR-onderwijs in Europa.

Het concept van competentiegericht leren vormt de kern van het curriculum. Dit betekent dat u in staat bent om een ​​reflectieve behandelaar te worden met de overdraagbare competenties en vaardigheden die nodig zijn voor uw inzetbaarheid en voortdurende persoonlijke ontwikkeling. De inhoud en leerervaring van de cursus stelt u in staat om uw kennis en vaardigheden direct in de beroepspraktijk toe te passen. Om uw inzetbaarheid te vergroten, kunt u ook een optionele industriële stage volgen in semester drie.

We hebben een speciaal inzet- en plaatsingskantoor om u te ondersteunen en u toegang te bieden tot een breed scala aan vacatures van lokale, nationale en internationale werkgevers. Pre-placement begeleiding en seminars zijn beschikbaar over onderwerpen zoals CV en schrijven van brieven, hoe om te slagen in het interview, assessment centers en psychometrische tests.

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor deze cursus zijn vastgesteld door het Geert Hofstede Consortium, raadpleeg hun website op deze link voor meer informatie. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engels taalvereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Na je afstuderen ben je een bekwame communicatieprofessional met de expertise om overal in de wereld in verschillende branches te werken. Of u nu een hogere managerpositie bekleedt of als consultant werkt, u kunt anticiperen op veranderingen en innovatieve oplossingen creëren en beheren voor een breed scala aan communicatieproblemen.

  • Internationale PR-consultant
  • International Communications Manager
  • International Marketing and Communications Executive
  • International Public Affairs Consultant

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

EU en UK studenten

Het collegegeld voor het jaar is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Sociale ruimtes

Onze sociale leerruimtes omvatten meestal pc's, bureauruimte en zitgedeeltes, zodat u in een ontspannen sfeer kunt studeren en een praatje kunt maken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder