MA Internationale Betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Open een wereld van mogelijkheden door een aantal van de meest urgente uitdagingen te verkennen waarmee landen in deze tijd worden geconfronteerd. Van klimaatverandering en conflicten tot handelsbesprekingen en sociale ongelijkheid, je krijgt een goed beeld van deze uitdagingen op lokaal en mondiaal niveau.

Je zult ontdekken hoe het onderwerp van de internationale betrekkingen is geëvolueerd, rekening houdend met traditionele theorieën en hoe ze zich verhouden tot het hedendaagse denken en de actualiteit. Door het bestuderen van mondiale instellingen zoals de Wereldbank, de Verenigde Naties en de EU en de rol die zij spelen op het politieke toneel, krijgt u inzicht in hoe zij omgaan met de verschuivende politieke en sociale kwesties die van invloed zijn op de besluitvorming in een regio, nationaal en wereldwijd niveau.

Je onderzoekt ook de impact van globalisering en de gevolgen daarvan voor de internationale gemeenschap, vergroot je expertise en geeft je het vertrouwen om de ethische uitdagingen aan te pakken die zich voordoen in de wereld om je heen.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: onze universiteit heeft kracht getoond in vijf nieuwe onderzoeksgebieden die voor het eerst in de beoordeling zijn opgenomen, waaronder sociaal werk en sociaal beleid.

Voordelen van de cursus

Onze cursus omvat een focus op inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, pleitbezorging, activisme en onderzoeksvaardigheden. Je hebt toegang tot zowel studenten als academische personeelsleden met een verscheidenheid aan interesses en expertise in verband met de studie van internationale relaties, die allemaal geïnteresseerd zijn in rigoureuze academische studie en een verlangen naar progressieve sociale verandering, lokaal en wereldwijd.

Toelatingseisen

Vereisten: Kandidaten moeten minstens een tweede klasse onderscheiding hebben in de verwante onderwerpen van Sociologie, Politiek, Economie, Filosofie, Godsdienstwetenschappen, Sociale geografie, Geschiedenis, Bedrijfskunde, Criminologie, Journalistiek, Mediastudies, Antropologie, Onderwijskunde, Vrede Studies, Europese Studies, Internationale Politieke Economie, Sociaal Werk, Recht, Sociale wetenschappen, Sociaal beleid, Ontwikkelingsstudies, Evenementenbeheer, Marketing, Veiligheidsstudies of Internationale Betrekkingen, minstens een tweedeklasgradendiploma in een niet-verwant onderwerp dat door bewijsmateriaal wordt gesteund van een geschiktheid voor het onderwerp dat wordt aangevraagd, of heeft gelijkwaardige ervaring of training, normaal vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je hebt een diepgaand inzicht in de sociale en politieke uitdagingen waarmee landen overal ter wereld te maken hebben, met het vermogen om deze uitdagingen op het gebied van werkgelegenheid en politieke en maatschappelijke betrokkenheid het hoofd te bieden. Onze afgestudeerden hebben hun kwalificaties op een aantal verschillende gebieden afgelegd, van rollen binnen marketing en communicatie tot werken voor de NAVO en parlementslid worden.

  • Diplomaat
  • Internationale liefdadigheidswerker
  • Overheidsadviseur
  • Journalist

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU 2018/19

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder