MA International Management-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationaal managementprogramma

Waarom dit programma?

Ons programma is voor diegenen die een carrière in bedrijfsbeheer willen opbouwen, een professional willen worden op het gebied van bedrijfsplanning, human resource management en digitale marketing. Het masterprogramma is een uitstekende keuze voor studenten met een bachelordiploma, niet alleen op economisch gebied, maar ook op het gebied van techniek, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen.

Wat ga je leren?

International Management-programma van TSU verwerven kennis en vaardigheden op de belangrijkste zakelijke gebieden van management, bedrijfsfinanciering, digitale marketing en verkoop, boekhouding en logistiek. Studenten krijgen de tools die ze nodig hebben om elk bedrijf op een succesvolle manier te starten, te runnen en te beheren.

Nadat je het programma hebt voltooid, kun je je kennis, training en vaardigheden toepassen op:

· Bedrijfsmanagement;

· Investeringsbeslissingen nemen in nieuwe bedrijfsdimensies en activiteitengebieden;

· Effectief projectmanagement;

· Het aanbieden van optimale oplossingen op het gebied van prijsstelling, promotie en levering van de goederen, financiële middelen en diensten die betrokken zijn bij uitwisselingsprocessen.

Carriere vooruitzichten

International Management-programma van TSU is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in management bij alle soorten bedrijven, bedrijven en overheidsinstanties op federaal, staats- en lokaal niveau. Je zult kunnen werken voor leidinggevende posities in grote bedrijven die zich bezighouden met de productie, landbouw en industriële activiteiten, bank- en andere financiële diensten, evenals onderwijsdiensten, geneeskunde, IT-consulting, detailhandel, foodservice, enz.

Afgestudeerden in het International Management-programma van TSU kunnen hun eigen bedrijf starten of terugkeren naar een familieboerderij met gespecialiseerde vaardigheden. Afgestudeerden vinden een lonende loopbaan op het gebied van corporate governance, klantenservice, computertoepassingen, verkoop, financiën en boekhouding. Daarnaast zijn een aantal afgestudeerden als zelfstandige werkzaam.

Programma hervatten

 • Plaats: Rusland >> Tomsk
 • Vakgebied: Management
 • Opleidingsniveau: Master
 • Tijdsbestek: 2 jaar
 • Taal Engels
 • Begint op: september 2020
 • Prijs *: 296.200 RUB (4.700 $ per academiejaar)
 • Accommodatie: 9.200 RUB (150 $ per academiejaar)

Toelatingsvoorwaarden

Burgers en niet-staatsburgers van de Russische Federatie, inclusief uitwisselingsstudenten, zijn welkom om zich aan te melden:
 • Bachelor diploma of gelijkwaardig, naar behoren gelegaliseerd en notaris vertaald in de Russische taal (een universitair transcript kan worden ingediend in de fase van de aanvraag);
 • Motivatiebrief (300-500 woorden);
 • Skype-interview

Onze studenten zeggen

" Het was mijn geweldige ervaring aan de Tomsk State University. Ik zou Tomsk State University zeker aanraden aan alle studenten om deze universiteit als een prioriteit te beschouwen vanwege hun professionele en snelle manier van omgaan met elk aspect van mijn studie in het buitenland" .

8c71283740d03e39b8bc59de90544adb.jpg

Carrièremogelijkheden

116907_ScreenShot2019-06-19at11.07.33PM.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University.

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University. Lees Minder