MA International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA International Business

Dit programma is ontworpen op een zodanige wijze dat de grotere nadruk op multidisciplinaire en internationaal perspectief als gevolg van de huidige ontwikkelingen in de markt, alsmede de verwachting van de werkgevers om de theoretische kennis te integreren en toegepaste vaardigheden in de opleiding van de moderne werkende kracht weerspiegelen.

Dit programma onderzoekt de complexiteit en diversiteit van de bedrijven in een mondiale markt en stelt studenten in staat om vaardigheden te ontwikkelen bij de beoordeling van het milieu voor het bedrijfsleven, het identificeren van nieuwe internationale zakelijke kansen en analyseren van internationale markten en industrieën. Studenten te betrekken in een kritische analyse van het internationale bedrijfsleven en onderzoek de mondiale context van het hedendaagse bedrijfsleven.

Op basis van het huidige onderzoek en internationale academische theorie, dit programma heeft een sterke nadruk op real-life case studies en professioneel management. Dit programma wil niet alleen om geesten op te leiden, maar ook om het bereik van de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen bij studenten die vervolgens kunnen worden effectief specialisten in de wereldeconomie.

Het programma biedt studenten die misschien niet over een eerste graad in het bedrijfsleven met een basis in business management, gevolgd door de gespecialiseerde internationale business courses.

De doelstellingen van het programma zijn:

Om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om te werken in de wereldwijde zakelijke omgeving Om de geavanceerde studie van de internationale organisaties van het bedrijfsleven en het beheer ervan te vergemakkelijken Studenten in staat stellen om systematisch en creatief te analyseren, kritiek en kennis en begrip van complexe internationale bedrijfsleven en management vraagstukken toe te passen Om leerlingen te beheersen, toepassen en te onderscheiden van de meest relevante onderzoeksmethoden, technieken en tools in de analytische, creatieve en intellectuele manieren Interpersoonlijke vaardigheden op te bouwen om zo in staat zijn om effectief te communiceren met een scala aan specialisten en oplossingen effectief en efficiënt uit te voeren, waardoor de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt potentieel versterken.

Inhoud

Studenten zijn verplicht om te studeren de volgende verplichte vakken. Financial en Management Accounting (15 studiepunten) E-Logistics en International Supply Chain Management (15 studiepunten) Global Strategy: Analyse en Praktijk (15 studiepunten) Pathway Specialisatie Project (30 studiepunten) Global Business and Sustainability (30 studiepunten) Global Networks en Innovatie (30 studiepunten) Grondslagen van Scholarship en Onderzoek (15 studiepunten) Zakelijk Engels voor academische doeleinden - Level 4 Het beheren en Leading People Across Borders Cultureel (15 studiepunten) International Marketing (15 studiepunten)

Toelatingseisen

pplicants zou moeten hebben: Een goede kwaliteit relevant diploma van een erkende universiteit of hogeschool (equivalent aan een Britse 2,2 of hoger).

  • Professional Recognition

    Dit programma biedt studenten lidmaatschap van het Chartered Management Institute.

Carrière mogelijkheden

Afgestudeerden kunnen kansen in het management na te streven in multinationale ondernemingen, kleine of middelgrote exporteurs, lokale of centrale die betrokken zijn in business development, adviesbureaus en mediabedrijven overheidsinstellingen. Sommige van onze afgestudeerden hebben zich aangesloten bij ABN AMRO, Accenture, CNN, Hertz en Kerry Foods Management.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder