MA International Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Inleiding tot het programma

In de 21e eeuw zijn bedrijven meer geïntegreerd dan ooit tevoren, wat betekent dat internationale bedrijfsexpertise zeer gewild is om de dynamische omstandigheden en kansen binnen een wereldwijde markt te begrijpen. Organisaties hebben managers nodig met vaardigheden op dit gebied als ze hun internationale ambities willen realiseren. De MA International Business Management Degree wordt gegeven op de Business School van Middlesex University, waar we onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit leveren, en een ondersteunende leeromgeving bieden die studenten helpt om uitstekende academische resultaten te behalen.

Waarom zou je MA International Business Management studeren aan de Middlesex University?

Dit uitdagende programma is geschikt voor diegenen die ambities hebben om te beheren in een internationale context en die hun carrièremogelijkheden op dit gebied of vooruitgang in hun bestaande carrière willen verbeteren. Kern van de cursus is een goed begrip van het beheer van bedrijfsactiviteiten en het omgaan met kwesties zoals financiële prestaties, allemaal binnen een diverse en multiculturele arena om het internationale perspectief van studenten te verbeteren.

Studenten zullen diepgaande kennis opdoen over de dynamische aard van wereldwijde zakelijke omgevingen en een goed begrip van de internationale ondernemersactiviteit, evenals ervaren branchegebaseerde sprekers die het praktische bewustzijn vergroten. Het doel van dit programma is om studenten uit te rusten met effectief management en operationele processen die studenten in staat stellen een carrièrepad in de richting van managementposities na te streven.

Hoogtepunten van de cursus

 • Biedt een holistisch perspectief op internationale bedrijfsvoering bij strategische en logistieke kwesties zoals besluitvorming, bedrijfsstrategie, multinationale onderneming, financiële analyse en supply chain management
 • Deze cursus wordt gegeven door academici die onderzoeksexpertise hebben in MNE-innovatiestrategie, strategieën voor opkomende markten, internationalisering van het MKB, strategische marketing en internationale HRM
 • U zult uw begrip van de praktijk kunnen vergroten door industriereizen en het bijwonen van gesprekken door gastsprekers

Programma-inhoud

Dit programma begint met het uitbreiden van uw kennis en begrip van de theorieën die de hedendaagse internationale zakelijke praktijk bepalen. Het begint met het leren van de fundamentele gebieden van strategie en management in een geglobaliseerde zakelijke omgeving. Studenten zullen ook gebieden verkennen rond besluitvorming, handel en ondernemerschap, terwijl ze kiezen uit een aantal modules waarmee u kennis kunt nastreven op gebieden waarvan u denkt dat ze het meest geschikt zijn voor uw interesses en ambities. Het doel van het leren is dat u de nodige vaardigheden opdoet om u in staat te stellen mensen en organisatorische activiteiten in dynamische omgevingen te beheren en producten en diensten binnen internationale markten te beheren. Je beëindigt de cursus door gebruik te maken van de kennis en vaardigheden die je hebt geleerd om je eigen International Management Project vorm te geven en te voltooien.

Module- en programma-informatie is indicatief en kan aan verandering onderhevig zijn.

 • Management Analytics (15 Credits) - Verplicht
 • Management in een geglobaliseerde context (15 studiepunten) - verplicht
 • Beheer van de multinationale organisaties (15 studiepunten) - verplicht
 • International Business Management Project (60 Credits) - Verplicht
 • Handel en de multinationale onderneming (15 studiepunten) - Verplicht
 • Internationale bedrijfsstrategie (30 studiepunten) - Verplicht
 • Toegepaste bedrijfsfinanciering (15 credits) - Optioneel
 • Multichannel Marketing Management (15 Credits) - Optioneel
 • Internationaal beloningsbeheer (15 credits) - optioneel
 • Nieuwe trends in internationaal zakendoen (15 credits) - Optioneel
 • Internationale marketing (15 credits) - Optioneel
 • Cross-culturele communicatie en wereldwijde merken (15 credits) - Optioneel
 • Ondernemerschap in de digitale sector (15 studiepunten) - Optioneel
 • Internationaal ondernemerschap (15 studiepunten) - Optioneel
 • Wereldwijd supply chain management (15 credits) - Optioneel

Onderwijs

Je zult workshops, seminars, lezingen en lezingen van gastsprekers bijwonen, en je begrip vergroten door klasdiscussies en werken aan case studies. In je eigen tijd zul je online leermiddelen gebruiken en je eigen onderzoek, gericht lezen en onafhankelijk onderzoek doen - er zullen enkele sessies over onderzoeksmethoden zijn. Sommige cursussen en onderzoek zullen in groepen worden gedaan. Je wordt beoordeeld via examens en je International Business Management Project, evenals andere stukjes individuele en groepscursussen en presentaties. U ontvangt tijdens de cursus regelmatig feedback over uw werk, inclusief uw beoordeelde cursussen.

Jaarlijkse modules bieden studenten meer tijd om het onderwerp in elke module op te nemen. Om studenten te motiveren en het behoud en de voortgang van studenten te vergemakkelijken, bevatten de aangeleerde modules een combinatie van beoordelingscomponenten, zowel summatief als formatief. Deze kunnen in-class tests, computergebaseerde opdrachten, essays, case studies, groepspresentaties / opdrachten en onzichtbare examens omvatten. Het gebruik van summatieve beoordeling in verschillende fasen van het programma zal studenten aanmoedigen om hun begrip te consolideren.

Er zullen proefschriftworkshops worden gehouden over een aantal onderzoeksgerelateerde onderwerpen, zoals de structuur van een masterproef, het identificeren van een onderwerp, onderzoekstools beschikbaar op internet (sites waar gegevens en academische papers kunnen worden gedownload), het ontwikkelen en schrijven van een onderzoeksvoorstel , een toegepast econometrisch project uitvoeren en een literatuuroverzicht schrijven. Studenten zijn verplicht om een proefschrift voorstel in te dienen tijdens de tweede termijn. Dit wordt gebruikt om scriptiebegeleiders toe te wijzen. Onder begeleiding van hun begeleider moeten studenten een gedetailleerd onderzoek van de literatuur, voorgestelde methodologie en sourcing van gegevens voorbereiden. Dit wordt na het einde van het jaar aan de toezichthouders voorgelegd.

Toelatingseisen

Academische vereisten

 • Afgestudeerden met een goede graad of een gelijkwaardige kwalificatie, in een passend onderwerp komen in aanmerking om toe te passen. Werkervaring niet vereist voor afgestudeerden.
 • Degenen zonder formele kwalificaties moeten drie jaar relevante werkervaring en het vermogen om te studeren op postdoctoraal niveau aantonen.
 • Als studenten relevante kwalificaties of werkervaring hebben, kan academisch krediet worden toegekend voor het studieprogramma van de Middlesex University.

Engelse taalvereisten (postgraduaat)

Alle programma's aan de Middlesex University Dubai worden in het Engels gedoceerd en aanvragers met een vooropleiding buiten Engelstalige landen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland), moeten als volgt de Engelse taalvaardigheid aantonen :

 • IELTS Academic: 6.5 (minimum 6.0 in elke band)
 • TOEFL-gebaseerd op internet: 87 (21 in luisteren en schrijven, 22 in spreken en 23 in lezen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Algemeen: niveau 4

Toekomstige carrières en inzetbaarheid

De cursus biedt zowel het internationale perspectief als de kennis van het management die de loopbaanontwikkeling van degenen die al in een zakelijke omgeving werken, en het carrièrepad van degenen die in een internationale bedrijfsmanagementrol gaan werken, zal verbeteren. Naarmate de VAE zich blijft ontwikkelen als een wereldwijd centrum voor internationale bedrijven, zal er een voortdurende vraag zijn naar zeer bekwame en goed geïnformeerde managers in meerdere sectoren. Enkele specifieke rollen binnen dit gebied zijn

 • Management analist
 • Handelsmanager
 • International Management Consultant
 • Agent importeren / exporteren
 • Verkoop vertegenwoordiger
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lees meer

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Lees Minder