MA Interior Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Het programma daagt je uit om je eigen rigoureuze, kritisch onafhankelijke antwoorden te formuleren op conceptvorming en het maken van interieurs.

Dit gebeurt vaak via het herwerken van bestaande structuren, het creëren van tijdelijke installaties en de vorming van permanente interventies met behulp van ruimte, objecten en materialen.

Wij bieden u een unieke context van interdisciplinair, studio- en workshopgeoriënteerd onderzoek, evenals mogelijkheden voor live-projecten in samenwerking met specifieke industriële partners. We hebben een staf van vooraanstaande academici, praktiserende ontwerpers, architecten en theoretici, die allemaal zijn internationaal bekend en innovators in hun vakgebied. In je tweede jaar krijg je ook een praktijkmentor toegewezen - een professionele binnenhuisarchitect - die je vier keer per jaar zult ontmoeten

Wanneer u zich aanmeldt voor dit programma, selecteert u een van deze gespecialiseerde Pathways .

Tentoonstellingsontwerp
Ontwikkel een op onderzoek gebaseerde, experimentele en op praktijk gebaseerde aanpak voor het maken en begrijpen van tentoonstellingen in de eenentwintigste eeuw.

Danna Danping, MA Interior Design 2019

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Je hebt meestal een goede bachelordiploma of andere passende ervaring. Beroepservaring, zowel voor tijdens of na een eerste graad, kan een voordeel zijn. We verwelkomen sollicitaties van kandidaten met andere gerelateerde achtergronden, zoals architectuur, meubeldesign, productontwerp en grafisch ontwerp.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder