Lees de Officiële Beschrijving

MA Interieurarchitectuur en -ontwerp

MA Interior Architecture and Design

Deze ontwerpgerichte cursus ontwikkelt principes en technieken die nodig zijn voor het creëren van innovatieve ontwerpoplossingen voor binnenruimten. Gespecialiseerd in een gebied van persoonlijke interesse binnen het cursusraamwerk, zul je geavanceerde ontwerpdenken en de vaardigheden die nodig zijn om ontwerp, management en technologische oplossingen voor een reeks uitdagingen te ontwikkelen, uitbreiden en ontwikkelen.

Deze les:

 • richt zich op ruimtelijke interationale interventies in de context van bestaande of nieuwe gebouwen;
 • ontwikkelt geavanceerd ontwerp, management en technische vaardigheden;
 • stelt u in staat om u te concentreren op interessegebieden voor u;
 • profiteert van sterke banden met de industrie;
 • biedt uitgebreide mogelijkheden om te werken aan live ontwerpprojecten;
 • is full-time, parttime en door voortdurende professionele ontwikkeling beschikbaar.

Deze visuele en interactieve cursus geeft je de kans om een ​​vernieuwend ontwerper en probleemoplosser te worden, praktische vaardigheden te combineren met ruimtelijk inzicht, praktische toepassingen en functie. Je zult een goed begrip krijgen van de rol van een interieurarchitect, klaar om direct na zijn afstuderen de industrie in te gaan.

Wat ga je studeren

U krijgt ook een breed inzicht in nieuw ontwikkelde materiaaltechnologieën en gerelateerde optionele vakgebieden, zodat u alle ontwerpmogelijkheden kunt benutten en maximaliseren.

De cursus ontwikkelt vakbekwame professionals die gekwalificeerd zijn om complexe problemen met betrekking tot interieurarchitectuur op te lossen en te beheren vanuit een geavanceerd cultureel, ecologisch, economisch en ontwerpperspectief.

Deze kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met duurzame stedelijke contexten en materialen, technologie, componentontwerp, architecturaal behoud, tentoonstelling / museumontwerp in het digitale tijdperk of leeromgevingen voor de toekomst.

Hoe je het geleerd hebt

Onderwijzen en leren methoden omvatten lezingen, seminars, tutorials, kritieken, case studies, workshops, bezoeken ter plaatse en excursies. Projectwerk zal individueel en op groepen gebaseerd zijn.

Er zal input zijn van externe professionele organisaties om u in contact te brengen met specifieke, actuele expertise van hoge kwaliteit.

Naast het leveren van ontwerp, management en technische kennis besteedt de cursus ook speciale aandacht aan het ontwikkelen van kernvaardigheden in onafhankelijk leren en onderzoek.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Het ethos van het combineren van theorie en praktijk wordt sterk weerspiegeld in de aard van beoordelingen. Alle beoordelingen zijn op cursussen gebaseerd en vereisen dat studenten praktisch werk verrichten samen met onderzoek en kritische evaluatie om het verband tussen theorie en praktijk aan te tonen. De belangrijkste beoordelingsmethoden zijn:

 • verhalende en visueel gebaseerde essays.
 • individuele en groepsprojectprojecten en -rapporten.
 • individuele en groepspresentaties.

Carrière en inzetbaarheid

De multidisciplinaire aanpak van de cursus opent deuren voor jou om te werken in verschillende rollen binnen kunst, design en architecturale praktijken.

Recent afgestudeerde rollen zijn onder meer interieurarchitect, interieurontwerper, retail architect, in ontwerpbureaus en adviesbureaus in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

 • 2.2 graad van eer (of gelijkwaardig) in een relevante (verwante of semi-cognate) discipline, inclusief, maar niet beperkt tot: architectuur, interieurarchitectuur of gebouwonderzoek.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Internationale

Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

 • Als je een pre-sessie Engelse taalcursus moet volgen om aan de Engelse vereisten te voldoen, bezoek dan onze

Diversen

Locatie: Stadssite.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op April 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019