MA Interculturele zakelijke communicatie en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

143443_rsz_dsc02250.jpg

Waarom kiezen voor deze cursus

Om in een internationale marketingcontext te werken, moet u uw doelgroep begrijpen en weten hoe u deze kunt bereiken. Onze Intercultural Business Communication and Marketing MA-cursus combineert de onderzoeks- en onderwijskracht van onze School voor Literatuur en Talen met de expertise van Surrey Business School, en biedt een opwindende combinatie van vaardigheden en ervaring die je carrière zou kunnen versnellen.

In de loop der jaren hebben onze interculturele en professionele communicatiecursussen met succes afgestudeerden opgeleid die een vruchtbare carrière hebben doorlopen bij verschillende internationale organisaties, met name in reclame, internationaal management, human resources, media en public relations. Andere mogelijke loopbaantrajecten zijn onder meer interculturele coaching en consultancy, marktanalyse en strategieontwikkeling.

Wat ga je studeren

Deze cursus ontwikkelt inzicht in effectieve marketingprocessen en hoe taal kan worden gebruikt voor effectieve zakelijke communicatie in een internationale context. De cursus stelt je in staat om een internationaal en intercultureel standpunt te ontwikkelen en je voor te bereiden op een bloeiende carrière in taalkundig en cultureel diverse marketing- en zakelijke omgevingen.

Als onderdeel van uw studie voltooit u een project waarin u de zakelijke, communicatie- of marketingaspecten van een bedrijf naar keuze evalueert, zodat u uw kennis en vaardigheden in een nieuwe context kunt toepassen.

Toelatingseisen

Minimaal een 2: 2 UK honours degree in een vak, of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Engelse taalvereisten

IELTS Academic: 6,5 algemeen met 6,5 schriftelijk en 6,0 in elk ander element.

Als u momenteel niet het vereiste niveau voor uw programma bereikt, bieden wij intensieve pre-sessionele Engelse taalcursussen, ontworpen om u naar het niveau van Engelse vaardigheden en vaardigheden te brengen dat vereist is voor uw studie.

Overschrijving

De University of Surrey erkent dat veel studenten hun cursus voor hoger onderwijs volgen met waardevolle kennis en vaardigheden die zijn ontwikkeld in een reeks professionele, beroepsmatige en gemeenschapscontexten. Als dit op u van toepassing is, kan een proces genaamd herkenning van eerder leren (RPL) u in staat stellen om uw cursus in te gaan op een punt dat past bij uw eerdere leren en ervaring, of om deel te nemen aan een cursus zonder de formele toelatingseisen. Dit betekent dat u mogelijk bent vrijgesteld van bepaalde studie-elementen in de cursus waarvoor u zich hebt aangemeld en een krediet krijgt op basis van uw eerdere kwalificaties / ervaring. Er zijn beperkingen voor RPL voor sommige cursussen en er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor bepaalde claims.

vergoedingen

Voltijds - 1 jaar

VK / EU £ 7.700
Overzee £ 18.000

Parttime - 2 jaar

VK / EU £ 3.900
Overzee £ 9.000

Houd er rekening mee dat:

  • Deze kosten zijn alleen van toepassing op studenten die in het studiejaar 2020-21 beginnen te studeren. De vergoedingen voor nieuwe starters worden jaarlijks herzien.
  • Als u een tweejarig voltijds Euromasters- of MFA-programma volgt, of een tweejarig of driejarig deeltijd-masterprogramma (exclusief modulair / zelfstudie / afstandsonderwijs), is de jaarlijkse vergoeding verschuldigd in jaar 1 en jaar 2 van het programma.
  • De jaarlijkse vergoedingen worden voor elk volgend studiejaar met 4% verhoogd, afgerond op de dichtstbijzijnde £ 100, onder voorbehoud van eventuele dwingende toepasselijke wettelijke vereisten.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder