MA Intensieve Taal Turks (gecombineerd)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Aanwezigheidsmodus: Voltijd of deeltijd


De twee jaar Pathway taal Pathway is gericht op studenten met een professionele en academische interesse in Turkije. De intensieve training in de Turkse taal is bedoeld om het vermogen van studenten om hun disciplinaire belangen aan te pakken te ondersteunen door schriftelijke teksten en mondelinge communicatie in het Turks aan te gaan.

Uw gekozen discipline wordt gecombineerd met intensieve Turkse taal gedurende twee jaar (inclusief een periode in Turkije).

Toegang tot de Turkse taal Pathway is momenteel beschikbaar voor studenten met:

 1. beginner, of
 2. vaardigheidsniveau na de beginner.

De vaardigheidsniveaus van studenten worden beoordeeld door middel van een plaatsingstest tijdens de registratieweek (specifieke data worden aan de aanvragers verstrekt).

Mag worden gecombineerd met:

De volgende disciplines zijn beschikbaar met de Intensive Turkish Pathway :

Antropologie en sociologie

 • MA Antropologische onderzoeksmethoden
 • MA Antropologie van voedsel
 • MA Antropologie van Media
 • MA Antropologie van reizen en toerisme
 • MA Medische antropologie
 • MA-migratie en Diasporastudies
 • MA Sociale Antropologie
 • MA Sociale Antropologie van Ontwikkeling

Geschiedenis

 • MA Historische onderzoeksmethoden
 • MA Geschiedenis

Kunstgeschiedenis

 • MA Geschiedenis van kunst en architectuur van het islamitische Midden-Oosten

taalwetenschap

 • MA Taalwetenschap

Nabij en Midden-Oosten

 • MA Nabije en Midden-Oosten Studies

Religies en filosofieën

 • MA Godsdiensten van Azië en Afrika

Structuur

Studenten moeten in totaal 315 studiepunten opnemen, bestaande uit 255 onderwezen studiepunten (waarvan 45 in het buitenland als onderdeel van een Summer School) en een proefschrift van 60 studiepunten in de geselecteerde discipline zoals hieronder beschreven.

In hun eerste jaar nemen studenten van de tweejarige intensieve taalprogramma's 60 studiepunten intensief taalonderwijs en 60 studiepunten in de discipline. Tijdens de zomer nemen ze deel aan een zomerschool in het buitenland. In het tweede jaar nemen ze nog eens 30 talencredits en 60 credits in de discipline; ze voltooien ook hun proefschrift in de discipline.

Jaar 1 (twee jaar fulltime)

Taalcomponent

 • Elementair geschreven Turks A (PG)
 • Elementair geschreven Turks B (PG)

en

 • Elementair Geschreven Perzisch A (PG)
 • Elementair Geschreven Perzisch B (PG)

of

Studenten kiezen 30 studiepunten uit 15PNMC406-Arabic 100 (PG))

of

Studenten kiezen 30 studiepunten uit de Perian of Arabische taalmodule (s) op het juiste niveau.

Discipline-component

Studenten nemen 60 studiepunten in hun geselecteerde discipline.

Zomer in het buitenland

Studenten nemen deel aan 15PNMC430 Intensief gemiddeld Turks (zomer) in het buitenland.

Jaar 2 (twee jaar fulltime)

Taalcomponent

 • Turks 3 (PG)

Discipline-component

Studenten nemen 60 studiepunten in hun geselecteerde discipline.

Proefschrift

Studenten voltooien een proefschrift van 60 studiepunten in de geselecteerde discipline.

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Toelatingen en toepassingen

U kunt deze cursus aanvragen via het online aanmeldingsformulier.

We streven ernaar om een volledige aanvraag te beoordelen en binnen een termijn van 5 weken een beslissing te nemen. Buitenlandse studenten die een Tier 4-visum nodig hebben en willen deelnemen aan SOAS moeten er rekening mee houden dat visumaanvragen enkele weken kunnen duren, dus je moet je zo snel mogelijk aanmelden.

Overweging van toepassing

De hele aanvraag, inclusief transcriptie en referenties, wordt overwogen voordat een beslissing wordt genomen. U wordt daarom geadviseerd om een volledige aanvraag in te dienen inclusief referenties en transcriptie (indien nodig). Een onvolledige aanvraag leidt tot aanzienlijke vertragingen in het besluitvormingsproces.

Studenten ontvangen een bevestiging van hun aanmelding. Elke aanvraag wordt zorgvuldig overwogen en hoewel we proberen zo snel mogelijk te reageren, vragen we studenten wel binnen vijf weken na ontvangst een reactie te verwachten.

Kandidaten die beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk kunnen worden opgeroepen voor een interview. De afwezigheid van academische personeelsleden (of bijvoorbeeld met studieverlof) kan de timing van beslissingen beïnvloeden.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten beschikken over een eerste of goede tweede klas honours bachelor diploma van een Britse universiteit, of gelijkwaardig, in een onderwerp dat geschikt is voor dat van het te volgen programma. Bij benadering zou een gelijkwaardige BA van een Amerikaanse universiteit een Grade Point Average van 3,3 of 3,5 hebben, afhankelijk van de toekennende universiteit. Als een aanvrager geen bachelordiploma in een geschikt veld heeft, kan hij / zij worden verplicht een kwalificerend jaar of een eenjarig diploma te behalen voordat hij aan de masteropleiding begint.

Relevante werkervaring kan ook in aanmerking worden genomen. Individuele cursussen kunnen specifieke toelatingseisen hebben, dus u wordt geadviseerd om het postdoctorale prospectus te raadplegen voor meer informatie.

Toelatingsvoorwaarden Engels in het Engels

Je moet kunnen aantonen dat je Engels voldoende hoog is om succesvol je cursus bij SOAS volgen en af te ronden. Houd er rekening mee dat we onze Engelse taalvereisten serieus nemen en als u niet exact hieraan voldoet, kan uw aanvraag voor SOAS worden afgewezen. Het is niet mogelijk om te onderhandelen als uw scores onder onze vereiste niveaus liggen, in de verwachting dat ze, omdat ze 'dichtbij genoeg' zijn, zullen worden geaccepteerd. Het is belangrijk dat u goed, ruim van tevoren plant, zodat uw Engelse taaltest op tijd komt en zodat u tijd hebt om de test indien nodig opnieuw te doen. We accepteren geen redenen van ongemak of financiële moeilijkheden voor het niet indienen of opnieuw afleggen van een Engelse test.

Internationale studenten

Voor studenten uit de EU en internationale landen die een visum nodig hebben, accepteren onvoorwaardelijke toegangsscores kwalificaties van verschillende landen, evenals een reeks internationale kwalificaties en tests.

Als een Tier 4-inreisvisum vereist is, kan een ZELF, zoals UKVI IELTS, nodig zijn. Om deze reden raden we alle Tier 4-visumstudenten aan om de UKVI IELTS Academic-test te kiezen als de test van eerste redmiddel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Lees Minder
Londen , Singapore + 1 Meer Minder