MA Intelligente mobiliteit (voertuigontwerp)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Voortbouwend op het succes van het wereldberoemde Vehicle Design-programma bij de RCA , plaatst Intelligent Mobility transportontwerp in de context van een steeds complexere omgeving.

Onze aanpak is om een kritische leeromgeving tot stand te brengen waarin projecten en onderzoek zich richten op innovatie en disruptieve ontwerpresultaten. We moedigen een ontwerpgestuurde, zeer persoonlijke en ideologische benadering aan waarbij belangrijke thema's zoals voertuigesthetiek, duurzaamheid, opkomende markten en menselijke culturele factoren kunnen worden bereikt met impactvolle en relevante ontwerpvoorstellen.

Vertrekkend van de traditionele rol van automotive en transport (voertuigontwerp), is het onze ambitie om toekomstige leiders te creëren die de mentaliteit hebben die nodig is om deze snel veranderende industrie te beïnvloeden.

We bieden uitgebreide industriële relaties via gesponsorde projecten, stages en beurzen / prijzen. Recente samenwerkingen omvatten: Audi, Bentley, Citroen, Hitachi Rail Europe, Jaguar, Kia, EXA, Sabic en TATA.

124395_elliott_winslow_thorpe.original.jpg

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Je hebt het eerste jaar van een eerste graad in een kunst- en ontwerp- (of aanverwant) onderwerp voltooid of bent er in. Daarnaast heb je een bewezen inzet voor de discipline nodig, met een hoge mate van zelfmotivatie en bewijs van onafhankelijk onderzoek. Je moet een hoog niveau van illustratieve vaardigheden en een goed begrip van 3D-vorm bezitten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder