MA Informatie-ervaringontwerp (Geluidsontwerp, Bewegend Beeldontwerp en Experimenteel Ontwerp)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Information Experience Design (IED) -studenten ontwerpen ervaringen om informatie te communiceren, installaties en interventies te maken met alle zintuigen, modi en media, inclusief geluid en bewegend beeld.

We benaderen sociale en technologische systemen kritisch en werken in kunst en design. We zijn geworteld in theorieën en onderzoeksmethoden uit wetenschap en filosofie.

Creatieve beoefenaars van vandaag kunnen het zich niet langer veroorloven om te worden beperkt door traditionele specialismen en verouderde definities van kunst, design, wetenschap en technologie. We hanteren een post-digitale en postdisciplinaire aanpak en werken op deze gebieden om geavanceerd onderzoek en praktijk uit te voeren, met behulp van een breed scala aan media, materialen en methoden.

IED kijkt verder dan het object, product en scherm naar inhoud, context en concept; en verder dan binaire concepten zoals menselijk, kunstmatig en natuurlijk, gericht op individuele en maatschappelijke transformatie.

Wanneer u zich aanmeldt voor dit programma, selecteert u een van deze gespecialiseerde Pathways .

Experimenteel ontwerp: vraag, kritiek, push en provoceren noties van informatie, ervaring en ontwerp.

Bewegend beeldontwerp: Stel je toekomstige vormen en inhoud van bewegend beeld opnieuw voor.

Geluidsontwerp: combineer geluid en ontwerppraktijk op toegepaste en experimentele manieren.

Virtual Reality Game

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Studenten komen uit een breed scala aan achtergronden. Hoewel je misschien rechtstreeks uit eerstegraads programma's voor kunst en design komt, heb je misschien ook deelgenomen aan het programma met professionele ervaring in de industrie, of met een achtergrond zoals wetenschap, technologie en geesteswetenschappen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder