MA In Theologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze theologie

Belangrijkste feiten

 • Award: Masters
 • Duur: 1 of 2 jaar
 • Wijze van studie: Full / Part-time
 • Startdatum: oktober
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Toelatingseisen

 • Je moet een undergraduate honours degree hebben behaald of worden voorspeld voor een aan de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen gerelateerd vak (of gelijkwaardig).
 • Bovendien moeten alle studenten £ 57,20 betalen voor een Enhanced Disclosure van de Disclosure Barring Service.128616_rsz_miguelangel-miquelena-rc-4ydhrros-unsplash.jpg

Over de cursus

Gedurende deze MA ontwikkel je je vermogen om een theologisch of filosofisch argument te formuleren, expertise op te doen in het interpreteren van bronnen en een grotere waardering te krijgen voor de rijke verscheidenheid aan religieuze ervaringen in onze wereld. Met een paar belangrijke modules kunt u de religieuze dialoog en conflicten verkennen, de theologie van literatuur, film en televisie verkennen, bijdragen aan het hedendaagse debat tussen gelovigen en niet-gelovigen, en de filosofie van religie ontdekken.

Deze cursus gaat over onze wereld, ons leven en het gevoel dat we er van proberen te maken. Het is voor degenen die gefascineerd zijn door de wereld van theologie en religie - of ze nu voor toegewijde gelovigen zijn, die agnostici en vurige atheïsten in twijfel trekken. Het is ideaal voor iedereen die betrokken is bij een beroep dat een begrip van religieuze, filosofische en ethische kwesties vereist. Kortom, het is voor iedereen die de aard van het bestaan in het gezelschap van experts wil verkennen.

Onze theologie

modules

 • Proefschrift
 • De Godsvraag: theïsme, agnosticisme en atheïsme
 • War Of The Worlds: Religies in conflict en dialoog
 • A Requiem For Reason: The Rise Of Modern Fundamentalism
 • Theologie in fictie, film en fantasie
 • Over de schouders van reuzen: grote religieuze denkers van Plato tot Pannenberg

Beoordeling

Beoordeling vindt plaats op onze modules via verschillende vormen, waaronder essays, presentaties en portfolio's. Het bevat ook een laatste proefschrift waarmee je een echte expert kunt worden in een theologisch onderwerp dat je vooral fascineert.

Careers

Dit zou een uitstekend programma zijn voor iedereen die een carrière wil nastreven op elk gebied van religieus of filosofisch onderwijs, inclusief lesgeven op lager, secundair of hoger niveau. Het zou ook een zeer nuttige graad zijn om sociaal werk, counseling, administratief leven, jeugdwerk of werk binnen de erfgoedsector te verwerken.

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

** £ 2.000 internationale beurs beschikbaar. Succesvolle kortingen worden toegekend op informatie in de persoonlijke verklaring. Een gunningspanel wordt getrokken uit senior leden van de instelling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder