MA in Marketing

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Marketing

De MSc in Marketing biedt specifieke vaardigheden in de analyse en het begrip van de markten, marketing strategische planning en het beheer van de marketing mix. Het combineert huidige inhoud met nationale en internationale waarde, methodieken en innovatieve leerervaringen om creatief en innovatief professionals.

Doelgroep: Professionals die al bezig zijn in de marketing gebied, willen een carrière verandering of waarvan de business vereist gedegen kennis in het veld. Het is ook zeer relevant voor managers en CEO's van bedrijven.

Duur: 15 maanden, verdeeld in vijf opeenvolgende kwartalen van elf weken elk.

Wat doet de Master in Marketing?


• Het heeft een groep van leerkrachten die bieden geavanceerde kennis aangepast aan de Venezolaanse markt.


• biedt een vernieuwende methodologie leren, met het gebruik van cases, simulaties, praktische en bestuurlijke ervaring, en een duik nemen in het netwerk van marketing professionals.


• Innovatie in het curriculum met materialen die aanpassing combineren om onze werkelijkheid met mondiale trends.


• Aantrekkelijk aanbod keuzevakken waarmee studenten zich te specialiseren in gebieden die meer gerelateerd aan hun interesses en behoeften, als hun carrièreplanning.


• Plan het mogelijk om verantwoordelijkheden werk te combineren met studies


• International Teachers gasten


• Goedkeuring van de drie internationale accreditaties: AACSB, AMBA en EQUIS. De IESA behoort tot de top (sinds 11) de ranglijst van het tijdschrift America Economia.

Laatst bijgewerkt op mrt 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is ona ... Lees meer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is onafhankelijk van de huidige economische groepen, politieke, religieuze of de overheid. Venezuela wil bieden een school van internationaal prestige, en de rest van Latijns-Amerika, een academische en intellectuele productie die uw uitdagingen en realiteit van het management begrijpt. &nbsp Het is een van de vier scholen van management en business in Latijns-Amerika en 34 van de wereld om de drie belangrijkste internationale accreditaties zijn, die goed zijn voor de kwaliteit van de academische, onderwijsprestaties en intellectuele productie, volgens de meest veeleisende kwaliteitsnormen. &nbsp Een van haar strategische doelstellingen voor de periode 2009-2015, zijn onder meer: Het groeiende aantal deelnemers aan postdoctorale en Executive Education. Winstgevende nieuwe generatie modellen, creatie en verspreiding van kennis. De verdieping van de lesmethode Deelnemer Gecentreerd Learning. De ontwikkeling van onderscheidende onderwijs en onderzoek in de internationale en lokale relevantie, vooral op het gebied van ondernemerschap. Het is aanwezig in drie grote steden van Venezuela (Caracas, Maracaibo en Valencia), aan de lokale behoeften van de markt. Daarnaast, via de Stichting for Advanced Studies in Management (EGF), gelegen in de City of Knowledge (Panama), versterkt de dienstverlening en service naar Latijns-Amerika. Lees Minder
Caracas , Panama Stad , Sjanghai , Bogotá , Parijs , Buenavista , New Orleans + 6 Meer Minder