MA In Kunst En Leren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma biedt kunstenaars, beoefenaars en leraren de mogelijkheid om theorieën over hedendaagse kunst en leren te verrijken en te consolideren. Houd je bezig met praktijk en theorie, ontwikkel innovatieve onderzoeksbenaderingen en debatteer kritisch over de veranderende aard van hedendaagse kunst.

Waarom MA Arts and Learning (MAAL) studeren aan Goldsmiths?

 • Je wordt onderwezen door medewerkers die nationaal en internationaal gerenommeerde en gepubliceerde docenten voor onderzoek naar kunstenaars zijn.
 • Je zult putten uit de internationale reikwijdte van hedendaagse kunstpraktijken in Londen. Deze graad heeft partnerschappen met internationale galerijen, waaronder Tate Modern, de Whitechapel Gallery en de Showroom Gallery.
 • Het programma legt een sterke nadruk op studentgericht en gericht leren. Onderwijssessies en persoonlijke tutorials zullen voortbouwen op de kritische reflectie en ontwikkeling van uw kunstenaar-leraar praktijken, inclusief artistieke, theoretische, politieke en leer- en onderwijskwesties.
 • Je maakt deel uit van een diverse studentengemeenschap en krijgt de mogelijkheid om peer-netwerken en ondersteuning voor samenwerking te ontwikkelen en te onderhouden.
 • Je hebt toegang tot een uitgebreid programma met gastcolleges, presentaties en projecten. In het verleden omvatte dit gesprekken van Grayson Perry, Yinka Shonibare, Sonia Boyce, Susan Pui San Lok, Danny Devenny, Mark Ervine, Marty Lyons en John Matthews, gehost via ons Centre for Arts and Learning (CAL).
 • De MAAL kan een Pathway voor of na de voltooiing van een UK QTS (Qualified Teacher Status) -programma, zoals de PGCE (Secondary): Art & Design.

Wat ga je studeren

Het programma legt een sterke nadruk op studentgericht en gericht leren, waarbij onderwijssessies en persoonlijke tutorials gebaseerd zijn op de kritische reflectie en ontwikkeling van de praktijken van uw kunstenaar-leraar: inclusief artistieke, theoretische, politieke en leer- en onderwijskwesties.

De modules van het programma zijn allemaal onderbouwd met theorieën over hedendaagse kunst, leren en kritische en dialectische pedagogische theorieën en filosofieën.

Je neemt deel aan alle lezingen, seminars, workshops en tutorials waar je je bezighoudt met het in vraag stellen van de politiek, ideeën, praktijken, theorie en filosofie met betrekking tot de specifieke onderwerpen van de hedendaagse kunstpraktijk, lesgeven en leren, identiteit en plaats / ruimte constructie, dialectische pedagogische theorieën en praktijken, sociale betrokkenheid en door onderzoek geleide praktijken, waarbij u wordt aangemoedigd en verwacht dat u de aan de orde gestelde kwesties kritisch zult bespreken en bespreken.

Maar dit is slechts een klein deel van wat we van je verwachten te doen op de graad. Onafhankelijk leren / onderzoek (praktijk met theorie) wordt verwacht in de MAAL, dit houdt meestal kritische reflectie en ontwikkeling van je praktijken als kunstenaar-leraar in, inclusief extra lezingen, het voorbereiden van onderwerpen voor discussie / presentaties, werken met medestudenten, produceren van essays, kunstenaar- docentverklaringen, onderzoek, planning, organiseren en produceren van praktijkgebaseerd werk en / of projecten, samenstellen van tentoonstellingen en presentaties, zowel individueel als in samenwerking.

Deze nadruk op zelfstandig leren is erg belangrijk bij Goldsmiths. We willen niet alleen dat je accepteert wat we je zonder vragen vertellen. We willen dat je diep bezig bent met theorie en praktijk om je eigen ideeën en praktijken als kunstenaar-docenten te ontwikkelen en te ondersteunen.

Structuur

Om meer flexibiliteit voor u en een rechtvaardiger ervaring voor voltijd- en deeltijdstudenten mogelijk te maken, heeft het MAAL-programma een modulaire structuur, met de meeste onderwijssessies meestal 's avonds.

Dit stelt deeltijd- en voltijdstudenten ook in staat om dezelfde avond onderwijssessies bij te wonen en vormt daarom een samenwerkende en ondersteunende leeromgeving.

Om de postdoctorale graad MAAL te behalen, moet je 180 CATS op Masters-niveau voltooien.

De MAAL bestaat uit vijf kernmodules (150 CATS) en één optiemodule (30 CATS).

Beoordeling

De MA Arts and Learning maakt gebruik van een aantal aanvullende beoordelingsstrategieën. Deze zijn bedacht om het bereik van de leerresultaten op de juiste manier te beoordelen en worden ondersteund door het ethos van het programma, waaronder tentoonstelling / presentatie / uitvoering, essay, viva voce.

Many different paint potsrussn_fckr / Unsplash

Toelatingseisen

Je moet een undergraduate-graad van minimaal tweedeklasnorm hebben (of verwachten te krijgen) in een geschikt kunstgebaseerd gebied met extra ervaring in leercontexten en een toewijding aan kunsteducatie.

Internationale kwalificaties

We accepteren een breed scala aan internationale kwalificaties.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een IELTS-score (of gelijkwaardige Engelse taalkwalificatie) van 6.5 met een schriftelijke 6.5 en geen element lager dan 6.0 nodig om dit programma te studeren. Als je hulp nodig hebt met je Engelse taal, bieden we een aantal cursussen die je kunnen helpen je voor te bereiden op een studie op postdoctoraal niveau.

Hoe te solliciteren

U solliciteert rechtstreeks op Goldsmiths met behulp van ons online sollicitatiesysteem.

Voordat u uw aanvraag indient, moet u beschikken over:

 • Details van uw opleidingsgeschiedenis, inclusief de data van alle examens / beoordelingen.
 • Het e-mailadres van uw scheidsrechter, aan wie wij een referentie kunnen vragen, of een elektronische kopie van uw academische referentie.
 • Een persoonlijke verklaring - deze kan worden geüpload als Word-document of PDF of online worden ingevuld.
 • Indien beschikbaar, een elektronische kopie van uw educatieve transcriptie (dit is met name belangrijk als u buiten het VK hebt gestudeerd, maar dit is niet verplicht).

U wordt gevraagd om maximaal 10 afbeeldingen van uw praktijk / kunstwerk te uploaden / op te nemen als onderdeel van uw toepassing. De afbeeldingen kunnen van huidige en / of vroegere persoonlijke kunstwerken / prestaties / installatie etc. zijn.

U kunt uw voortgang op elk gewenst moment opslaan en terugkeren naar uw toepassing door u aan te melden met uw gebruikersnaam / e-mailadres en wachtwoord.

Wanneer aanvragen

We accepteren aanvragen vanaf oktober voor studenten die in september willen beginnen.

We raden u aan uw aanvraag zo snel mogelijk in te vullen, ook als u uw huidige studieprogramma nog niet hebt voltooid. Het is heel gewoon om een plaats aangeboden te krijgen die afhankelijk is van het behalen van een bepaalde kwalificatie.

Late aanvragen worden alleen overwogen als er spaties beschikbaar zijn.

Vaardigheden

Door het programma zul je onafhankelijk denken ontwikkelen, theoretische onderbouwing begrijpen, en het vermogen om vragen te stellen en vertrouwen te hebben in je ideeën en praktijk - vaardigheden die je gedurende je gekozen carrière ten goede zullen komen. Je zult ook ontwikkelen:

 • Kritische en analytische vaardigheden
 • Creatieve en praktische vaardigheden
 • Mogelijkheid om complexe en verfijnde ideeën met duidelijkheid en vertrouwen uit te drukken
 • De mogelijkheid om onafhankelijk en samen te werken
 • IT vaardigheden

Als MAAL alumna blijf je onderzoek doen naar en presenteren aan je praktijken door middel van oefeningen, tentoonstellingen, maatschappelijk betrokken projecten, internationale conferenties en internationale tijdschriften.

Careers

Onze afgestudeerden hebben een uitstekend werkgelegenheidsrecord op het gebied van onderwijs, galerijen / musea, sociaal werk / liefdadigheidsinstellingen, gezondheid, openbaar bestuur en welzijn, waarbij de meerderheid van de afgestudeerden een voltijdse baan heeft in verschillende loopbanen, waaronder:

 • Leraar, docent, tutor
 • Hoofden van faculteiten / afdelingen
 • Community artiesten
 • Galerij opvoeders / curatoren
 • Oefenen van kunstenaars / fotografen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Lees meer

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Lees Minder