MA in International Relations

Algemeen

Beschrijving van opleiding

lguil

Introductie

Hedendaagse internationale betrekkingen invloed op ons leven in gebieden zoals internationale politiek, mensenrechten, economie, communicatie en handel. Deze graad biedt een brede interdisciplinaire inleiding tot dit onderwerp. Het onderzoekt de begrippen, krachten en processen die ten grondslag liggen aan de internationale betrekkingen, te kijken naar de rol van de machtige staten en internationale organisaties, wettelijke kaders, het buitenlands beleid en de internationale politieke economie. De studenten komen uit alle hoeken van de wereld en zijn beide recente studenten en degenen die al in het gebied ondergedompeld (NGO's, leraren), die willen hun professionele ontwikkeling te bevorderen. Het programma is geschikt voor studenten uit een breed scala aan disciplinaire achtergronden, uit de politiek, recht en de taal, de geschiedenis, het bedrijfsleven en de wetenschap.

RS6

Wie komt in aanmerking?

Voor het aanvragen van de MA in International Relations kandidaten moeten een honours hebben de primaire diploma of gelijkwaardig. Geschikte combinaties van beroepskwalificaties en ervaring kan worden aanvaard als gelijkwaardig aan een graad, in overeenstemming met de relevante voorschriften van de universiteit.

Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Programma-inhoud

Modules onderwezen over dit programma zijn onder meer:

  • Principes van Public International Law
  • Internationale Politieke Economie
  • Internationaal humanitair recht
  • Irish Foreign Policy
  • politieke terrorisme
  • Politiek van de Verenigde Naties
  • India: The Politics of opkomende economie
  • Politiek van het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Structuur

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september.

De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC608

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Lees meer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Lees Minder