MA in International Relations

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen om mondiale bewustwording, inzicht in de complexiteit van de hedendaagse internationale arena, en een gevoel van hoe het beleid een snelle, geavanceerde verandering kan pakken.

Lesgeven op de cursus is van een echt internationaal team en trekt een cohort uit de hele wereld. Hierdoor kunt u veel verschillende internationale gezichtspunten te overwegen en biedt een grondig holistische leerervaring. U krijgt een geavanceerde en kritisch inzicht in Internationale Betrekkingen theorieën, beleid en praktijken te krijgen.

Studenten op deze cursus al hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars, workshops en gezamenlijke werk met studenten van andere postdoctorale opleidingen. Dit biedt mogelijkheden voor u om te ontmoeten en communiceren met onze bloeiende onderzoeksgemeenschap.

-Onderzoek geïnformeerd onderwijs

Lesgeven op de cursus is rechtstreeks afkomstig uit regionaal gericht onderzoek krachten in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Azië, het Indiase subcontinent en Europa. Dit onderzoek voedt direct in de cursus zodat u om te leren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied van het wereldberoemde experts.

Je toekomstige carrière

Door de natuur, de Internationale Betrekkingen onderwerp streeft ernaar om uw Global Citizenship kenmerken te bevorderen met de focus van de discipline op openheid naar de wereld, en de focus op duurzaamheidsvraagstukken. Daarnaast is de kennis en vaardigheden die je te bereiken zijn over het algemeen degenen die de werkgevers in een verscheidenheid van de verschillende sectoren te zoeken, wat betekent dat als een Internationale Betrekkingen afstuderen moet je een goede kans om jezelf om geschikte werkgevers bevorderen.

Als Internationale Betrekkingen afgestudeerden van deze cursus krijgt u de gelegenheid om na te denken over het onderwerp en overdraagbare vaardigheden die je hebt geleerd tijdens de voorbereiding cursussen hebben gehad, en die onder meer expertise in het schrijven van complexe toch beknopte analytische stuks, ontwikkelen en implementeren van projecten, en het vermogen om diepgaande ideeën te presenteren met vertrouwen tegemoet. U zult zijn ook geholpen en gestimuleerd om die vaardigheden te formuleren met betrekking tot bepaalde beroepen dat je geïnteresseerd bent in het nastreven kan zijn. De cursus richt zich ook op de ontwikkeling van de volgende vaardigheden: communicatie, time-management, werken in teamverband, en IT / moderne technologieën. Elke module van deze cursus is bedoeld om studenten in het ontwikkelen van deze vaardigheden die vaak deel uitmaken van de beoordeelde opdrachten vormen betrekken.

Toelatingseisen

U ontvangt een undergraduate-diploma gelijkwaardig aan een Britse undergraduate graad (normaal 2,2 of hoger) nodig.

Kandidaten zonder dergelijke kwalificaties zal worden beschouwd op individuele basis, maar zal moeten aantonen hoe hun ervaringen en kennis hen in staat stelt om deze cursus te studeren op masterniveau in hun Persoonlijke verklaring.

Geen verwijzingen zijn nodig bij de aanvraag voor deze cursus.

Kosten en financiering

Voor informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Laatst bijgewerkt op okt 2016

Over de school

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lees meer

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Lees Minder