Lees de Officiële Beschrijving

De opleiding Master's wijst op het brede begrip van het verleden, de ontwikkeling van de capaciteit voor gespecialiseerd onderzoek en de teelt van collegiale relaties. Geschiedenis MA studenten kunnen zich concentreren op de Amerikaanse geschiedenis, de moderne Europese geschiedenis, of publieke geschiedenis en kleine gebied van onderzoek (buiten velden), evenals (grote of kleine) cross-nationale en cross-disciplinaire gebieden te ontwikkelen.

Departement Geschiedenis faculteit bieden natuurlijk het werk en begeleiding in de politieke geschiedenis, sociale en culturele geschiedenis, diplomatieke geschiedenis, de geschiedenis van gender en seksualiteit, vergelijkende geschiedenis, de geschiedenis van het imperialisme en post-kolonialisme, intellectuele geschiedenis, de geschiedenis van de geneeskunde, de Afro-Amerikaanse cultuur en geschiedenis, etnische geschiedenis, en publieke geschiedenis. Het ministerie van geschiedenis is flexibel in zijn benadering van graduate werk. Studenten worden gestimuleerd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen voor het vormgeven van hun programma's en de vervulling van programma-eisen. De afdeling benadrukt nauw overleg tussen de student en adviseur bij het definiëren van vakgebieden, instrumenten van het onderzoek, en andere kenmerken van een bepaald programma. Afgestudeerde studenten worden aangemoedigd om te profiteren van Washington, DC, middelen om werk natuurlijk te vullen.

Docenten en alumni verbindingen leiden studenten om stages en werkgelegenheid. Alumni houden posities in het George Washington University Archives; Historic House Trust of New York City; Arlington House, NPS; Ministerie van Erfgoed Education Services, het Rijksregister, NPS; Eastern State Penitentiary Museum, PA; Ontwerpen Minds, DC; Geschiedenis Associates; het National Museum of American History, het Smithsonian Institution; het Smithsonian Institution Archief; Mount Vernon; en de National Trust for Historic Preservation.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum