MA in het Engels

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Departement Engels biedt een studieprogramma aan, die leidt naar de MA-graad in het Engels en de Amerikaanse letterkunde. Thesis en non-thesis opties zijn beschikbaar, evenals een speciale concentratie in het schrijven van schrijven.

Het programma wordt versterkt door de bibliotheekfaciliteiten in Washington, DC, met name de Folger Shakespeare Library, waar onze studenten in de vroege moderne tijd en in de lange 18e eeuw opleidingen volgen met nationale en internationaal bekende geleerden.

Gespecialiseerde training wordt aangeboden in het onderwijs aan het schrijven op de middelbare school en / of op het niveau van de hogeschool. Dit omvat mogelijkheden om te werken in gespecialiseerde schrijfprogramma's in Georgetown, waarvan er één zich inzet voor het werken met minderheids- en arbeidersstudenten en om te werken in veel gemeenschapswerkprogramma's met betrekking tot lezen en schrijven.

Voor studenten die een Ph.D. overwegen, voor huidige of toekomstige leraren van Engels in de middelbare scholen en voor mensen met reeds gevestigde carrières in het schrijven en bewerken, biedt Georgetown's MA-programma een breed scala aan keuzes en verschillende mogelijkheden voor specialisatie.

Dichtbij de student-faculteit contact is een kenmerk van het programma, dat omvat cursussen geleerd door getalenteerde faculteit op vooraanstaande onderwerpen op het gebied van Engelse studies, met inbegrip van specialiteiten in etnische en rassenstudies; culturele Studies; kritische theorie; pedagogiek en retoriek; de vroegmoderne periode; en gender studies.

Sluit contact op met de student-faculteit is een kenmerk van dit programma, dat twee even strenge en evenwaardige plannen biedt voor de voltooiing van de master's degree: de Capstone Option en de Thesis Option. Beide vereisen tien vakken (30 studiepunten) en stellen studenten in staat om de graad te verdienen binnen een 4-semester, twee jaar schema. Bijna alle studenten in het programma hebben voltijdse status en hebben hun werk succesvol in 4 semesters afgerond.

Aangezien veel van onze lessen in de namiddag en vroege avond plaatsvinden, is het mogelijk dat sommige studenten voltijds werken in het programma. Wij vereisen dat studenten ingeschreven zijn in minstens twee en niet meer dan drie vakken per semester. Alle afgestudeerde lessen zijn seminars met een inschrijving maximaal 18.

De Capstone Optie

Studenten die het capstone-project kiezen, nemen in het najaar van hun tweede jaar een hoofdsteinseminarie aan, die hen de gelegenheid biedt om een ​​zelfstandig werk te ontwikkelen, gebaseerd op maar niet identiek aan een verzameling projecten uit eerdere cursussen, die kunnen handelen als bekrachtiging van het bepalende element van hun academisch of professioneel werk in het programma. De hoop voor studenten die capstoneprojecten produceren, is dat ze met behulp van een faculteitsadviseur aan het einde van hun eerste jaar in het programma worden geïdentificeerd en de instructeur van het hoofdsteinseminaar een zinvolle vertegenwoordiging van de specifieke professionele, intellectuele of creatieve expertise verkregen in het proces van het behalen van de master's degree in Engels in Georgetown. Het werk dat is begonnen in het herfstcapstone-seminar zal doorgaan als een 3-krediet onafhankelijke studie onder toezicht van een faculteitsadviseur in het voorjaar.

De Thesis Optie

Dit pad bestaat uit acht keuzevakken (24 studiepunten), een proefschrift onderzoeksessie in de herfst van het tweede jaar (3 studiepunten) en een gerichte studie met de scriptieadviseur in het voorjaar van het tweede jaar (3 studiepunten) . Studenten die kiezen voor een proefschrift zullen zich houden aan een strikt schema van deadlines voor het indienen van ontwerpen van het proefschrift aan hun scriptieadviseur en uiteindelijk aan een tweede lezer; Deze twee faculteitsleden bestaan ​​uit het proefschrift van de student. Studenten zullen uiterlijk in het voorjaar van hun tweede jaar een compleet ontwerp van het proefschrift voorleggen aan hun defensiecommissie ter voorbereiding van een vereiste 2-uurs proefschrift verdediging die uiterlijk op afgelopen vrijdag in maart moet worden afgerond. Studenten zullen dan een voltooide versie van hun goedgekeurde proefschrift indienen binnen de relevante deadlines voor het programma en de Graduate School voor de tijdige afronding van hun diploma.

Overige programma functies

Interdisciplinaire Variëteit

De twintig seminars die elk jaar worden aangeboden, weerspiegelen de brede belangen van de faculteit, maar laten ook studenten de mogelijkheid om op verschillende terreinen vakgebieden te ontwikkelen op basis van de cursussen die in een bepaald jaar worden aangeboden. Dit kan onder meer Middeleeuwse Studies, de vroegmoderne periode, de 18e eeuwse Britse en Transatlantische Studies, Romantiek, Britten en Amerikaans 19e-eeuwse Studies, Critical Theory en Ierse en andere Anglophone Wereldliteraturen, alsmede in een aantal opkomende interdisciplinaire vakken, waaronder: culturele studies; etnische, rasse en postkoloniale studies; gender- en seksualiteitsstudies; en prestatie-, film- en media-studies.

Schrijfpedagogiek

Daarnaast biedt het programma een sterke toewijding om studenten te trainen in het schrijven van boeken door middel van een combinatie van cursussen, directe individuele en groepsmentorschap van het schrijfprogramma en een andere faculteit, en praktijkgerichte praktische ervaring in leerlingleer en peer-to-peer. tutoring instellingen.

Ph.D. Plaatsing

We hebben een uitstekend en consistent record van het plaatsen van onze afgestudeerden in top Ph.D. programma's, waaronder Duke University, de Universiteit van Virginia, de universiteit van Californië-Berkeley, de universiteit van Zuid-Californië, de universiteit van New York, de universiteit van Yale, de universiteit van Emory, de universiteit van Stanford, de universiteit van McGill, de universiteit van georgia washington en northwestern university Ohio State University.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Benodigd materiaal

  • Aanvraagformulier;
  • Niet-terugbetaalbare aanmeldingskosten;
  • Verklaring van doel;
  • Officiële transcripties (alle eerdere instellingen);
  • Officiële aanbevelingen (3);
  • GRE Score;
  • TOEFL / IELTS (zie hieronder);
  • Voorbeeld schrijven.

Een masteropleiding in het Engels is niet vereist voor toelating tot het MA-programma. De Algemene Test van het Graduate Record Examination is vereist. Alle aanvragers dienen een twee- tot drie-pagina Academische Verklaring van Doel in te dienen die hun intellectuele belangen en voorgestelde onderwerp (en) van de afgestudeerde studie in detail aanpakken. Die aanvragers die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een van de gespecialiseerde stipendies (hieronder vermeld onder Scholarship Information) moeten dit op de hoogte stellen van hun academische verklaring van doeleinden.

Daarnaast moeten alle aanvragers een exemplaar van hun kritisch schrijven (minstens 8-10 pagina's) indienen over een onderwerp dat betrekking heeft op Britse of Amerikaanse literatuur. Gelieve geen journalistiek of creatieve schrijfmonsters in te dienen. Andere toelatingseisen zijn drie aanbevelingsbrieven, een wetenschappelijke verklaring van doel, gestandaardiseerde tests (zie hieronder) en een aanvraagkosten. Neem rechtstreeks contact op met de afdeling voor meer informatie over het essay voor het schrijven van een proefschrift.

Officiële exemplaar transcripties moeten naar het volgende adres worden verzonden:

Office of Graduate Admissions

Attn: Referenties - (Engels)

Doos 571004

3520 Prospect Street, NW, CB-207

Washington, DC 20057-1004

GRE - GRADUATE RECORD EXAM

Resultaten van de Algemene Test van het Graduate Record Examination (GRE) zijn verplicht voor alle aanvragers. Er is geen minimum vereiste score op de GRE. Test scores moeten ontvangen worden op de deadline datum van de aanvraag. Aanvragers moeten zes tot acht weken vanaf de testdatum voor de rapportage van scores aan de instelling toestaan. Applicaties worden niet overwogen zonder GRE scores. Informatie over registreren voor het gebruik van de GRE is te vinden op http://www.gre.org/ttindex.html

NEDERLANDSE PROFICIENCY: TOEFL / IELTS

Alle kandidaten zijn verplicht een taalvaardigheidsvaardigheid aan te tonen die voldoende is om aan de toelatingseisen van de Graduate School of Arts and Sciences te voldoen. Bekwaamheid kan aangetoond worden door de ontvangst van een bachelor of geavanceerde diploma van een erkende instelling van hoger onderwijs in de Verenigde Staten of van een universiteit waar Engels de primaire taal van de opleiding is (let op dat de aanvragers opleidingen krijgen op universiteiten in Amerikaanse gebieden, zoals als Puerto Rico, zijn verplicht de TOEFL of IELTS in te dienen, tenzij de primaire taal van de instructie bij de instelling Engels is).

Alle andere aanvragers moeten minimaal een minimum score behalen op de TOEFL- of IELTS-test. Test scores moeten ontvangen worden op de deadline datum van de aanvraag. Aanvragers moeten zes tot acht weken vanaf de testdatum voor de rapportage van scores aan de instelling toestaan. Toepassingen worden niet overwogen zonder TOEFL / IELTS scores.

  • TOEFL: een minimumscore van 550 (op papier gebaseerde test) of 80 (iBT-test) op de test van Engels als vreemde taal (TOEFL). TOEFL-informatie: http://www.ets.org/toefl/
  • IELTS: Een minimumscore van 7,0 uit het International English Language Testing System. IELTS Informatie: http://www.ielts.org

Diploma-eisen

Graduate studenten in het Engels programma plannen hun studieprogramma met een afgestudeerd faculteit lid. Alle studenten moeten een mondeling examen voorstellen en voorbereiden op een onderwerp dat hun studies synthetiseert.

Met de goedkeuring van de directeur van de graduate studies in het Engels, studenten kunnen tot zes uur aan cursussen in een andere afdeling of bij andere instellingen in het consortium van universiteiten van de regio Washington. Studenten kunnen ook seminars volgen die worden aangeboden via het instituut voor renaissance- en achttiende-eeuwse studies van de Folger Shakespeare Library.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Lees meer

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Lees Minder