MA in economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Departement Economie biedt een master-programma met vijf verschillende tracks, een faculteit die een hoge kwaliteit van het onderwijs en een belang in economisch beleid met ernstige beurs, en de bijzondere beloningen van de studie economie in Washington, DC opleiding De economie master is een toegepaste combineert politiek georiënteerde programma dat vijf verschillende tracks die masterstudenten kan nastreven biedt: algemeen, ontwikkelingseconomie, gender-analyse in de economie, financieel-economische beleid, en toegepaste economische wetenschappen (alleen online).

De afdeling heeft een bijzonder rijk aanbod van cursussen die zich bezighouden met de wereldwijde economische kwesties. De meeste van onze faculteit heeft onderzoek uitgevoerd of onderwezen in andere landen en brengen die ervaring naar de klas.

De Departement Economie masteropleiding werk is ontworpen om studenten voor een loopbaan in de overheid, congres commissies, financiële instellingen, economische adviesbureaus bereiden, denktanks, multilaterale organisaties en non-gouvernementele organisaties onder andere instellingen in binnen- en buitenland. Alumni vaak veilig fulltime dienstverband met organisaties waar ze stage of part-time werk, terwijl studenten.

Deze economie MA opleiding biedt studenten:

  • Geconcentreerde faculteit kracht in belangrijke toegepaste gebied van economie en een beleidsgerichte curriculum
  • Faculteit met koppelingen met denktanks, onderzoeksinstellingen en internationale organisaties over de hele wereld
  • State-of-the-art statistische software vaak gebruikt in de toegepaste economische wetenschappen onderzoek
  • Een Washington, DC, plaats die toegang biedt tot een uitzonderlijke reeks van professionele mogelijkheden voor de geoefende economen

De meeste graduate niveau cursussen worden aangeboden in de avond en de masteropleiding kunnen in een van beide full-time of part-time status worden afgerond.

SPOREN

  • Toegepaste Economische Wetenschappen (Online Degree Only)
  • Development Economics
  • Genderanalyse in Economie
  • Financieel economisch beleid
  • Algemeen Track

Toelating tot het Programma

De aanvragers moeten voldoen aan de minimale eisen voor universitaire graduate studie. Toelating is gebaseerd op de academische resultaten en twee brieven van aanbeveling. In het algemeen wordt een B + gemiddelde in undergraduate of vorige graduate cursussen nodig. De Graduate Record Examination (GRE) algemene test is vereist. Entree is niet automatisch voor studenten die in aanmerking komen en kan worden beperkt door programmatische randvoorwaarden.

Een student van wie undergraduate achtergrond niet voldoet aan de normen voor de toelating kan worden overwogen voor toelating na het voltooien van 12 studiepunten uur van de goedgekeurde graduate cursussen in nondegree-status met een gemiddeld eindcijfer van ten minste 3,50 (op een schaal 4,00). ECON-600, ECON-601 en ECON-605 moet worden genomen binnen deze 12 uur.

Een online track in de toegepaste economische wetenschappen (zie voorwaarden hieronder) zal beschikbaar zijn begin mei 2014. Schakelen tussen de online toegepaste economische wetenschappen en de andere MA tracks is niet toegestaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries.

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries. Lees Minder