MA in economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit nieuw aangeboden twee jaar MA-programma kent een MA in Economie mate studenten die met succes aan alle eisen te voltooien. Het IMF geleerden via ons programma op maat voor hen vernoemd macro-economisch beleid Program behoren tot deze nieuwe MA opleiding binnen de IDP, terwijl het macro-economisch beleid programma vereist het IMF geleerden om meer cursussen in verband met macro-economische kwesties te nemen. Het doel van het programma is niet alleen te laten studenten begrijpen de moderne economie kaders, maar ook om ze uit te rusten met analyse-instrumenten in de economie, en deze nieuwe MA opleiding richt zich op meer economische dan onze huidige programma in International Development, die beide worden aangeboden binnen de IDP.

Om het doel te bereiken, biedt het programma louter academisch en beleidsgericht opleidingen waarin theoretische en empirische kaders en instrumenten in de economie worden onderwezen. Het programma helpt bij het verbeteren van professionele en zeer technische vaardigheden die nodig zijn bij toonaangevende instellingen en organisaties in ontwikkelingslanden en opkomende landen worden geconfronteerd met steeds veranderende economische omstandigheden. In termen van het bereik en de kwaliteit van de aangeboden cursussen over de brede waaier van de economie en de daarmee samenhangende sociale wetenschappen, het curriculum van het programma is een van de beste in vergelijking met andere MA in de economie programma's.

Vergelijkbaar met een ander MA opleiding in International Development, deze opleiding bestaat uit verplichte en keuzevakken: De benodigde cursussen bieden evenals theoretische empirische kaders en instrumenten van de moderne en up-gedateerde economie, die onmisbaar zijn voor kritische analyses van vele kwesties in onze moderne samenleving. Terwijl de verplichte vakken kristalliseren fundamenteel belang, maar belangrijke vaardigheden, de keuzevakken te stimuleren leerlingen om ze toe te passen, die studenten uit te rusten door het nemen van verplichte vakken, meer praktische en beleidsmatige kwesties. Gebaseerd op ons begrip dat de economie van toepassing zijn en dus meer praktisch om een ​​aantal belangrijke kwesties in onze echte wereld te verkennen, toepassingen van moet worden wat studenten uit te rusten door middel van verplichte vakken om meer praktische kwesties die worden besproken in keuzevakken studenten helpen verteren louter academische evenals hoogst ontwikkelde economie gereedschappen. Zowel van de vereiste en keuzevakken worden gevolgd door scriptie schrijven om educatieve effecten van het programma te maximaliseren, en daarmee de kwaliteit van de scripties van studenten konden hoge standaard van de uitkomst van deze educatieve programma te bewijzen. Hooggekwalificeerde MA scripties geven ook studenten hun vertrouwen en tevredenheid, die ook zal resulteren in waardoor ze hun veelbelovende toekomstige loopbaan.

Verschillend van een ander MA opleiding in International Development, deze opleiding vraagt ​​van leerlingen om meer economische verwante opleidingen in plaats van de cursussen van de ontwikkelingsproblematiek te nemen. Zo zou deze nieuw aangeboden opleiding van MA in de economie meer geschikt voor potentieel veelbelovende studenten die relatief meer geïnteresseerd in pure economie in plaats van de toepassingen voor de ontwikkeling kwesties, terwijl onze grote zorg is nog steeds met de toepassingen van de moderne economie om praktische zaken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Lees meer

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Lees Minder