MA in Counseling Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Counseling Psychology aan het College van Saint Elizabeth is een 30-credit fundamenteel programma dat ook de studenten de mogelijkheid biedt om zich te specialiseren in geestelijke gezondheidszorg en schooladvies. Daarnaast kunnen aanvragers die al een afstudeeropleiding hebben in de begeleiding, als bezoekende studenten solliciteren om een ​​cursuswerk te voltooien die vereist is voor certificering of licentie.

Het counseling psychologie curriculum biedt een stevige professionele basis voor alle studenten - of het nu gaat om een ​​doctoraal programma, of op zoek naar professionele expertise in schooladvies of mentale gezondheidszorg. Het curriculum stimuleert studenten om de helpende relatie te overwegen in het licht van de huidige trends en uitdagingen en zal helpen bij het ontwikkelen van de expertise om deze uitdagingen aan te pakken.

Unieke elementen van dit programma

 • Programma-specialisaties:
  • Counseling psychologie
  • Geestelijke gezondheidszorg, goedgekeurd curriculum, NJ-beroepsconsulent-examencommissie
  • School counseling, onderschreven door het NJ Department of Education
  • Bezoekende studenten kunnen cursussen uitvoeren die nodig zijn voor certificering of licentie.
 • Hiermee kunnen studenten in elk semester (lente, zomer en herfst) beginnen.
 • Part-time inschrijving op handige tijden.
 • Kleine klasgrootte maximaliseert leren en interactie met hooggeschoolde faculteitsleden.
 • Geeft een stevige basis in onderzoek en kwantitatieve methoden, met name in de evaluatie van de uitkomsten.

Toelatingsvoorwaarden

 • Ingevulde aanvraag
 • Persoonlijke verklaring
 • Resume
 • Twee brieven van aanbeveling
 • Officiële transcripties van alle studenten en universiteiten (indien van toepassing) hogescholen / universiteiten bijgewoond

Voor internationale studenten:

 • Officiële transcripties van alle post-secundaire instellingen. Internationale transcripten moeten door NACES (dwz WES) op een cursus op basis van een cursus worden geëvalueerd.
 • TOEFL / IELTS (indien nodig)

Programma-opties

Counseling Psychology (30 studiepunten)

Dit 30-credit foundation programma is de hoofdrol in de graad. Het is ontworpen voor studenten die van plan zijn om te doen voor doctorale programma's of die psychologie willen gebruiken voor persoonlijke verrijking, hun professionele leven verbeteren en / of toekomstige carrièremogelijkheden realiseren.

Deze track kan worden opgebouwd voor degenen die professionele licenties of certificaties aanvragen.

School Counseling (18 extra kredieten)

School Counseling is een programma dat is ontworpen om professionals te ontwikkelen met interesse in het werken met kinderen in educatieve instellingen. Op basis van het core counseling curriculum, voegt deze specialiteit cursussen toe die afgestudeerden willen voorbereiden op de vaardigheden die nodig zijn om kinderen te beoordelen en te adviseren op het gebied van persoonlijke, sociale, educatieve en beroepszaken en om samenwerkingsverbanden met gemeenschapsbureaus te ontwikkelen om kinderen en gezinnen bij te staan.

Dit programma wordt onderschreven door het NJ Department of Education voor schoolcertificaties na afstuderen.

Geestelijke Gezondheid Counseling (30 extra kredieten)

Het programma voor geestelijke gezondheidszorg is bedoeld om professionals voor te bereiden op werk in een verscheidenheid aan instellingen voor geestelijke gezondheidszorg of human service, met inbegrip van geestelijke gezondheidszorgvoorzieningen, opleidings- en beroepsrevalidatiecentra, kinderwelzijn en familiebegeleidingbureaus, instellingen voor de veroudering en andere sociale en gemeenschapsorganisaties, evenals privé-praktijk.

Dit 60-credit programma voldoet aan de educatieve vereisten om een ​​Licentiered Professional Counselor in New Jersey te worden.

Studentenoptie bezoeken

Gekwalificeerde aanvragers kunnen worden aangenomen als bezoekende studenten om coursework te voltooien die nodig zijn voor certificering of licentie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1899 by the Sisters of Charity of Saint Elizabeth, the College of Saint Elizabeth has a strong tradition of concern for the poor, for developing leadership in a spirit of service and social ... Lees meer

Founded in 1899 by the Sisters of Charity of Saint Elizabeth, the College of Saint Elizabeth has a strong tradition of concern for the poor, for developing leadership in a spirit of service and social responsibility, and a commitment to the promotion of women as full partners in society. Lees Minder