MA Human Resources Management en ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Inleiding tot het programma

De MA Human Resource Management and Development-graad wordt gegeven aan de Business School van Middlesex University Dubai . Deze MA is gericht op gebieden zoals strategie, personeelsbestand, beloningsbeheer, arbeidsrelaties en leiderschap. Deze MA is ontworpen om recent afgestudeerden en mensen in de vroege stadia van hun carrière te ontwikkelen die zich verder in het veld willen verdiepen en loopbaanontwikkeling willen verbeteren. De cursus behandelt niet alleen zeer relevante onderwerpen van people management en ontwikkeling, maar is ook gebaseerd op de professionele normen van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), zodat u voldoet aan internationaal erkende HR-benchmarks.

Kern van de cursus is de ontwikkeling van mogelijkheden voor het gebruik van mensgerelateerde gegevens, statistieken en analyses voor door inzicht gestuurde en geïnformeerde praktijken om de prioriteiten van de organisatie te bevorderen. De cursus heeft ook een aantal activiteiten, zoals casestudy's, door studenten geleide evaluaties en residentiële die allemaal een inzicht in de toepassing van theorie in de praktijk verankeren. In een steeds veranderende zakelijke omgeving zijn organisaties op zoek naar HR-professionals om te reageren op toekomstige prestaties en succes, om management en ontwikkeling in een wereldwijde context te faciliteren en om innovatieve benaderingen te omarmen die voldoen aan de eisen die aan moderne organisaties worden gesteld.

De kernmodules van de cursus bieden een platform voor studenten om de kennis, kritisch denken en het vermogen om theorie toe te passen op de praktijk te ontwikkelen. Dit deel van de cursus maakt het mogelijk om drempelconcepten en -modellen te verwerven, vaardigheden op het gebied van people management en ontwikkeling te ontwikkelen, het begrip van studenten van de principes van professionele en ethische praktijk te vergroten en hen in staat te stellen hulpmiddelen en technieken te verkennen om anderen te beïnvloeden.

Waarom zou je MA Human Resource Management and Development bestuderen?

Het MA Human Resource Management and Development-programma is bedoeld om studenten een degelijk platform te bieden voor diegenen die een carrière in een functie voor people management en ontwikkeling willen nastreven of verder ontwikkelen. Dit wordt bereikt door de professionele vaardigheden van studenten te ontwikkelen die cruciaal zijn voor succesvol personeelsmanagement en -ontwikkeling en effectief leiderschap. Ontwikkeling van de kennis om studenten in staat te stellen activiteiten voor personeelsbeheer en ontwikkeling te ontwerpen, te leveren en te bewijzen die de bedrijfsprestaties verbeteren. Studenten moeten traditionele opvattingen over de rol en het doel van human resource management en ontwikkelingswerkers uitdagen en overwegen hoe het veranderende arbeidslandschap de focus en de gewenste impact beïnvloedt die personeelsbeheer en ontwikkelingsactiviteiten hebben op een bedrijf.

Het programma zal studenten in staat stellen om het concept van inzichtgedreven people management en ontwikkeling en de samenhang ervan met de zinvolle analyse van organisatiegegevens kritisch te analyseren. Het zal hen een kritische kijk geven op de hedendaagse theorie en praktijk in hun gekozen gebieden en hun vaardigheden ontwikkelen om deze kennis toe te passen op hun eigen praktijk in een huidige of toekomstige rol.

CIPD (Chartered Institute of Personnel Development)

 • Associate CIPD: erkent HR- en L & D-professionals die uitmuntendheid in mensenpraktijken aantonen door de levering van HR- en L & D-oplossingen te ondersteunen, of een relevante CIPD-kwalificatie hebben
 • Chartered lidmaatschap: erkent HR- en L & D-professionals die organisatorische prestaties leveren door het leiden, aansturen en leveren van mensenplannen en -oplossingen
 • Chartered Fellowship: erkent HR- en L & D-professionals die langdurige zakelijke prestaties leveren door het leiden en ontwikkelen van een mensenstrategie

Programma-inhoud

Het MA Human Resource Management and Development-programma wordt alleen aangeboden in de deeltijd (2 jaar) studiemodus. Het programma zal bestaan uit vier verplichte modules die studenten gedurende een academiejaar zullen voltooien. Jaarlijkse modules bieden studenten meer tijd om het onderwerp in elke module op te nemen. Er zijn 15 kredietmodules beschikbaar als optionele modules. Deze duren meestal één periode. In aanvulling op deze modules, zullen kandidaten een 60-credit contextuele toegepaste proefschriftmodule voltooien die zal resulteren in de indiening van een onderzoeksrapport over een goedgekeurd onderwerp. Er wordt een verscheidenheid aan leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategieën gebruikt om de ervaring van de student te verbeteren en ervoor te zorgen dat een zo breed mogelijk scala aan geschikte vaardigheden en leerresultaten wordt bereikt.

Dit zijn de modules die je zult bestuderen in het MA Human Resource Management and Development-programma.

OPMERKING: mogelijk zijn niet alle optionele modules elk jaar beschikbaar, omdat ze afhankelijk zijn van de interesse van studenten en het minimum aantal registraties.

Module- en programma-informatie is indicatief en kan aan verandering onderhevig zijn.

 • Toegepaste proefschrift (60 studiepunten) - Verplicht
 • People Management en ontwikkeling in het bedrijfsleven (30 studiepunten) - Verplicht
 • Statistieken, analyses en gegevens (30 credits) - Verplicht
 • Principles of People Management and Development (0 Credits) - Verplicht
 • Effectief individueel leren en ontwikkelen (15 studiepunten) - optioneel
 • Leiderschap en managementontwikkeling (15 credits) - Optioneel
 • Effectieve coaching en mentoring (15 studiepunten) - optioneel
 • Organisatieontwikkeling (15 Credits) - Optioneel
 • Resourcing en Talent Management Practice (15 Credits) - Optioneel
 • Arbeidsrelaties (15 studiepunten) - Optioneel
 • Arbeidsrecht (15 studiepunten) - Optioneel
 • Betrokkenheid van werknemers in de praktijk (15 credits) - Optioneel
 • Prestatiebeheer (15 credits) - Optioneel
 • Beloningsbeheer (15 credits) - Optioneel

Onderwijs

Er worden doordeweeks sessies gehouden op onze Dubai Knowledge Park-campus (blokken 16, 17, 04 en 19) gedurende de week (zondag tot donderdag) tussen 18.30 uur en 21.30 uur. Extra sessies kunnen worden gepland in het weekend of vakantieperiodes en u kunt hiervoor een geavanceerde kennisgeving verwachten. Je kunt verwachten één sessie per week per module bij te wonen, tenzij anders aangegeven in het programmaboekrooster en voor de proefschriftmodule waarin je individueel aan je scriptie werkt met een aantal begeleide elementen. Het volgen van geplande wekelijkse lessen is een belangrijke vereiste voor het voltooien van dit programma.

Je wordt actief betrokken bij een reeks van leer-, onderwijs- en beoordelingsbenaderingen als onderdeel van je programma. Dergelijke actieve benaderingen zijn bedoeld om u in het middelpunt van uw leerproces te plaatsen, zodat u betrokken en betrokken bent bij alle aspecten van uw beoordeling en leren. Je programma vereist je actieve deelname aan leeractiviteiten en betrokkenheid bij je medestudenten, zowel individueel als in samenwerking, werken en leren met andere studenten als onderdeel van een kleine groep. Leeractiviteiten kunnen ook binnen en buiten de klas plaatsvinden.

Je leren zal ook worden ondersteund door technologie. In toenemende mate zullen je tutors bestaande en opkomende leertechnologieën gebruiken om je aan e-learningactiviteiten te binden. Uw programma kan worden gefaciliteerd met behulp van een verscheidenheid aan media en online tools (My Learning op UniHub, podcasts, wiki's, etc.) waarmee u flexibele toegang tot een breed scala aan online bronnen, quizzen en leermaterialen, evenals samenwerkingshulpmiddelen met die u kunt aangaan en leren met uw collega's.

Niet beperkt door de tijd en ruimte die verbonden is aan traditionele onderwijsmethoden, kunt u deelnemen aan online discussies en leeractiviteiten van waar u ook studeert. Door e-learning aan te gaan, zult u ook vaardigheden ontwikkelen, die essentieel zijn voor uw leerproces en ook zeer worden gewaardeerd door werkgevers. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot: flexibel werken, communicatie, begrip van IT, teamwerk en het creëren van gedeelde afspraken op basis van kwaliteitsbronnen en toegang tot wereldwijde expertise.

Een verscheidenheid aan onderwijsmethoden en beoordelingsmethoden worden gebruikt aan de Middlesex University en variëren afhankelijk van de inhoud van de modules die worden onderwezen. Elke module heeft een gedetailleerd modulehandboek met informatie over onderwijs- en leerstrategieën, beoordelingsmethoden en leesmateriaal. Bovendien heeft elke module een uitgebreide reeks online bronnen beschikbaar om uw studies bij ons te verbeteren. Het succes van onze mastervoorziening is gebaseerd op de aanzienlijke ervaring van het personeel dat ervaring in de branche combineert met een sterk vermogen om les te geven, te raadplegen en te onderzoeken.

Toegepast leren

Het programma is gestructureerd met kernmodules en optionele modules.

128755_ma-people-management-and-development.png

De kernmodules van de cursus bieden een platform voor studenten om de kennis, kritisch denken en het vermogen om theorie toe te passen op de praktijk te ontwikkelen. Dit deel van de cursus maakt het mogelijk om drempelconcepten en -modellen te verwerven, vaardigheden op het gebied van people management en ontwikkeling te ontwikkelen, het begrip van studenten van de principes van professionele en ethische praktijk te vergroten en hen in staat te stellen hulpmiddelen en technieken te verkennen om anderen te beïnvloeden.

Uniek voor het MA Human Resource Management and Development-programma is de ontwikkeling van mogelijkheden voor het gebruik van mensgerelateerde gegevens, statistieken en analyses voor op inzicht gebaseerde en geïnformeerde praktijken om de prioriteiten van de 21e-eeuwse organisatie te bevorderen. De cursus maakt ook gebruik van een aantal activiteiten, zoals casestudy's, door studenten geleide beoordelingen en toegepaste leerervaringen, die inzicht in de toepassing van theorie in de praktijk combineren. In een steeds veranderende zakelijke omgeving zijn organisaties op zoek naar HR-professionals om te reageren op toekomstige prestaties en succes, vorm te geven aan management en ontwikkeling in een wereldwijde context en omarmen innovatieve benaderingen die ervoor zorgen dat ze voldoen aan de eisen die ze zelfverzekerd en proactief stellen.

Doelstellingen van het programma

Het MA Human Resource Management and Development-programma is bedoeld om studenten een degelijk platform te bieden voor diegenen die een carrière in een functie voor people management en ontwikkeling willen nastreven of verder ontwikkelen.

Dit wordt bereikt door de professionele vaardigheden van studenten te ontwikkelen, die cruciaal zijn voor succesvol personeelsmanagement en ontwikkeling en effectief leiderschap. Ontwikkeling van de kennis om studenten in staat te stellen activiteiten voor personeelsbeheer en ontwikkeling te ontwerpen, te leveren en te bewijzen die de bedrijfsprestaties verbeteren. Studenten moeten traditionele opvattingen over de rol en het doel van human resource management en ontwikkelingswerkers uitdagen en overwegen hoe het veranderende arbeidslandschap de focus en de gewenste impact beïnvloedt die personeelsbeheer en ontwikkelingsactiviteiten hebben op een bedrijf.

Het programma zal studenten in staat stellen om het concept van inzichtgedreven people management en ontwikkeling en de samenhang ervan met de zinvolle analyse van organisatiegegevens kritisch te analyseren. Het zal hen een kritische kijk geven op de hedendaagse theorie en praktijk in hun gekozen gebieden en hun vaardigheden ontwikkelen om deze kennis toe te passen op hun eigen praktijk in een huidige of toekomstige rol.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Aanvragers moeten normaal gesproken beschikken over:

 • Een tweede klas eert graad 2: 2 of hoger in een passend vak met een toegepast kwantitatief element;
 • Kandidaten met andere diploma's zijn van harte welkom, mits zij kunnen aantonen dat ze over voldoende ervaring beschikken, of
 • Kandidaten zonder formele kwalificaties moeten relevante werkervaring en het vermogen om te studeren op postdoctoraal niveau aantonen.

Engelse taalvereisten (postgraduaat)

Alle programma's aan de Middlesex University Dubai worden in het Engels gedoceerd en aanvragers met een vooropleiding buiten Engelstalige landen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland), moeten als volgt de Engelse taalvaardigheid aantonen :

 • IELTS Academic: 6.5 (minimum 6.0 in elke band)
 • TOEFL-gebaseerd op internet: 87 (21 in luisteren en schrijven, 22 in spreken en 23 in lezen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Algemeen: niveau 4

Toekomstige carrières en inzetbaarheid

Dit programma is specifiek ontworpen om:

 1. Laat de afgestudeerde student een carrière beginnen op het gebied van human resource management of
 2. Voor een student die al in een vroege fase van zijn loopbaan in human resource management is om zijn kennis te ontwikkelen om zijn carrière verder te ontwikkelen of
 3. Voor de meer ervaren HR-beoefenaar om hun carrière verder te ontwikkelen en hen in staat te stellen zich aan te melden bij de CIPD voor Chartered Member-status.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lees meer

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Lees Minder