Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Verbeter uw carrièrevooruitzichten in human resource (HR) management, people management en people development.

Wij zullen u helpen ontwikkelen tot een kritische, efficiënte en reflectieve beoefenaar met de capaciteiten die vereist zijn voor het lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

We leveren al meer dan 40 jaar met succes personeels- en HR-programma's en de kwaliteit van onze voorzieningen is erkend door het CIPD en het Quality Assurance Agency for Higher Education. Veel grote werkgevers in de regio hebben hun werknemers ondersteund om deze cursus te volgen, waaronder Leeds City Council, Leeds NHS Trust, Canal Trust en Wm Morrisons Supermarkets PLC.

Als je een PG Diploma Human Resource Management hebt, kun je een aanvraag indienen om de laatste 60 studiepunten van deze kwalificatie te studeren om het MA Human Resource Management te behalen.

Voordelen van de cursus

Je wordt onderwezen door een ervaren, hooggekwalificeerd en toegewijd team van docenten, waaronder een cursusleider met veel ervaring met toonaangevende masterdiploma's. In vergelijking met andere instellingen heeft deze cursus een groter aantal contacturen en is de cursus drie semesters.

Bij Leeds Business School hebben we een geweldige geschiedenis en een hoge reputatie voor CIPD-geaccrediteerde cursussen. Er zijn sterke professionele banden met de nationale en lokale CIPD-afdeling. Studenten komen van over de hele wereld voor deze cursus en de vraag naar deze cursus groeit elk jaar. We bieden persoonlijke begeleiding en coaching, zodat je goed wordt ondersteund.

De succesvolle afgestudeerde Jo Bloor, ondanks het feit dat hij verschillende medische handelingen heeft gedaan tijdens haar MA, slaagde er niet alleen in al haar studies af te ronden, maar is nu ook in partnerschap gegaan met een advocatenkantoor, waar ze een gespecialiseerde HR- en opleidingsdienst zal aanbieden. Jo zegt: "Ik waardeerde de steun die ik kreeg van het cursusteam om me te helpen een moeilijke persoonlijke tijd een lonend succes te maken." Als gevolg hiervan heeft Jo aangeboden om toekomstige studenten stage te laten lopen in haar bedrijf.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle geschikte kandidaten die aan de toelatingseisen voldoen, worden geïnterviewd en verplicht om een ​​inductie-sessie voor de cursus bij te wonen. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Deze cursus biedt uitstekende mogelijkheden om je carrière te verbeteren. De CIPD-kwalificatie is vereist voor bijna alle HR-banen in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens het bestuderen van je cursus, kun je als studentlid lid worden van de CIPD, waardoor je toegang hebt tot de middelen en ondersteuning van het professionele orgaan. Je studeert af met de kennis die vereist is voor het professionele lidmaatschap van de CIPD op een van de partners, gecharterde leden of gecharterde collega's.

  • Human resource manager
  • Hoofd personeelszaken
  • Personeelschef
  • Prestatie-adviseur

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Vaardigheden ontwikkelen voor professionele praktijken

Leidinggeven, beheren

Je maakt kennis met belangrijke debatten over theorie en praktijk op het specifieke gebied van leiderschap, flexibiliteit en verandermanagement. Je leert ook over de vier hoofdlijnen van HRM: leren en ontwikkelen; resourcing; beloning en arbeidsrelaties.

Proefschrift

Je voert een diepgaand onderzoeksproject uit in een vakgebied dat past bij de cursus en dat je bijzonder interesseert.

Strategische context van Human Resource Management

Evalueer de belangrijkste interne en externe omgevingsfactoren van hedendaagse organisaties, waarbinnen managers, HR-professionals en werknemers met elkaar omgaan in omstandigheden van omgevings turbulentie, verandering en onzekerheid.

Optiemodules

Prestatie

Ontwikkel een appreciatie van de onderlinge relatie tussen managementfuncties, met name op het gebied van prestatie- en beloningsbeheer, en de mogelijkheid om deze strategisch aan de organisatie te koppelen.

Ontwerpen, leveren

Arbeidsrelaties beheren

Begrijpen, analyseren en evalueren van concurrerende theorieën en perspectieven in verband met het beheer van de arbeidsverhoudingen strategieën, het beleid en de procedures en hun uitkomsten op het organisatorisch klimaat, medewerkers en management.

Leiders ontwikkelen

Focus op het leren en ontwikkelen van leiders en managers binnen organisaties, zodat u de waarde van leiderschap en managementontwikkeling kunt beoordelen op het succes van een organisatie.

coaching

Betrokkenheid van medewerkers

Maak een kritische studie van de betrokkenheid van medewerkers vanuit het perspectief van de behandelaar en de academicus. Relatie van medewerkersbetrokkenheid met factoren zoals leiderschap, prestaties, welzijn en betrokkenheid van de organisatie.

Arbeidsrecht (HR)

Ontwikkel een conceptueel begrip en evaluatieve vaardigheden, die essentieel zijn voor effectieve personeelspraktijken met een adviserende rol op zowel strategisch als operationeel niveau in een organisatie.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Hydra Suite

In deze faciliteit gebruik je kritieke beslissings meeslepende simulaties om effectieve leiderschaps- en groepsdeelnemersvaardigheden te ontwikkelen. De simulaties repliceren de complexiteit van real-life scenario's die beslissers uitdagen, gericht op het verbeteren van uw besluitvorming, kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 12500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019