MA Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MA-programma in Human Resource Management (HRM) is goedgekeurd door het Chartered Institute for Personnel and Development (CIPD) en biedt een grondig inzicht in de arbeidsrelatie, met betrekking tot zaken als beloning, personeelsfinanciering / ontwikkeling en professionele praktijk. U hebt de keuze uit een proefschrift of een toegepast bedrijfsonderzoek (werken met een bedrijf aan een specifiek project en oplossingen voorstellen) na het voltooien van de aangeleerde modules.

De cursus zal uw vaardigheden en kennis op de volgende manieren verbeteren:

  • Door het ontwikkelen van de kritische denkvaardigheden die zo belangrijk zijn voor het oplossen van problemen en innovatie in de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag - en die niet gemakkelijk worden vervangen door automatisering; deze vaardigheden worden specifiek gevoed in semester 1 om in semester 2 uitgebreider te worden gebruikt;
  • Studenten krijgen inzicht in de complexiteit van het managen van mensen en hoe interventies door de verschillende partijen in de arbeidsrelatie (werkgevers, werknemers en de staat) uitdagingen kunnen bieden voor de succesvolle toepassing van zelfs de best ontwikkelde HRM-beleidslijnen en -praktijken;
  • Graduate attributen kunnen alleen worden ontwikkeld als studenten complexe informatie kunnen vinden, evalueren en synthetiseren; mogelijkheden om deze vaardigheden te verwerven worden ontwikkeld door middel van discussie en praktijk in tutorials, lezingen, Engelse taalontwikkeling (voor diegenen die extra hulp nodig hebben), sessies speciaal ontworpen om studenten te trainen in toegang tot gegevens en aanzienlijke ondersteuning van het docententeam, vooral in semester 1;
  • Studenten zullen ook een meer genuanceerde waardering krijgen voor de uitdagingen die de globalisering met zich meebrengt, inclusief de economische, sociale, wettelijke en ethische implicaties van HRM-interventies en hoe te reageren op een steeds veranderende arbeidsmarkt, die hen zal helpen te gedijen in een divers bereik van carrières na het afstuderen;
  • Door het ontwikkelen van het vermogen om te reflecteren over leren en ontwikkeling en door deel te nemen als een actieve burger, misschien als een Student Voice Representative of via de HRM Society (naast andere mogelijkheden), zullen studenten de vaardigheden ontwikkelen om mondeling en schriftelijk te communiceren en de verwachte werkwijzen te ontwikkelen. van de professionals van vandaag.

Lesfaciliteiten

Keele Management School staat bekend om buitengewone studenttevredenheid in onze niet-gegradueerde en postdoctorale programma's. Via ons door onderzoek geleide curriculum en onze passie voor lesgeven produceren we afgestudeerden die intellectueel nieuwsgierig zijn naar de toepassing van kennis. Dit stelt onze afgestudeerden in staat om zeer inzetbaar te zijn en succesvolle loopbanen te hebben binnen de door hen gekozen beroepen.

In de zomer van 2019 zullen we verhuizen naar een nieuwe multi-miljoen-pond faciliteit die zowel de Management School als de state-of-the-art faciliteiten voor zakelijke samenwerking en incubatie zal huisvesten in een Smart Innovation Hub - lees meer over deze opwindende ontwikkeling .

Beoordeling

Beoordeling van modules komt in de vorm van examens, rapporten, literatuuroverzichten, mondelinge presentaties en essays.

Academische toelatingseisen

Undergraduate-diploma in een vak met een tweede klas lager (2: 2) of een internationaal equivalent.

Toetredingsvereiste voor de Engelse taal voor internationale studenten

IELTS 6.5 met een minimum van 5,5 in elk onderdeel. De universiteit accepteert ook een reeks internationaal erkende Engelse testen.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, biedt de universiteit een reeks Engelstalige voorbereidingsprogramma's.

Internationale studenten kunnen er ook voor kiezen om een Pre-Masters-programma aan de universiteit te volgen. Studenten die dit programma succesvol hebben afgerond, hebben gegarandeerd toegang tot de MSc Human Resource Management.

Tijdens je opleiding kun je aanvullende Engelse taalcursussen volgen. Dit betekent dat je je Engelse taalvaardigheid kunt blijven verbeteren en een hoger niveau Engels kunt krijgen.

Careers

Onze studenten gaan een breed scala aan carrières na het behalen van hun diploma, ook als HRM-specialisten in de gezondheidszorg, politie of gespecialiseerde wervingsbureaus, financiële sector, het starten van een eigen bedrijf, worden docenten in het onderwerp, overheid of derde sector (goede doelen) werkgelegenheid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lees meer

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Lees Minder