MA Garden Design

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MA Garden Design

Writtle College

* Onder voorbehoud van revalidatie

Tuinontwerp is een rijke en gevarieerde interdisciplinaire en samenwerkende discipline verspreid over de tradities van kunsten en wetenschappen. De MA in Garden Design streeft naar een integratie van de creativiteit van kunst en design met de belangrijkste kennis van de ecologie, landschap en tuin theorie, geschiedenis, technologie, de restauratie en het begrip van de theoretische bieden en toegepaste niveaus van kennis en praktijk in tuinontwerp . MAGD is een progressie en een compliment voor de undergraduate Landschap en Tuin Design (LGD) cursus in de School of Design in Writtle College. De MA is bedoeld om de volgende stappen in de ontwikkeling van de theorie en praktijk van tuinontwerp te nemen door meer geavanceerde perspectieven en toepassingen aan de initiële cursus. Tuin ontwerp richt zich op de betekenis van de tuinen, de theorie en de geschiedenis van tuinen, conservatie en restauratie van tuinen, en landelijke en stedelijke sociale, economische en ecologische contexten. De MAGD is onderdeel van de School of Design en een deel van het totale ontwerp postdoctorale programma Landscape Architecture omvat.

MAGD

Levering en Evaluatie

De meest succesvolle manier van lesgeven in het Verenigd Koninkrijk voor Architectuur, Landschap en tuinarchitectuur, kunst en Ruimtelijke Ordening en Design heeft deze combinatie van design studio en in de klas geweest.

De MA in Garden Design cursus houdt zich bezig met deze methode van lesgeven door het organiseren van de professionele programma's door middel van lezingen, seminars, studio en bezoeken ter plaatse als een kritische combinatie voor het leren. Als een studio-based design is natuurlijk Garden Design onderwezen door de kern van seminars en lezingen in het landschap en tuin theorie, landschapsecologie, geschiedenis en geavanceerde design studio. Deze modules worden begeleid door studie, dwz in de beroepspraktijk en tuin-technologie en de bouw. De cursus bevordert het denken in termen van plaats en identiteit, fysieke en fenomenale relaties op een brede waaier van schalen, sociale en ecologische systemen en informeert het ontwerpproces in termen van context, betekenis, functie en vorm. De MA in Garden Design stelt een nieuw accent met een vergelijkbaar platform van kennis en inzicht dat zowel de tuin en landschapsarchitectuur theorie onderbouwt, maar is een zeer duidelijke route en discipline, zowel onafhankelijk van en gerelateerd aan Landscape Architecture.

Professionele Accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door het Landscape Institute en de International Federation of Landscape Architects (IFLA).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 11.500