MA Fotografie

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MA Fotografie

Kingston University London

Kies Fotografie MA Kingston's

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om een ​​groot lichaam van praktisch werk, dat zich bezighoudt met de uitgebreide grenzen van de fotografie en hybridisatie van het medium te ontwikkelen. Het houdt zich bezig met een breed scala aan fotografische praktijken en technologieën en verkent de debatten rond de politiek van representatie en onze rol als beeldmakers.

Belangrijkste kenmerken

  • U krijgt de gelegenheid om uw werk te exposeren en deelnemen aan off-site bezoeken aan galeries, fotografie festivals en andere culturele ruimten, evenals studiereizen hebben.
  • Ondersteund door een team van technisch en wetenschappelijk personeel, krijgt u toegang tot een professionele fotografie suite die twee nieuwe digitale imaging-gebieden, darkroom gebieden, twee dubbele hoogte fotografie studio's en een algemene voorbereiding, afwerking en demonstratie gebied omvat hebben. Daarnaast heeft u toegang tot 3D hebben, zeefdruk en bewegend beeld workshops.

Wat ga je studeren?

U krijgt een grondige kennis van de geschiedenis van de fotografie en zijn voortdurend ontwikkelende gebied van samenhangende vormen van beeldproductie en beeldcultuur krijgen. U zult het potentieel van de uitgebreide grenzen van de fotografie in onverwachte en innovatieve manieren verkennen door middel van zelf geïnitieerde onderzoek. Ondersteund door onderwezen modules en een ervaren groep van research-actieve medewerkers, zul je kritisch denken en een aanhoudende praktijk te ontwikkelen.

Aanslag

Seminar en beurspresentaties, tutorials, individuele en collectieve beoordelingen.

cursus structuur

Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst. De hier genoemde kan ook een mengsel van de kern en optionele modules.

Modules

  • project 1
  • Theorie - Seminar
  • Fotografie Practice - Toegepaste Theory in Advanced Fotografie
  • Fotografie Practice - Publishing
  • Masters Project (Exhibition and Research Publicatie)

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kingston upon Thames, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan