MA Filosofie en kunstmatige intelligentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA Philosophy & Artificial Intelligence, die op het snijpunt van de geesteswetenschappen en technologie staat, combineert de verkenning van theoretische en ethische kwesties met betrekking tot computers, gegevens en informatieverwerking met kansen om enkele van de vaardigheden in de datawetenschap te ontwikkelen die de recente vooruitgang in machine learning ondersteunen en kunstmatige intelligentie. Deze baanbrekende masteropleiding, die een inherent fascinerend onderwerp inhoudt, kan u voorzien van een combinatie van analytische, technische, ethische en communicatieve vaardigheden die zeer gewild zijn bij werkgevers.

connection, hand, human

Overzicht

De MA Philosophy & Artificial Intelligence combineert verkenning van een reeks filosofische kwesties, waaronder ethische kwesties met betrekking tot computergegevens, met kansen om de vaardigheden en technieken van gegevenswetenschap te ontwikkelen. Deze innovatieve masteropleiding, die op het snijpunt van geesteswetenschappen en technologie staat, kan u uitrusten met de combinatie van denk-, communicatie- en technische vaardigheden die momenteel door werkgevers worden gezocht in sectoren variërend van financiële en professionele diensten tot de creatieve industrie, overheid en beleidsvorming .

Het veronderstelt geen achtergrond in filosofie of programmeren, het zorgt ervoor dat studenten zijn uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor afgestudeerde studie in de filosofie, en biedt kansen om relevante codeervaardigheden te verwerven, en gedetailleerde kennis van de technieken van data science die de recente vooruitgang in de machine ondersteunen leren en kunstmatige intelligentie, als studenten dat wensen.

Tegelijkertijd zorgt het programma voor een progressieve verkenning van ethische en andere filosofische kwesties die zich op dit gebied voordoen, met cursussen die deze rechtstreeks aanpakken en een proefschrift gewijd aan een gedetailleerd onderzoek van een goedgekeurd onderwerp naar keuze van de student.

Structuur

De MA-filosofie en kunstmatige intelligentie van het college is een programma met 180 studiepunten.

Studenten voltooien vier kerncursussen, twee 'diepte'-cursusopties en nog een' breedte'-optie, voor een totaal van 120 studiepunten.

Het programma culmineert in de productie van een proefschrift van 10.000-12.000 woorden, dat is 60 credits waard.

Onderwijs

Filosofiecursussen worden gegeven in kleine lezingen / seminars en (met uitzondering van twee cursussen) door middel van één-op-één tutorials met docenten.

Data science-cursussen worden gegeven door middel van lezingen / seminars, laboratoria en drop-in-sessies / kantooruren, en zullen Jupyter-notebooks gebruiken.

Het proefschrift betreft onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een faculteitslid.

Deeltijdstudie

Het masterprogramma kan in deeltijd over twee jaar worden gevolgd. Parttime studenten volgen dezelfde lessen als hun fulltime collega's en nemen elk academiejaar 50% van de cursusbelasting.

Onze masterprogramma's zijn veeleisend en we adviseren studenten dat als ze van plan zijn naast de cursus te werken, hun werk flexibel van aard moet zijn. We zullen echter met studenten samenwerken, waar mogelijk rekening houdend met hun individuele omstandigheden en behoeften, om flexibel te zijn met onze voorzieningen.

Beoordeling

Summatieve beoordeling voor de MA Filosofie & Kunstmatige Intelligentie zal door middel van een reeks methoden zijn om ervoor te zorgen dat studenten de mogelijkheid hebben om hun capaciteiten en prestaties te demonstreren. Studenten worden ook beoordeeld op een proefschrift van 10.000-12.000 woorden.

robot, woman, face

Carrièreontwikkeling

De MA Philosophy & Artificial Intelligence zal studenten uitrusten voor een reeks carrières en rollen in de samenleving. Kunstmatige intelligentie - met name de toepassing van machine learning-technieken op big data-sets - komt steeds vaker voor in de samenleving. Er is daarom een toenemende behoefte aan degenen die er helder over kunnen denken en communiceren, zowel binnen de technische sector als in de private, publieke en derde sector die er steeds meer mee moeten omgaan.

De optie om enkele technieken van data science en AI te leren terwijl je de studie van filosofie op masterniveau nastreeft, is ongebruikelijk in het VK. Afgestudeerden die deze optie volgen, kunnen spreken met hun meer technisch ingestelde collega's en met niet-ingewijden, en de kennislacunes tussen hen overbruggen.

Deze graad zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die verder willen studeren op het gebied van filosofie en kunstmatige intelligentie, evenals voor diegenen die hun carrière met betrekking tot de technologie en bijvoorbeeld financiële dienstensectoren, met name hun 'zachtere' kant, inclusief communicatie, willen bevorderen. , marketing, verkoop en journalistiek. Het zal ook nuttig zijn voor degenen die in de publieke sector werken en die deze kwesties zowel moeten begrijpen als erover moeten communiceren, bijvoorbeeld bij het overwegen van beleidskwesties.

Toelatingseisen

Afgestudeerden Aanbiedingen worden meestal gedaan aan aanvragers met een hogere tweede klas honours undergraduate degree (of gelijkwaardig). Elke aanvrager wordt op individuele basis beoordeeld door middel van zijn aanvraag, een referentie en een persoonlijke verklaring.
Professionals NCH verwelkomt aanvragen van volwassen studenten die mogelijk al een tijdje niet zijn opgeleid en een gelijkwaardige professionele ervaring hebben.

Voor internationale studenten

Engelse taalvereisten

We hebben meestal een IELTS-score van 7,0 nodig (inclusief 6,5 in elk onderdeel). Als u een visum nodig heeft om in het VK te studeren, dan kunnen we alleen de IELTS-test accepteren van een door UKVI erkend centrum en geen andere Engelse taaltests vanwege de visumvereisten die zijn vastgesteld door de Britse regering.

EU / EER-studenten die Engels hebben gevolgd als onderdeel van hun middelbare schoolexamens, of die minimaal drie jaar volledig in het Engels zijn onderwezen voordat ze zich aanmelden, kunnen van deze vereisten worden vrijgesteld. EU / EER-studenten die het IB (International Baccalaureate) bestuderen, kunnen worden vrijgesteld op voorwaarde dat ze de volgende cijfers hebben behaald: Engels A: Engelse taal en literatuur of Engelse literatuur HL5 of SL6 OF Engels B: HL5 of SL6.

Engelse taalkwalificaties moeten binnen twee jaar vóór de aanvraag bij NCH zijn behaald.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Lees Minder