Overzicht

Dit is een éénjarig, door de industrie geleid programma, dat u de mogelijkheid biedt om specialistische kennis van hedendaagse mode-inkoop en merchandising te ontwikkelen vanuit een managementperspectief. Ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de industrie om innovatieve projecten te informeren en hedendaagse inhoud te onderhouden en innovatieve projecten te stimuleren.

Gedurende de Master's ontwikkel je professionele, leidinggevende en persoonlijke vaardigheden, waaronder vaardigheden op het gebied van commercieel bewustzijn, onderhandelen en relatiebeheer, naast het ontwikkelen van je visuele vaardigheden in een zakelijke context zodat je succesvol kunt opereren binnen de wereldwijde industrie.

Je krijgt ook een grondige kennis van financiën, industriële ontwikkelingen, winstmarges, prijzen, verkoopstrategieën en omzet en hoe je met een gerust hart je ideeën kunt overbrengen door middel van succesvolle communicatie en hedendaagse presentatie.

Kenmerken en voordelen van de cursus

  • Studiebezoeken aan belangrijke internationale handelsbeurzen en steden bieden u relevante onderzoeksmogelijkheden om de cursusinhoud te ondersteunen.
  • Je zult worden blootgesteld aan een breed scala aan marktniveaus en toekomstige doelmarkten, van high street-merken tot kleine baanbrekende designbedrijven.

Cursus details

U krijgt een goed begrip van de rol van de koper en merchandiser en krijgt de mogelijkheid om een ​​reeks hoogwaardige kledingstukken strategisch te plannen en te selecteren, rekening houdend met de winstgevende ontwikkeling van een bedrijf.

Door verschillende projecten uit te voeren, leert u hoe u de factoren die van invloed zijn op de verkoop analyseert, naast persoonlijke en praktische presentatievaardigheden. Je leert ook hoe je een reeks winstgevende kledingstukken kunt bouwen voor groothandel, detailhandel of online verkoop.

Typische eenheden kunnen omvatten

  • Artikel
  • Organisatie
  • Planning
  • inkoop
  • Professionele oefening
  • Uitvoeren

Toelatingseisen

Deze cursus geeft normaal gesproken studenten met een goede Britse onderscheiding of internationaal equivalent in een ontwerp of bedrijfsgerelateerde discipline toegang. Het is ontworpen om studenten met een grote interesse in de kledingindustrie in staat te stellen een postgraduate kwalificatie in een specifiek modegebied te verwerven.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 44 andere vakken van Manchester Metropolitan University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
8,500 GBP
Britse en EU-studenten: £ 8.500 per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: £ 14.500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019