MA Fashion Media Practice

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Fashion Media Practice

met Business, Fashion Journalism of Creative Direction


De MA Fashion Media Practice is een uniek, op de industrie gericht programma dat drie mogelijke Pathways , die allemaal focussen op een kerngebied van de Condé Nast-expertise. De drie verschillende specialismen die worden aangeboden (Media Business, Fashion Journalism en Creative Direction) zijn gebaseerd op de kennis en praktijk van Condé Nast Publications en de bredere mode- en media-industrie. Het programma combineert onafhankelijk onderzoek met academische inhoud en gesprekken / masterclasses van toonaangevende professionals uit de industrie.

Het belangrijkste doel van het programma is om studenten de mogelijkheid te bieden om effectieve beoefenaars te worden op het door hen gekozen gebied binnen de mode- en media-industrie. Alle Pathways erop gericht om essentiële overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen voor effectieve communicatie en ervoor te zorgen dat afgestudeerden de kans krijgen om het volgende te verwerven en te demonstreren:

 • Kritisch bewustzijn van actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de mode- en media-industrie
 • De effectieve toepassing van kritisch denkvermogen
 • Kennis en begrip van professionele verantwoordelijkheid, integriteit en ethiek
 • Het vermogen om na te denken over hun eigen vooruitgang als een leerling / beroepsbeoefenaar

Het programma heeft als doel een effectieve overgang van studie naar werk te ondersteunen, waarbij theoretische onderwerpen en academische studie duidelijk worden verbonden met de hedendaagse industriële praktijk. Studenten zullen vertrouwd raken met levenslange leerbenaderingen waardoor ze hun kennis en begrip kunnen blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op een hoog niveau kunnen ontwikkelen na hun afstuderen.

Het Condé Nast College of Fashion


Over de cursus


Zakelijke Pathway *
Dit zal gericht zijn op de commerciële aspecten van het runnen van een mediabedrijf. Geschikt voor mensen met een bedrijfs- of mediastitel die graag een carrière in management en marketing nastreven in de sector van de modemediabranche. Modules exclusief deze Pathway zijn:
 • Bedrijf
 • Media branding
* Het zakelijke Pathway op de MA Fashion Media Practice heeft een zeer duidelijke focus op de media-industrie, in plaats van op mode in het algemeen. Iedereen die op zoek is naar een meer algemene mode / luxe gerelateerde zakelijke opleiding richt zich op ons samenwerkingsprogramma met Richmond University: MA Luxury Brand Management [voeg link in].

Journalistiek Pathway
De nadruk zal liggen op schrijven voor gedrukte en digitale platforms, hoewel studenten ook andere mediums zullen verkennen. Deze Pathway is geschikt voor getalenteerde schrijvers / communicators met een zeer sterke portfolio van werk. Modules exclusief voor deze optie zijn:
 • Mode schrijven
 • Planning

Creative Direction Pathway
Een zeer praktische Pathway waarmee studenten hun bestaande visuele communicatievaardigheden met een focus op mode kunnen ontwikkelen. Uitermate geschikt voor mensen met creatieve graden en sterke portfolio's op gebieden zoals fotografie of grafisch ontwerp. Er wordt van de aanvragers verwacht dat ze bestaande vaardigheden hebben in hun favoriete ingediende creatief materiaal - de cursus biedt mogelijkheden om die vaardigheden binnen de mode te gebruiken. Modules exclusief deze Pathway zijn:
 • Multi-media productie
 • Visuele cultuur

Belangrijkste kenmerken van het MA-programma:
 • Gelegenheid voor een stage van 4 weken
 • Een arrangement van vergaderingen met relevante professionals en afdelingen binnen Condé Nast om het onderzoek voor het afstudeerproject / de scriptie te ondersteunen
 • Toegang tot de bedrijfsarchieven en bibliotheek in Vogue House
Dit intensieve programma is full-time meer dan een jaar met een mix van ingeleerde sessies, werkervaring, gerichte studie en onafhankelijk onderzoek.


Careers

Het Condé Nast College of Fashion
De afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen nieuwe kansen in de sector gestimuleerd en is er niet langer zo'n duidelijke scheiding tussen de modemediakan en de fysieke handel in modeartikelen. Het wegvallen van grenzen tussen de commerciële verkoop van producten en het creëren van media-inhoud die modes verkent en promoot verbreedt de reikwijdte van carrières en professionals in de modemediaproductie bewegen zich nu naadloos tussen rollen bij tijdschriften en posities bij grote modemerken en retailers, waardoor de focus van de MA relevant voor een steeds breder scala van vacatures.
Met name in de modewereld is de cursus geschikt voor diegenen die een carrière als redacteuren, uitgevers, managing editors, schrijvers, stylisten, art directors en modefotografen graag nastreven. Tijdens de cursus bekijken de studenten de rollen die in tijdschriftmastheads worden geschetst en de toenemende mogelijkheden in digitale media.


Programmastructuur


Dit is een zeer intensief voltijds studieprogramma. Studenten volgen twee dagen per week lessen op de universiteit, met de resterende drie dagen die nodig zijn voor de gerichte en onafhankelijke studie. Het is niet mogelijk om de cursus van deeltijdstudie te benaderen, aangezien studenten van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zullen zijn voor lessen, gesprekken met de industrie, zelfstudies en externe activiteiten.
Het programma is gestructureerd als vier termijnen van tien weken. De eerste drie worden gegeven en de laatste termijn is voor een onafhankelijke studie om de afstudeerscriptie te voltooien. De MA is een internationaal erkende kwalificatie gevalideerd door de Universiteit van Buckingham, ter waarde van 180 studiepunten op QCF niveau 7.


Cursus data

2018 -2019

 • Term 1: 1 oktober - 14 december 2018
 • Term 2: 7 januari - 15 maart 2019
 • Looptijd 3: 25 maart - 14 juni 2019 (inclusief paasvakantie van twee weken van 15 - 26 april)
 • Term 4: 24 juni - 30 augustus 2019

2019 -2020

 • Looptijd 1: 30 september - 13 december 2019
 • Term 2: 6 januari - 13 maart 2020
 • Term 3: 23 maart - 9 juni 2020
 • Term 4: 29 juni - 4 september 2020

Cursuskosten


£ 28,368 (inclusief BTW)

Het collegegeld kan het hele jaar in termijnen worden betaald.

Er zijn geen beurzen of financieringsopties beschikbaar voor deze cursus.


Toelatingseisen


Aanvragers moeten een graad hebben, bij voorkeur 2: 1 of hoger. De gekozen Pathway moet in de aanvraagfase worden vermeld. Toelatingseisen voor de individuele opties zijn als volgt:

 • Bedrijf:
  Voor de Media Business Pathway moeten aanvragers een bedrijfsgerelateerde graad of een algemene media-opleiding hebben. Er is geen vereiste voor een portfolio, maar aanvragers wordt gevraagd om een ​​verklaring van 1000 woorden te geven waaruit blijkt hoe goed zij zich bewust zijn van de focus van de cursus, de relevantie van hun achtergrond en de reden voor de aanvraag.
 • Journalistiek:
  De kandidaten voor modejournalistiek moeten een portfolio van werk aanbieden om sterke schrijfvaardigheden en een duidelijke interesse in de modesector te demonstreren. Een Engels of humaniora-gebaseerd diploma heeft de voorkeur (bijvoorbeeld Engelse literatuur, filosofie of kunstgeschiedenis). We zullen ook sollicitanten met algemene mode- of mediastudies overwegen.
 • Creatieve richting:
  Voor de creatieve Pathway moeten aanvragers een ontwerp / visuele-gebaseerde graad hebben in een geschikt onderwerp, zoals grafisch ontwerp, kunst of fotografie. Een portfolio van werk om creatieve vaardigheden te demonstreren is essentieel.


We verwelkomen aanvragen van degenen die onderwerpen hebben gestudeerd die relevant zijn voor hun gekozen Pathway , maar het programma is niet geschikt voor mensen die reeds een diploma hebben behaald in dezelfde vakken (bijv. BA in Fashion Media, Fashion Journalism of Creative Direction).

Degenen met graden in volledig niet-verwante onderwerpen (zoals bijvoorbeeld wetenschap of wiskunde) zijn gericht op ons Vogue Fashion Diploma of Vogue Fashion Certificate, die inleidende cursussen zijn die een stap naar een op mode gebaseerde carrière of mogelijke inschrijving op de MA na succesvolle voltooiing bieden. .

Voor uitgebreide informatie klik hier.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lees meer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Lees Minder