MA Fashion Communication

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MA Fashion Communication stelt professionals en postdoctorale studenten in staat om de modewereld binnen te gaan via een reeks modules die zich richten op verleden, heden en toekomstscenario's van de bredere mode-industrie. Studenten gaan een opleiding aan die is gelieerd aan Conde Nast Publishing en bieden exclusieve toegang en ondersteuning die ongeëvenaard is in andere leerinrichtingen.

Deze cursus is speciaal ontworpen om kansen te bieden aan mensen die de modewereld willen betreden, die mogelijk geen voorkennis en / of ervaring hebben binnen dit gespecialiseerde en gevarieerde vakgebied. De cursus biedt je overdraagbare vaardigheden en kennis die kan worden toegepast op een breed scala aan carrièremogelijkheden en Pathways . Gericht op de communicatie van mode en merken, vergemakkelijkt de cursus mogelijkheden om te communiceren in de visuele, verbale en geschreven vorm, waarbij wordt geprofiteerd van eerdere kennis en gespecialiseerde kennis.

Deze MA is een internationaal erkende kwalificatie die is gevalideerd door de University of Buckingham en 180 credits waard is op QCF-niveau 7.123222_2N5A2896-2_568x379.jpg

Cursusstructuur

Je studeert deze cursus met de enige Britse modedeveloper die opereert vanuit de mode-industrie. Deze unieke omgeving biedt u een inside-out perspectief op het leren van de interne werking van modecommunicatie in al zijn vormen en hoe de creatieve industrie werkt, evenals toegang hebben tot een reeks experts op hun gebied.

Met wekelijkse gastsprekers die een breed scala aan beroepen vertegenwoordigen in de mode- en creatieve industrie, zul je direct leren van zeer ervaren academici en beoefenaars.

De eerste termijn van het MA-programma onderzoekt topverschuivingen in de modecultuur en faciliteert ook de ontwikkeling van visuele gevoeligheden en communicatievaardigheden. De verworven kennis en vaardigheden zullen de voortgezette studie ondersteunen en ondersteunen door waardevolle context en bewustzijn van mode als een vorm van communicatie te bieden.

De tweede term is bedoeld om je verbeeldingskracht, creativiteit en vooruitziendheid te betrekken - je wordt gevraagd om de mode-industrie opnieuw te verbeelden en vraagt zich af hoe mode zal worden ervaren, gebruikt en voorgenomen in toekomstige omgevingen.

De derde term ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden en vindingrijkheid met de introductie van een op de industrie gericht project en onderzoekt en onderzoekt ook enkele van de complexe ethische kwesties waarmee de mode-industrie van vandaag geconfronteerd wordt. Een belangrijk element van de leerervaring is om je eigen potentiële rol in de mode-industrie in vraag te stellen en na te denken over wat en hoe je een positieve impact of bijdrage kunt leveren via het door jou gekozen specialisme.

De laatste termijn consolideert de belangrijkste aspecten van de vorige studie, terwijl je je in staat stelt je eigen thema's, ideeën en vormen van modecommunicatie te ontwikkelen binnen je gekozen specialisme. Het laatste modeproject biedt u de mogelijkheid een werkstuk te presenteren dat wordt ondersteund door een proefschrift dat uw academische vaardigheden, onafhankelijk denken en creatief vermogen toont.

Hoogtepunten van de cursus zijn onder andere:

 • Toegang tot professionele mentoren, zowel van Condé Nast als de bredere mode-industrie
 • Uitmuntende brancheluidsprekers
 • Carriere advies
 • Toegang tot Vogue House en de Vogue-archieven

modules:

 • Merkcommunicatie
 • Mode opnieuw voorgesteld
 • Creatief onderzoek: modemarkten
 • Creatieve samenwerking: toegepaste modecommunicatie
 • Final Fashion Communication Project123283_2E104868-394B-4930-9976-AF4D3EBBDFA3.jpg

Vergoedingen en financiering

£ 28,368 (inclusief BTW)

De cursuskosten betalen:

 • Om een plaats op deze cursus te bevestigen en te beveiligen, zullen studenten worden gevraagd om een aanbetaling ter waarde van £ 1.200 te betalen op het moment dat ze een aanbieding van ons ontvangen.
 • UK / EU studenten kunnen het collegegeld het hele jaar door in termijnen betalen.
 • Internationale studenten zullen gevraagd worden hun cursusgeld volledig te betalen voordat ze aankomen bij The College en voorafgaand aan de uitgifte van CAS.

Beurzen en alternatieve financiering:

 • Er zijn momenteel geen beurzen of financieringsopties beschikbaar voor deze cursus.

Extra cursuskosten:

 • Er is een optionele studiereis naar het buitenland die niet door het cursusgeld wordt gedekt. Dit gebeurt in het voorjaar en aan het begin van de cursus wordt nadere informatie verstrekt.

Studeren en wonen in Londen

 • Voor informatie over studeren in Londen en wat dit zou kunnen kosten, bezoek dan onze Living in Londen-webpagina.
 • Voor informatie over accommodatie terwijl je studeert aan het Condé Nast College, ga je naar de website van Accommodation Guide.

Toelating en toelatingseisen

De standaard toelatingseisen voor deze cursus zijn:

 • Een graad van eer, bij voorkeur van 2: 1 of hoger, of een gelijkwaardige EU / internationale kwalificatie.
 • Leeftijd 18 jaar of ouder op de eerste dag van de cursus

Accreditatie van Prior Experiential Learning (APEL)

Aanvragen zijn welkom bij mensen die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen als ze uitgebreid kunnen aantonen welke vaardigheden en capaciteit nodig zijn voor academische studie op postdoctoraal niveau. Relevant leren dat heeft plaatsgevonden via een reeks ervaringen, vaak ongestructureerd, persoonlijk en onbewust verkregen, kan gelijk zijn aan het leren van studenten die traditionele cursussen volgen via formeel onderwijs. Uitzonderlijke aanvragers die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen nog steeds via APEL worden behandeld. De opnames en academische teams houden rekening met elke aanvraag met uitzonderlijke sterke punten en alternatieve bewijzen, waaronder:

 • Werkervaring
 • Niet-geaccrediteerde cursussen
 • Uitgebreide lectuur en onderzoek
 • De kwaliteit, relevantie en geloofwaardigheid van de persoonlijke verklaring
 • Een uitzonderlijk sterke academische of professionele referentie
 • OF een combinatie hiervan

Elke aanvraag wordt op zijn eigen verdienste behandeld, maar we kunnen in beide gevallen geen aanbieding garanderen.

Engelse Taalvereisten

 • IELTS level 6.5 of hoger of gelijkwaardige Secure English Language Test (SELT)
 • Volledige informatie is te vinden op onze internationale studenten webpagina.

Selectiecriteria

We selecteren aanvragers op basis van potentiële en huidige vaardigheden in de volgende gebieden:

 • Kan een sterke persoonlijke identiteit tonen
 • Toont potentieel om van de cursus te profiteren
 • Heeft uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Toont motivatie en betrokkenheid

Hoe u zich aanmeldt voor het MA Fashion Communication Program

Alle aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen met de knop Nu aanvragen en een van de volgende indienen:

 • Een geschikte portfolio
 • Een stukje geschreven werk
 • De universiteitsuitdaging voltooien

Succesvolle aanvragers worden uitgenodigd voor een interview met een lid van het academische team.

Voor meer informatie is te vinden op de website van het college .

Carrière en professionele ontwikkeling

Het Condé Nast College of Fashion

Doorheen de leerervaring wordt u aangemoedigd om uw eigen branchelinks te ontwikkelen en een potentiële plaatsing te zoeken die bijdraagt aan uw studie en professionele ontwikkeling, terwijl u uw kennis van specifieke rollen en loopbanen verruimt.

De persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten is een voortdurende focus gedurende het onderzoek en vormt een belangrijk aspect in het proces van sourcing van potentiële plaatsingen en het identificeren van toekomstige carrières binnen de mode-industrie.

In de afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen nieuwe kansen binnen de mode-communicatie gestimuleerd en er is nu een schat aan gevarieerde en opwindende carrièrekansen in zowel publiceren als merkcommunicatie. De grenzen tussen de commerciële verkoop van producten en het creëren van media-inhoud zijn opgesplitst om een opwindend creatief landschap te creëren voor mediacommunicatie op alle gebieden van de mode- en lifestyle-industrie, resulterend in een steeds breder scala van banen.123295_SuzyMenkeswiththestudents.jpg

Waarom studeren met Condé Nast College?

Je studeert deze cursus met de enige Britse modedeveloper die opereert vanuit de mode-industrie. Deze unieke omgeving biedt u een inside-out perspectief op de interne werking van modecommunicatie in al zijn vormen, evenals op hoe de creatieve industrie werkt. Je hebt een unieke toegang tot een reeks experts op hun vakgebied.

Met wekelijkse gastsprekers die een breed scala aan beroepen vertegenwoordigen in de mode- en creatieve industrie, zul je direct leren van zeer ervaren academici en beoefenaars.

Jouw campus

Condé Nast College is gevestigd in een hypermodern gebouw in het hart van het creatieve en culturele centrum Soho in Londen. Omringd door tal van film-, mode- en mediabureaus biedt u ongeëvenaarde mogelijkheden voor professioneel netwerken en culturele ervaringen. Het College ligt op slechts 10 minuten lopen van het hoofdkantoor van Condé Nast International, evenals het iconische Vogue House, dat onze studenten bezoeken als onderdeel van hun blootstelling aan de professionele wereld.

Who Teaches at The Condé Nast College?

Het academische team van Condé Nast College biedt een gevarieerde achtergrond en kennisbasis van de bredere mode-industrie. Individuele links en voortgezet onderzoek bieden constante updates vanuit de sector van de mode-industrie en daarbuiten. De cultuur en stijl van lesgeven zijn ontworpen om persoonlijke perspectieven op de mode-industrie te verbeteren en modecommunicatie, de methoden en toekomst ervan in vraag te stellen en individuele vaardigheden en stijlen te ondersteunen en te ontwikkelen.

Tijdens je cursus word je onderwezen door een reeks van onze academische staf, maar ook door industriegasten en gastdocenten.

Enkele van onze vorige sprekers uit de industrie waren: Tommy Hilfiger, Tory Burch en Victoria Beckham om maar een handvol te noemen.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lees meer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Lees Minder