MA Evenementen Beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Evenementen Beheer

De gebeurtenissen industrie is een dynamische en snel groeiende sector, waarin zowel de commerciële en creatieve elementen. Londen zelf herbergt een enorme variery van wereldklasse live evenementen, variërend van muziek en entertainment voor sportevenementen, internationale beurzen en festivals gemeenschap om er maar een paar te noemen.

Daarnaast is er een groter aantal organisaties nu investeren in live-communicatie om ervaringen zinvolle boodschappen voor merken te creëren voor klanten, inspireren en motiveren medewerkers en ontwikkelen.

We hebben een toenemende professionalisering van de gebeurtenissen industrie gezien, waaronder de ontwikkeling van de vaardigheden en het onderwijs van de mensen. Met Londen aangesteld om de Olympische Spelen van 2012 te organiseren, wat een betere plek om deze diverse en fascinerende onderwerp te bestuderen, allemaal binnen het terrein van een World Heritage Site!

De University of Greenwich werkt nauw samen met een verscheidenheid aan evenementen gerelateerde organisaties, locaties en leveranciers, zowel lokaal als in heel Londen, met als doel de productie van de succesvolle evenementen managers van morgen. Veel aspecten van de sector evenementen worden gedekt op dit programma, dat wordt geleverd door de talentvolle academici met uiteenlopende ervaring in alle aspecten van de gebeurtenissen met bijdragen van huisartsen en specialisten uit de sector.

Doelstellingen van het programma zijn:

Studenten in staat stellen om een ​​brede basis in het bedrijfsleven onderwerpen krijgen waarbij de focus op hun specifieke vakgebied van de gebeurtenissen beheer Te ontwikkelen door middel van een studie van de academische concepten en hun toepassing op zakelijke problemen, kennis van de wereld van de gebeurtenissen en aanverwante activiteiten van de studenten '

Inhoud

Studenten zijn verplicht om de volgende verplichte vakken studeren

Scholarship en de Events Professional (15 studiepunten) Innovatie, Enterprise en winnen van het bod (15 studiepunten) Thema's en kwesties in Evenementen Management (15 studiepunten) Het beheren van culturen en mensen te beïnvloeden (International Events) (15 studiepunten) Proefschrift (45 studiepunten) Event Projecten in de praktijk (15 studiepunten) Zakelijk Engels voor academische doeleinden - Level 4 Strategisch Financieel Management voor Evenementen (15 studiepunten) Relationship Marketing en e-CRM (15 studiepunten) Methoden onderzoek (15 studiepunten)

Studenten zijn verplicht om 15 studiepunten uit deze lijst met opties te kiezen.

Strategische Stadium en Venue Management (15 studiepunten) Arts and Entertainment Festivals en evenementen (15 studiepunten) Human Resource Management voor de Service Industries (15 studiepunten)

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: Een goede eerste diploma van een erkende universiteit of hogeschool (in het algemeen minimaal 2.2 of gelijkwaardig).

  • Een jaar of gelijkwaardig gerelateerde werkervaring (betaald of vrijwillig) de voorkeur.

  • Studenten opgeleid in een andere taal dan het Engels moet een IELTS score van 6,0 (met een minimum van 5,5 in elke skill) of een vergelijkbare rating in een andere Secure Engels Taaltoets hebben. Als alternatief kunnen de studenten onze Pre-zittingen Engels sessies (geaccrediteerd door de British Council) te volgen.
Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder